Ahoj, chtěli jsme tam jít, ale bohužel to nevyšlo. Řekne nám někdo jaké to bylo? Kolik bylo lidí, atmosféra a tak? Bude to asi zajímavější než to vzájemné napadání tady. Jinak klub Desire je super. Rádi a pravidelně tam chodíme. Inkognito party ještě neznáme.
Přemýšlíme nad tím. Rádi bysme šli třeba ještě s nějakým párem.
Jukněte, na jejich stránky, mívají rezervacky na akce a vidíte v ten den i kolik se přihlásilo lidi.
Super, děkuji za info. My bychom ale rádi tady na amatérech našli ideálně i nějaký sympatický pár, s kterým bychom se rovnou i domluvili.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
On žádné kluby nezná.Umí tu jen dokola psát o nějakém desítku a sám se chodí levně najíst do Bunkru.
Máš tu kluby Fantasy,Desire,Nirvana,Paradiso,Bunkr.A potom ještě prý nějaký nový,kam se musí bjednávat,ale ten neznám.Někdo sem potom řadí i Lublaňskou.
Je to swingers club Twenty ;-)
A tohle vaše dohadování má co společného s Inkognito párty?
Wau - aha, děkuji za za odpověď…
Upřímně…já ho také neznám. Nikdy sem tam nebyla.
Swingers klub se neurčuje podle tvého subjektivního pocitu o ideální návštěvnosti.Takže Nirvana swingers je (samoobsluha také nepřestane býti samoobsluhou jen proto,že tam zrovna není fronta).A pokud je Desire masážní salon,tak podle stejné logiky je Bunkr taková levná jídelna.
Pokud se někam chodí lidi jen najíst a na pokoji se ani neobjeví,tak to promiň,ale to není swingers klub,to je potom hospoda.To by potom byl v Praze swingers klub na každém rohu.Asi stejná logika co?
Pokud vím, tak Inkognito párty probíhala ve Fantasy už před pár lety. To ještě Desire ani neexistovalo, takže to skutečně jejich nápad, ani název není.
Sorry, ale tohle fakt nějak nechápu. Člověk tu napíše pravdu a dostane tolik palců dolů. Takhle…mne to je ve finále úplně jedno. Já už si zvykla, že tu lidi nebývají objektivní. Ale je pravda, že by mne zajímalo, od jakých uživatelů jsem ty palce dolů dostala. To jsou asi nějací experti přes swingers😂.
Přesně tak a ty podvody s falešnejma nickama se provalily, když pořádaly srazy amatérů, tam se dá potom v kolonce uplynulé srazy zjistit, kdo tam fyzicky byl a kdo ne.
Proto ty srazy už nepořádají, to ale neznamená, že ty falešné nicky nepoužívají.
Používají je k tomu, že tady pak píší, jak tam v sobotu půjdou a jak tam bylo narváno a bla bla bla.
Chudáci lidi pak přijedou z Ostravy do prázdného klubu.
Proto ty srazy už nepořádají, to ale neznamená, že ty falešné nicky nepoužívají.
Používají je k tomu, že tady pak píší, jak tam v sobotu půjdou a jak tam bylo narváno a bla bla bla.
Chudáci lidi pak přijedou z Ostravy do prázdného klubu.
Čteš někdy po sobě co napíšeš?Nemyslím obsahově (i když to jsou blbosti také),ale ty věty mnohdy nedávají smysl.Je to jak když ty slova tam někdo náhodně vysypal a nechal to tak.
To je přesně vaše taktika, když někdo odhalí vaše podvody, tak útočíte na to, že neumí psát, že je starej, že je malej, že se přejmenoval atd...
Ale ono na vás dojde.
Ale ono na vás dojde.
Za a) nevím,jaký podvod jsi u nás odhalil ; za b) reakce nebyla na tebe
Nebo, že smazal galerie...
(upraveno)
Prokoukli to, já chodím právě na ty srazy a tam to lidi hodně probíraj, nelíbí se jim to, ale nechtěj tady vystupovat veřejně. Píšou mi na vzkazy své poznatky a dostávám desítky návrhů s ohromnou podporou, já do toho jdu.
To určitě jejich nápad není, já byl na inkognito párty v roce 1981 na Černokostelecké u Ma...ové, to byla spolužačka ze základky.
Desire jsou tajtrdlíci. (upraveno)
Desire jsou tajtrdlíci. (upraveno)
Tajtrdliku, to maximálně mluvíš o sobě. Co víme my, tak spousta klubu se opičí právě po desire, např. Temná party, byla první u nich a pak to snad obslehli jen pod jiným názvem všechny kluby, a desire to tady vůbec neřešil.
Dovolím si nesouhlasit. ... První temná párty byla v Paradisu, kde byl k tomuto účelu vyhrazen ten správný prostor.
No…tak teď tu asi zřejmě obdržíš palce dolů jako já.
Já zase napsala, že jsem Inkognito párty zažila ve Fantasy ještě v době, když neexistovalo Desire a hned jsem to tu schytala
Přední propagandista ruzicky 
Hele, máte tam taky nějaké stranické legitimace ? Aby jste se mohli spojit v jednotný šik proti všem imperialistickým a dekadentním klubům, co ohrožují váš nejlepší a nejčistší klub světa ?
Musíš být neustále ve střehu a připraven k boji, mohu ti to ulehčit a než něco napíšu, tak ti to dám předem vědět, aby jsi měl čas zareagovat.
Vždyť vůbec nejde o téma, ale o ten váš fanatismus, jakým způsobem se tady prezentujete.
Tajtrdlíci.
Jo a sex taky vymyslelo desire ?
a názvy párty v angličtině vlastně taky.
(upraveno)
Hele, máte tam taky nějaké stranické legitimace ? Aby jste se mohli spojit v jednotný šik proti všem imperialistickým a dekadentním klubům, co ohrožují váš nejlepší a nejčistší klub světa ?
Musíš být neustále ve střehu a připraven k boji, mohu ti to ulehčit a než něco napíšu, tak ti to dám předem vědět, aby jsi měl čas zareagovat.
Vždyť vůbec nejde o téma, ale o ten váš fanatismus, jakým způsobem se tady prezentujete.
Tajtrdlíci.
Jo a sex taky vymyslelo desire ?
Jaká je cesta kolem světa, není to vopruz se furt ubytovávat a přejíždět? 
"Já sem chodím, jen když někam cestujeme na dovolenou, většinou, když čekáme na letadlo a všichni spí. "
"Já sem chodím, jen když někam cestujeme na dovolenou, většinou, když čekáme na letadlo a všichni spí. "
Jaký je život asociála s poruchou osobnosti, co nerozezná dobro od zla, slušnost a hulvátství, lež od ironie, falešnou recenzi od vlastních názorů, zbabělou anonymitu od čestnosti ?
No, jelikož ty to znáš z pohledu první osoby, tak se klidně svěř. Zajímalo by mě to a třeba mi to pomůže pochopit, proč se chováš, jak se chováš 🤔
Ty totiž nejsi dobrý, slušný, ironický a už vůbec ne čestný...
Ty totiž nejsi dobrý, slušný, ironický a už vůbec ne čestný...
Ještě bych se mohl pokusit ti to trochu vysvětlit, možná už by jsi mi dal pokoj a nekomentoval moje názory ve vlákně které tobě nic neříká, protože si vůbec nedovedu představit, že by jsi byl někdy na nějaké párty.
" Prohlašuji na svou čest, že nejsem tak inteligentní jak si o mně JTCB85 myslí."
Tak to je jasná ironie, protože jednak nemám vůbec žádnou čest, o tu jsem přišel v srupnu 1968 na václaváku, když mě tam zná...li dva rudoarmějci. A jednak vůbec přece nemůžu vědět, co ty si myslíš o mé inteligenci a s čím to porovnáváš a jednak je mi to úplně u zadku.
Už to chápeš ?
" Prohlašuji na svou čest, že nejsem tak inteligentní jak si o mně JTCB85 myslí."
Tak to je jasná ironie, protože jednak nemám vůbec žádnou čest, o tu jsem přišel v srupnu 1968 na václaváku, když mě tam zná...li dva rudoarmějci. A jednak vůbec přece nemůžu vědět, co ty si myslíš o mé inteligenci a s čím to porovnáváš a jednak je mi to úplně u zadku.
Už to chápeš ?
Taky si neumíš představit 4. a 5. rozměr, takže to, že si něco neumíš představit je jen nedostatek představivosti...
Já si o tvé inteligenci nemyslím nic, protože k tomu nemám důvod. Na zahradě mi ve sněhu poskakuje kos a radši budu rozjímat nad ním 😉
Chápeš?
Já si o tvé inteligenci nemyslím nic, protože k tomu nemám důvod. Na zahradě mi ve sněhu poskakuje kos a radši budu rozjímat nad ním 😉
Chápeš?
Ne nejsem a protože jsem o sobě nic takového neprohlašoval, tak soudím, že ten tvůj život musí být pro tebe velice jednoduchý.
A to proč se tak chovám ty nemůžeš tím pádem nikdy pochopit.
Jedno je jisté, to na té profilovce jsem já a kde jsi ty ? V prdeli ?
A to proč se tak chovám ty nemůžeš tím pádem nikdy pochopit.
Jedno je jisté, to na té profilovce jsem já a kde jsi ty ? V prdeli ?
Já ovšem neříkám, že ty to o sobě prohlašuješ, tak nevím kde jsi to vzal 🤷🏼♂️.
Život je takový, jaký si ho člověk udělá.
To máš pravdu, to opravdu nikdy pochopit nedokážu.
Je jisté, že v profilovce Peet39 je taky on a co to znamená? Ale docela k sobě sedíte ...
Já se sem chodím bavit, ne tu žít druhý život. Zkus si taky najít kamarády v reálným světě a vyrazit s nima na výlet nebo jen tak něco ugrilovat. Ne trávit čas jen tady. Bude to fajn, uvidíš *19
Život je takový, jaký si ho člověk udělá.
To máš pravdu, to opravdu nikdy pochopit nedokážu.
Je jisté, že v profilovce Peet39 je taky on a co to znamená? Ale docela k sobě sedíte ...
Já se sem chodím bavit, ne tu žít druhý život. Zkus si taky najít kamarády v reálným světě a vyrazit s nima na výlet nebo jen tak něco ugrilovat. Ne trávit čas jen tady. Bude to fajn, uvidíš *19
Otázka ale zněla, kdo jde na Inkognito party, ne jaké akce má Váš klub. Když se takhle vtíráte, tak se pak nedivte, že Vám příspěvky mažou a nikdo k Vám nechodí.
Co za to zalování dostávas? Lízátko nebo zvykacku?
Říkala tvá Křišťálová koule, nebo?
Shit! Od samého smíchu jsem dostal sračku. Jdu se vysrat éééé… vykakat jak říkame my medvědi
🐻🐻🐻 💩💩💩 v 🌲🌳🌲🌳🌲🌳 😁
Musím si chytnou nějakého zajíčka na vytřeni …. zadečku
Tak bacha na 🦔🦔🦔
A nechce se někdo přilepit nějakému adminovi na monitor? Aby nám “dobrovolně” pomohl.
Helé vole, vono by nemělo co mizet kdyby jsi se ty choval normálně.
Já jsem ten pražskej Pepík
co si ještě nefík
ale až si jednou fiknu
tak si na to zvyknu
a budu fikat furt
Text neobsahuje žádne, ani zkomolene nebo zašifrované, osobní udaje Méďi Béďi. (upraveno)
Já jsem ten pražskej Pepík
co si ještě nefík
ale až si jednou fiknu
tak si na to zvyknu
a budu fikat furt
Text neobsahuje žádne, ani zkomolene nebo zašifrované, osobní udaje Méďi Béďi. (upraveno)
Případná podobnost je čistě náhodná
To snad ani není možné. Musím se za každou cenu probudit. TEĎ!
Koukám,že se zde už mažou příspěvky aniž by dorazilo upozornění.O nějakém zdůvodnění,co bylo na obsahu závadné ani nemluvě.Asi stačí,když se to nelíbí XXXL Péťovi.
Vzhledem k tomu, že ti smázli už 3 profily se v tom určitě vyznáš
Jasně první profil sis smazal sám a už nešel obnovit (což je lež) a Bigpeet a Amenhotep3/Peet38tu vlastně nikdy ani nebyly... Že ti není ani trochu hanba, takhle lhát...
On nelže, on jen neřika pravdu. A nebo nebylo tam něco s alternativní pravdou?
On má svojí pravdu ve svým světě...
Ty budeš ještě vyhrožovat? Co si to vůbec dovoluješ?!
Hey!
zapoměl jsi zveřejnit osobní údaj, že Beruška je chlap.
Neříkej, že Tě dostal... 🤣
Dekuju za radu, ale nebudu se tím ridit.
Budu psat co chci.
Nasledky budou spatne ale ne pro me.
Budu psat co chci.
Nasledky budou spatne ale ne pro me.
Jaké údaje tady někdo prozradil? Nic tam nebylo.Nehrabe ti náhodou?
Tak Silvestr je za rohem, tak ještě křen, jablíčko a trochu vývaru do vejmrdy 🤤
To zase bude promazaný, jako když vyleje zmizík na rukopis 😁
Jj budou čistky jak z pera STB
V jakém klubu je inkognito party? Dlouho jsem hledal podobnou akci...
Dobrý večer, tuto párty pořádá nás klub. Více informací se dočtete na našem webu. Budeme se na Vás těšit.
My půjdeme ještě s jedním párem:-)

Inkognito party 9.12.
Inkognito 9.12.