Před hlasováním se prosím přihlaste.

Firemný Vianočný Večierok

Na uvoľnenie :)

Kto zažil SEX na alebo po vianočnom večierku s kolegom alebo kolegyňou :)) ?? Zostali ste potom kamošmi, milencami, manželmi alebo sa radšej nebavíte ???
firemne vecierky a teambuildingy su idealnou podou na nejake dobrodruzstvo.ja som zazil potuzenu kolegynku na parkete telo na telo,vyhrnala saty aby bolo jasne ze ma samodrzky...skoda ze nic viac.dala sa dole a musela ist domov.-)
Ja som to jednému kolegovi spravil na wc ústami. A on mi zaplatil. A potom pár krát v robote ale vždy mi platil...
Prvá moja skúsenosť bola s kolegyňou z iného oddelenia, ktorú som bežne v práci nestretával ..len občas videl na obede alebo na chodbe... večierok bol vtedy aj s prespaním vo veľkom hoteli... začali sme sa viac jeden druhého všímať až po polnoci pri hudbe... všetko išlo veľmi ľahko hladko.. aspoň ja som to tak vnímal.. skončili sme v jej izbe.. odchod z pľacu bol nenápadný, po vzájomnej dohode každý odišiel v inom čase.. chcela potom, aby som u nej zostal spať do rána.. keďže som trošku vytriezvel už.. tak som si uvedomil, že sa musím ráno zobudiť vedľa môjho kolegu.. s ktorým som bol na izbe... nikto vtedy na to neprišiel.. nikto z účastníkov večierka si nič nevšimol... a už sa to nezopakovalo potom.. a tam nepracujem už.. zostali sme kamaráti, pozdravíme sa, usmejeme sa na seba.. a sadli sme si aj na obede za ten istý stôl ak tam bolo voľné.. a vedeli sme sa porozprávať o hocičom...

Druhá moja skúsenosť v minulosti bola.. že moja vtedajšia partnerka po cca 2 rokoch išla na svoj vianočný večierok... odkiaľ si doviedla domov svojho kolegu ... aby chudák nemusel čakať na ranný spoj... ja som vtedy bol mimo... a o 3 dni ma na to nechala.. a s kamarátom z večierka má teraz 2 deti ... :))
My mávame vianočné firemné večierky a zakaždým sa stane, že niekto s niekym niečo má. Aj ja už som dva krát mal niečo s kolegyňami. Raz sme skončili u jedného chalana na byte niekoľkí a tam som šukal s kolegyňou a druhy krát ma jedna v parku vyfajcila. Mávame to v Kursalone v T. Tepliciach a nieje nič výnimočné, že sa sem tam nejaká dvojica vytratí na chvíľku do vedlajsieho parku. A nikdy to nenarusilo žiadne vzťahy ani v robote ani v rodine. Teraz máme znova večierok po dvoch rokoch covidovej pauzy, tak uvidíme, co sa udeje.
K čomu je to dobré? Vianočný večierok má inú pointu, nevláč osobné veci do roboty.

Proste vyhoň si doma pred večierkom, budeš lepší a kolegyniam (kolegom) dáš pokoj 😉 Nič nieje horšie ako úlisný kolega s dvojzmyselnými vtippkamu, čo si alkoholom zvýši sebavedomie až tak že obťažuje kolegyne a snaží sa využiť každú príležitosť aby sa dostal k sexu.
Tak ja mam 2 osobné skúsenosti týkajúce sa vianočných večierkov a ani jedna nezapadá do kategórie úlisnosti, ktorú opisuješ.. samozrejme netvrdím, že takí borci nie sú... Túto tému som navrhol ale o reál zážitkoch nie o domnienkach, predstavách, súdoch a podobne... keďže mám pocit z počutia a videnia, že sa to tam stáva pomerne často... Lebo sa ľudia osobne poznajú? .. a je preto oveľa pravdepodobnejšie, že sa to stane? .. a je to pravdepodobnejšie než to, že si človek nájde mileneckú skúsenosť na internetovom fóre ? moju skúsenosť opíšem nižšie ..
A keď sa na teba kolegyňa lepí celý večer a nedá ti pokoj? Obaja máte trošku vypité, no vieš, že ona by ťa vyžmýkala do poslednej kvapky aj za triezva? Len tak spomínam na jeden Vianočný večierok... *84*