ano, jasne, idealne je vydrzat a podporit ju. ale je to realne? aby chlap bol 2-3 roky bez sexu? ak to dokaze, klobuk dole. no sam chalan pise, ze baba mu slubuje, ze mu pomoze aspon rucne a potom ho vzdy odstrci. to tiez nie je moc fer, preto si stojm za to, ze to bude treba riesit nejak inak. ale tak je to uz na tebe, ty ju najlepsie poznas
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ďakujem, za radu resp. Iný pohľad... Keď sa to otočí...
Niečo podobné som zažil s mojou ex a nakoniec stoho vyšiel jej vzťah s niekým iným 🤔
S tymto problemom treba urcite navstivit lekara,tu urcite ziadne dobre rady nedostanes...ano nechcem urazat ani nic podobne ludi co ti pisu ...ale v prvom rade vyhladat prislusneho lekara ....urcite pomoze odbornik a vsetko bude dobre.Ak ma zena problemy bud jej oporou,a nie ziadne podvadzanie ,milenky atd.Niekde som videl citat...Silny chlap ma rodinu a zenu,...ty slaby maju milenky. Tak a teraz do mna ze je to inac ....

Ahoj Dušan, áno lekári už naplánovali 2 operácie možno bude potrebná aj tretia. Všetko je to v priebehu tých 3-4 rokov. Ďakujem za povzbudzujúci citát
Absolútne nie je zaco ,ale tym.som.myslel aj inych lekarov aby ste tam.zasli obaja,a otvorene povedali co vas trapi a co je ine ako pred tym ,a urcite pomozu .Prajem nech sa zena cim skor vylieci a ,veci nech sa daju do normalu
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ďakujem za radu... Je to povzbudenie aj pre mňa...
Napísal si to veľmi dobre.
Keď sa lubia, nevera by bola veľmi zle riešenie.
Treba sa o tom porozprávať otvorené, ale určite nežiadaj, ženu, keď sa sama trápi s chorobou, aby ti dala povolenie na sex s inou, keď ona sama potrebuje teraz podporu, lásku a dôveru. Držím vám palce ❤️a žena nech sa rýchlo uzdraví. Si dobrý muž, nepokaz si to 🙂
Keď sa lubia, nevera by bola veľmi zle riešenie.
Treba sa o tom porozprávať otvorené, ale určite nežiadaj, ženu, keď sa sama trápi s chorobou, aby ti dala povolenie na sex s inou, keď ona sama potrebuje teraz podporu, lásku a dôveru. Držím vám palce ❤️a žena nech sa rýchlo uzdraví. Si dobrý muž, nepokaz si to 🙂
Dobré ránko prajem pekne si to mu napísala tak to je.
normalne jej to presne takto povedz. ze ju milujes, ale tiez mas svoje potreby. to je predsa uplne normalne a musi to pochopit, ak ta lubi tiez. a potom sa mozete dohodnut, ako dalej, aj ked v podstate mate len 2 moznosti - bud ti dovoli milenku/stetku (ale fakt sa na tom dohodnite, nerob to za jej chrbtom), alebo rozchod a mozete byt kamosi. drzim palce
Urcite skus vydrzat,drazdi sa pred manzelkou,ono je aj zasadne aky problem ma,ale skus vydrzat,ak ti za to stoji ale to si musis ty odpovedat
Najdi si prostitutku, najlepsie nejaku stabilnu, co si len privyraba. Nehrozi, ze sa zamiluje , nebude vyvolavat a finacne pokial je to raz dvakrat za mesiac je to lacnejsie ako milenka.
Dilema
Prosím o radu