firemne vecierky a teambuildingy su idealnou podou na nejake dobrodruzstvo.ja som zazil potuzenu kolegynku na parkete telo na telo,vyhrnala saty aby bolo jasne ze ma samodrzky...skoda ze nic viac.dala sa dole a musela ist domov.-)
Ja som to jednému kolegovi spravil na wc ústami. A on mi zaplatil. A potom pár krát v robote ale vždy mi platil...
Prvá moja skúsenosť bola s kolegyňou z iného oddelenia, ktorú som bežne v práci nestretával ..len občas videl na obede alebo na chodbe... večierok bol vtedy aj s prespaním vo veľkom hoteli... začali sme sa viac jeden druhého všímať až po polnoci pri hudbe... všetko išlo veľmi ľahko hladko.. aspoň ja som to tak vnímal.. skončili sme v jej izbe.. odchod z pľacu bol nenápadný, po vzájomnej dohode každý odišiel v inom čase.. chcela potom, aby som u nej zostal spať do rána.. keďže som trošku vytriezvel už.. tak som si uvedomil, že sa musím ráno zobudiť vedľa môjho kolegu.. s ktorým som bol na izbe... nikto vtedy na to neprišiel.. nikto z účastníkov večierka si nič nevšimol... a už sa to nezopakovalo potom.. a tam nepracujem už.. zostali sme kamaráti, pozdravíme sa, usmejeme sa na seba.. a sadli sme si aj na obede za ten istý stôl ak tam bolo voľné.. a vedeli sme sa porozprávať o hocičom...
Druhá moja skúsenosť v minulosti bola.. že moja vtedajšia partnerka po cca 2 rokoch išla na svoj vianočný večierok... odkiaľ si doviedla domov svojho kolegu ... aby chudák nemusel čakať na ranný spoj... ja som vtedy bol mimo... a o 3 dni ma na to nechala.. a s kamarátom z večierka má teraz 2 deti ... :))
Druhá moja skúsenosť v minulosti bola.. že moja vtedajšia partnerka po cca 2 rokoch išla na svoj vianočný večierok... odkiaľ si doviedla domov svojho kolegu ... aby chudák nemusel čakať na ranný spoj... ja som vtedy bol mimo... a o 3 dni ma na to nechala.. a s kamarátom z večierka má teraz 2 deti ... :))
My mávame vianočné firemné večierky a zakaždým sa stane, že niekto s niekym niečo má. Aj ja už som dva krát mal niečo s kolegyňami. Raz sme skončili u jedného chalana na byte niekoľkí a tam som šukal s kolegyňou a druhy krát ma jedna v parku vyfajcila. Mávame to v Kursalone v T. Tepliciach a nieje nič výnimočné, že sa sem tam nejaká dvojica vytratí na chvíľku do vedlajsieho parku. A nikdy to nenarusilo žiadne vzťahy ani v robote ani v rodine. Teraz máme znova večierok po dvoch rokoch covidovej pauzy, tak uvidíme, co sa udeje.
K čomu je to dobré? Vianočný večierok má inú pointu, nevláč osobné veci do roboty.
Proste vyhoň si doma pred večierkom, budeš lepší a kolegyniam (kolegom) dáš pokoj 😉 Nič nieje horšie ako úlisný kolega s dvojzmyselnými vtippkamu, čo si alkoholom zvýši sebavedomie až tak že obťažuje kolegyne a snaží sa využiť každú príležitosť aby sa dostal k sexu.
Proste vyhoň si doma pred večierkom, budeš lepší a kolegyniam (kolegom) dáš pokoj 😉 Nič nieje horšie ako úlisný kolega s dvojzmyselnými vtippkamu, čo si alkoholom zvýši sebavedomie až tak že obťažuje kolegyne a snaží sa využiť každú príležitosť aby sa dostal k sexu.
Tak ja mam 2 osobné skúsenosti týkajúce sa vianočných večierkov a ani jedna nezapadá do kategórie úlisnosti, ktorú opisuješ.. samozrejme netvrdím, že takí borci nie sú... Túto tému som navrhol ale o reál zážitkoch nie o domnienkach, predstavách, súdoch a podobne... keďže mám pocit z počutia a videnia, že sa to tam stáva pomerne často... Lebo sa ľudia osobne poznajú? .. a je preto oveľa pravdepodobnejšie, že sa to stane? .. a je to pravdepodobnejšie než to, že si človek nájde mileneckú skúsenosť na internetovom fóre ? moju skúsenosť opíšem nižšie ..
A keď sa na teba kolegyňa lepí celý večer a nedá ti pokoj? Obaja máte trošku vypité, no vieš, že ona by ťa vyžmýkala do poslednej kvapky aj za triezva? Len tak spomínam na jeden Vianočný večierok...

Firemný Vianočný Večierok
Na uvoľnenie :)