Před hlasováním se prosím přihlaste.

Filtry u profilů

užitečné a neužitečné filtry

Máme dojem, že při filtrování u hledání lidí by bylo daleko užitečnější, například místo barvy očí uvádět, zda lidé mají upravená (oholená) pohlaví , nebo jsou příznivci přírodního ochlupení. Je zde někdo se stejným názorem ???
Já bych třeba uvítala, kdyby se dalo nastavit, jaké má člověk vzdělání. Sice teď dostanu čočku od týpků, kteří nevědí, kde se píše i/ý, ale ušetřilo by to čas oběma stranám.
Někteří mají bohužel Disortografii
To jo. Zvláště pak do výřivky s dysortografikem 😂 (upraveno)
Já mám z ptáků strach, takže by to byla trochu noční můra. Jak z Hitchcockova hororu.
V dnešní době autokorekce to je chabá výmluva. Spíš to pro ně není důležité. Ale i takoví si někoho najdou, jen musí počítat s tím, že některé to holt odradí. Já bych třeba s chlapem do "výřivky" nešla *3*.
u fotky ověření přiložit ještě maturitní vysvědčení ? *22*
A ještě bych to rozkastoval na vysvědčení z mensa gymnázia a z večerní školy pro pracující *19*
Ono by se stačilo bavit jen s ověřenými profily a hned by byla ta úroveň komunikace lepší. Ale myslim si, že se řada lidí bojí v dnešní šlendriáncké době i plné podvodníků někam posílat ofocenou občanku.

Škoda, že neexistuje nějaká síť adminů, se kterými by se člověk sešel (třeba za 2 kila - čas jsou peníze) a tu občanku jen ukázal. Šéfe *3*
Taky mě to focení občanky odrazuje. Na nějakých stránkách bývá třeba ověřování pomocí telefonního čísla, Facebooku, Google účtu...
Škola života Vám nevoní? *3**3*

Zase co by zabránilo lidem si tam vyplnit falešné údaje... možná by pomohlo při ověřování vyfotit kromě ksichtu i vysvědčení *114**3**16*
Ideálně ještě test všeobecných znalostí, IQ test a pravopisný test 😁.
Takže CERMAT testy!
Samozřejmá je čeština, ta bude mít prioritu, pak testy obecných studijních předpokladů, jen matiku bychom mohli vynechat. Nebo aspoň analytickou geometrii, prosím! *22*
Co na tom, že je někdo suchar a ošklivej jak cesta do práce, na šukstránkách je zapotřebí držet společenskou úroveň! Ta ne?
Poslední větička je pro bratry Slováky *2*
Ještě by tam mohlo být dokončování hlášek z Cimrmanových her, aby to eliminovalo suchary. Míra ošklivosti je subjektivní 🤔.
Právě, že řada lidí to tu bere jen jako šukstránky a ženský v galeriích jako zboží v eshopu. Myslim, že by to mělo být o něčem jinym a to, co tu někteří napíšou, by ti do očí nikdy neřekli. Aby tu na serveru pak časem nezbyla jenom určitá "sorta" lidí.

Ouha, špatný vlákno, promiň, kuřecíženská *16* (upraveno)
Já si říkám, že to třeba nějakým ženským vyhovuje 🤔. Ale když vidím ty popisy na profilech + čtu, jak si modré profily stěžují, že jim nikdo neodepisuje, tak bych řekla, že to máme my ženy asi podobně.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Naše fotky jsou rozhodně naše, a ten kdo nemá žádné svoje nás osočuje ?????
Příspěvek byl uživatelem smazán.
a podle čeho hledáš Ty ? Jsou tu tisíce profilů, které jsou mrtvé ...jen kvůli prodeji reklamy...
X krát jsme psali adminovi, proč nejde ve filtru nastavit, jestli je tu dotyčný kvůli sexu za peníze, prodeji fotek, videí a nebo se tu baví zadarmo.

Zřejmě to ale nejde, bylo by to asi znevýhodňování kurev tady.

Hlavně že si tam můžeme nastavit takovou hovadinu jako je znamení zvěrokruhu