Admin nechce schváliť album

Vraj malo erotickým fotiek

Zaujímalo by ma o čom táto stránka je, keď administrátori stránky úmyselne znemožňujú uverejniť fotoalbumy. Podľa mňa erotické fotky nie sú také že musí byť odhalený pohlavný orgán muža, alebo ženy. Ženské nohy v spodnom prádle, či samodržkach pre nich nie sú erotické fotky. Myslím že dosť mužov, či párov by sa radi pozreli na krásne dámske chodidlá či nôžky.Dakovat adminom nie je nám to umožnené. Majú však dvojaký meter. Táto stránka už dávno nie je tým čo bývalo a nespĺňa svoj účel.
Iné pravidlá sú pre domácich, čiže českých užívateľov a iné pre Slovákov.
Osobná skúsenosť.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Nesprávna kategória albumu nič neznamená. Admin ju pri schvaľovaní aj tak zmení podľa svojho uváženia... *24*
Stáva sa. Zvyčajne album/ video pridám znova, keď sa dotyčný admin odhlasi. Druhý admin poziadavku bez problémov pustí ďalej.
Ešte sa mi nestalo , že by dvaja za sebou zamietli.
Úplná pravda 🙂. Tiež sme dávali album kde je hlavne eroticke prádlo a silonky. Odpoveď bola: nieje to erotické, takže sme album zmazali 🙂. Tiež nemáme radi detaile pohlavných orgánu
Tak tých adminu tu je viac a každý ma svoj rozum
Kolégium nemusí... *100* No je pravda, že tunajšie schvaľovanie albumov je trošku pofidérne. Niektorým ženám tu schválili albumy v spodnom prádle bez sebemenšieho odhalenia akejkoľvek intímnej partie. No z vlastných skúseností viem, že mužom tu album bez odhaleného penisu len tak neschvália. Sám som tu s tým x-krát bojoval. Niekedy má človek chuť pridať sem len takú jemnú erotiku v náznakoch - niečo, ako vkusné akty. No také niečo mi tu skoro nikdy neprešlo. No to, že som tu raz videl album, v ktorom bol nafotený apartmán z každej strany (bez akejkoľvek nahej alebo oblečenej postavy) a galéria vyslovene slúžila ako reklama na prenájom, tak nad tým sa mi doteraz rozum zastavuje... *343*

Ale je pravda, že záleží aj na konkrétnom adminovi. To, čo jeden zamietne, druhý môže schváliť... Niekedy je to jediná cesta, ako si tu pridať vkusný album bez vynútených fotiek genitálií... *24* (upraveno)
Nuž, manuál asi nepustí. Moja skúsenosť tiež. Bolo by pre všetkých zúčastnených lepšie, keby požiadavky na obsah boli verejné. Autor by vedel čo sa od neho očakáva a keď nie je spokojný s odmietnutím, tak by vedel celkom konkrétne namietať...