Tip na vibrator pro mokry Ooo

Prosim o doporuceni neceho osvedceneho

Nekdo tip na neco overeneho, zena pri dobre konstalaci pekne strika, tak bych rad poridil pomocnika, ktery na to funguje nejlip :-) -diky.
Mam womanizer, miluju ho, ale mokry orgasmus pri nej nemam. Nejlepsi je oralek a jeden prst v kundicce, ale chce to masirovat to spravne misto vevnitr. Zaroven musí byt partnerka hooodne uvolnena.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Musím jen potvrdit, dříve občas se povedlo rukou. Potom se polovicka totalně začala uvolňovat a ruční práce je ruční práce. Pak se přiznala, že měla problem co s mokrou matrací apod. Prostě jsme koupili v sex shopu igelitové prostěradlo pod ručník a jde to samo. Dnes nic neřeší a je to super.
Mě naučil stříkat Satisfayer Pro 2, taková levnější verze Womanizeru, ten určitě chci taky někdy zkusit :)
Já mám od této značky toho víc, ale osvědčil se mi takhle zatím jen přesně tady tento :)
Jsem se musel kouknout, co se už dva roky válí nepoužité ve skříni. Je to ONO.
Taky ho máme, a moje ho nemusí. Škoda.
Nevím jestli ti na to nějaká pomůcka pomůže.
Ale u nás vždy nejlíp fungovala poctivá ruční práce.
Vibrační hlavice buď Europe Magic Wand nebo Bodywand Multi Function Wand.
Za mě tase třeba Wandku moc ráda nemám, ale ono asi každý má rád něco jiného 💕
Zjisti vše o Womanizeru, když má tvoje mokrej orkáč přes poštěvák tak to pude,bohužel u nás se to žádným způsobem nikdy nepovedlo😭.Dnes jsme to zkoušeli poprvé až na 6st. Byla celá rudá svíjela se a nic a to používáme ten stimulační krém na klitoris.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Dělá si to sama, jen ženská se trefí na to správný místo,jak ji to dělá dobře.45l