Já si na profilovku dala své pozadí. Málokdo ví, že je to hlavně proto, že mám vše u zádele.🤣 Galerie už je něco jiného....ale profilovka s touto fotkou měla dolnit tento účel. ☺️
podle mě ta má je pro tento server nejideálnější, dlouho jsme ji v tel vybírala=D je anonymní, a ukazuje tak akorát na profilovku=D
Moc hezká fotka,za mě dobrá.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Má radost byla předčasná.
Jak už bylo řečeno, mělo by to být něco co na první pohled ukazuje tebe ale i něco o tobě. Pindík za který ani nemůžeš to opravdu není . Profilovka by měla být logicky vlastní tvorba, jestli bude nebo nebude mít erotický charakter je úplně jedno.
Zkus vyměnit boxerky, ta zelená barva je hrozná , lepší jsou černé.
Kupodivu mně to přijde dobrý. Na první pohled to vypadá, jako vlajka a černou nosí každej blb (včetně mě). Ale vzhledem k tomu, že chce zapůsobit na ženy, by se měl řídit spíš tvojí radou
.
Vše vyřeší černobílé foto... Mnohdy vypadá lépe, než barevné.
A ani převlékat se nemusí
👍
Já tam nemám nic a taky to funguje
Tak nejak nevim proc ne? Je to eroticky server, spis tady cekam/uvitam kozy/picu/bobra/ptaka v profilovce, nez berusku, kreslenou postavicku, nebo neco "umeleckeho". Spis pak si rikam, ze ti lide jsou padli na hlavu.
Prekvapive....i normalni lidi maji pera....a nekteri dokonce i v profilovce....a nerekl bych, ze to ma nejakou velkou vypovidaci hodnotu.... :-))))
Přizpůsobivost nepatří do definice inteligence. Všechny organismy se přizpůsobují, umožňuje jim to přežít změny okolních podmínek a zachovat druh. Jestli se k zachování svého druhu musíš přizpůsobovat i zde, skoro je mi Tě líto.
Nechápu. Inteligent v zablácených džínách v divadle bude vypadat jako vůl na královské přehlídce, gentleman v obleku na nuda pláži jako ztracený cesťák atd. Každé prostředí má své, nejsme na FB ani IG, abychom se museli stydět za bradavky nebo penis v profilovce. Howgh!
Nojo, no, reklo by se "kazdemu co jeho jest" :-)))
"My" kdo? To jalo ze zensla s kundou v profilovce je automaticky pica? Tak to potom jo... Klidne se bav s kym chces, koneckoncu co je mi po tom?
Vubec ne, jenom se tim bavim :-) Tohle tema je tu po sto-prvni, nic noveho.... :-)))
Hodně chlapů si tam dává čuráka, aby všichni věděli co je zač. A do galůerií si dávají fotky cizích žen, protože se za sebe stydí.
Ja si na profil dal dvojsmyslnou kresbu.... Ale moc lidí tady tomu smyslu textu nerozumí 😂😂😂😂
Radšej sa opýtaj, čo by tam byt nemalo.
Fakt se na tohle musíš ptát?

Ideální profilovka.
Jak by měla vypadat?