Před hlasováním se prosím přihlaste.

Výlet dovolená s sexualnim tem

Výlet, dovolená za sexuální tématikou

Tak jsem přemýšlel kam asi chodi a jezdí na výlet nebo dovolenou "sexuálně otevřenějši" lidé.

Přece jen třeba pro ženy co mají rády velké ohony mě napadla dovolená na Islandu s muzeum v Reykjaviku. Tam uvidí oficialně nejvetsi lidský penis v klidu s délkou 24 cm, ale třeba i největší penis savce a může mít celoživotní zážitek, že viděla největšího...
Co ale pro muže? Přece jen tam to asi takový zážitek nebude. Tak si říkám kam na výlet nebo dovolenou za zážitkem spojeným se sexuální tématikou či zkušenosti?
Co takhle Penzion Klídek? :-) https://www.penzion-klidek.cz/erotikavklidku/
Díky za tip,vypadá to zajímavě.
Je to tam opravdu pěkné, byly jsme tam. Jsou tam moc příjemní majitelé, velmi diskrétní. Na pokoji vířivka a spousta dalšího užitečného vybavení. Vemte s sebou nějaké dobroty, pití a prádélko. To ostatní tam již budete mít. Všechno je čisté. Ideálně tam pobýt i třeba s dalším párem.
Nějaký samotný muž který je sam a uvítal by návštěvu ? Jsme par
Jediné když vezmete láhev něčeho dobrého, došlo mi pití *22*
Ahoj, k tomu bych se přidal. Chtěli bychom s partnerkou někam na víkend.
zkuste hotel fridrich, těrlicko
Ahoj, koukal, ale nevím co jem na něm sexuálně zajímavé?
Proč tak složitě.
Pro nás byl i zážitek šukat v kempu ve stanu, když si vedle stavěla rodinka ten svůj.
To mas pravdu, kempy jsou tim proflakle. Obzvlast nektere. Tam pak nejde v klidu ani spat, slysis ze se vsude vysukava.
Spíš se tam flámuje do 3 do rána.
To vyšukávání bych bral raději.
Už jsem tam víckrát nejel.
Jet na Island kvuli muzeu penisu je fakt perverze. Taková krásná země. Za zkusenostmi se jezdí do Thajska a třeba ženy bez doprovodu ocení Afriku? Společně na FKK (i kemp), nejblize do Chorvatska...
Tak zrovna Thajsko bych já osobně vůči zdraví vynechal ale je pravda že každej je jinej střelec života.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Že tobě někdo dělal fisting a zapomněl se zastavit u zápěstí *4*
Nemusíš nám stále psát, co ti Marvelka doma říká *378*
A zvláštní je na tom, že začne úřadovat po expiraci banánu 🤔*385**14*
No tak vzhledem k tomu, že je na tom intelektuálně jako ty, tak mi asi dala stopku na chatu.

Když ses ptal jestli chci opáčko a já napsal, že klidně, tak ses stáhnul a držel pysk.

Už sis nastudoval GDPR, nebo ti plzenskej právník neporadil?
Peetcho39, tohle ti říká Marvelka několikrát denně, že ? *277*
Neříká páč neexistuje 🤣
Tak jí vyřiď, že nezvládáš pochopit psanej text, když na exponát v muzeu reaguješ, že si někdo plete jednotky *378*
A jako zaco ty jarmile *19*.
Já sem nebyl tvůj učitel kterej té pustil že základky ,zato mě nikdo trestati nemůže*3* (upraveno)
SMYŠLENÁ KONVERZACE mohla proběhnout takhle:

Anonym:
Tam uvidí oficialně nejvetsi lidský penis v klidu s délkou 24 cm, ale třeba i největší penis savce a může mít celoživotní zážitek, že viděla největšího...

Blbštajn:
Wooow ty jsi ale kanec, jen milimetry se nepisou CM ale MM

Blbštajn ve SMYŠLENÉ konverzaci není s to pochopit, že na Islandu je muzeum penisů kde je vystavěn vzorek lidského penisu o délce 24 cm....

Jakákoliv podobnost Blbsšajna s 🧹kem je čistě náhodná. (upraveno)
On si myslel že ho zas někdo pomlouvá o jeho velikosti mozku,tak to chtěl jen uvézt na pravou míru..