Před hlasováním se prosím přihlaste.

Silvestr Pha

Silvestr swingers

Ahoj, chceme si zajít s kámoškou na Silvestra na sw party v Praze , doporučíte nějakej klub ? Je to naše poprvý, nechceme nějak extra blbnout, možná s nějakým párem , welness by bylo taky fajn , spíš párová party, je nám 33 a 35 , takže podobně věkově a nějaký sympatický lidi, věděli byste poradit ? :)
Taková diskuze o ničem tady.. jen pomlouvani a házení špíny (upraveno)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Pravděpodobně máš nějaký problémy sám se sebou, tak si je vyres, svět bude pak pěknější! Hezkej den ! :)
Dobré ráno najdeme pár nebo i více párů,??Splečná oslava Silvestra????
Pojďme směr té diskuse změnit!
Kam se na Silvestra chystáte vy? (upraveno)
Pokus dobrý ale bojím sa, že tu v tej toxicite sa to nepodarí 😂 nakukol som sem lebo som bol zvedavý s kým sa prípadne uvidíme ale nestačím sa diviť 🤦‍♂️ horšie ako fb 😁 my s priateľkou máme nakoniec rezerváciu vo fantasy. Stretneme tam niekoho ?
Takové pěkné štěpné a aktuální téma a lidi z toho udělají další hejtovací fórum *9*
Taky ny mě zajímalo, kam zajít na Silvestra, ale místo toho se dozvídám nevyžádané informace. Škoda.
Ano, co člověk to názor a jak píšeš .. je to naprosto v pořádku, všechno má svýho zákaznáka, žejo. Proto jsem ale taky popdrobně vypsal, co hledáme a doufal jsem, že mi někdo podle toho poradí .. no místo toho jsem se dočkal především nesmyslných hádek mezi příznivci toho nebo tamtoho . Bunkr podle všeho ( a právě všech těch kritérií ) asi určitě nebude naše cílovka a přijde mi dost sprostý, že by nám toho někdo poradil !
Někdo psal, že už je na Silvestra bohužel plno všude .. takže to vypadá, že skončíme v normálním baru , ale (pokud to někoho zajímá) vybrali jsme si podle fotek a kometů fantasy pro začátek . Po akci dám vědět dojmy
Přeju příjemný mrdání ! :)
radši se prvně zeptám, protože setkání s přesně takovejma lidmi jako ty se chci vyhnout, hezkej den přeju! :) A ps místo by bylo :))
Btw Florane líbí se mi Tvoje názory, do Fantasy skočím případně někdy sám, vypadá to taky fajn ! Navíc Vršovice jsou moje srdcovka. Přeju ať se vám daří !
A ty jsi o nějaké informace žádal?
A my si vyjedeme někam na koloběžkách.
Projel bych se na koloběžce s vámi.
já budu v Nirvana Klubu :-D a co vím rozhodně tam nebudu sama
Ne majitelka, ale spolumajitelka, a napasala pravdu, takže *2**2**2**2**2*
Co jste provedli, že vám blokli účet klubu?
Učet byl zrušen, protože tu lidem bylo spamováno. Posílána nevyžádaná pošta a dělání si reklamy na akci. Takže ano zrušen pro nápor spamu *404*
Děkuji za rychlé vyřešení problému. A možná by bylo.super tu naši část vlákna smazat
No. A vis co? Je zajimave , že kdyz jsi u nás byl tak jsi spíval jinou písničku. Problém s placením vstupného. Házení špíny na kluby. A to ti bylo vše dobré u nás. Nyní otáčíš. Vůbec nechápu proč se tak chováš. A tím nyní nemyslím mě, která jsem ti přišla vhod že když ... *21**21**21**4**21**21*. Ale i v jiných forech na jine kluby. Proč? tak se ti někde nelíbí . To je vpořádku. Napsat svůj názor je Ok, ale nikdo se ti nikde nesnaží škodit, tak proč to ostatním děláš ty?
Mozná by bylo fajn nám napsat jaký spam.
Takže kdyz lidi projeví zájem a je jim na základe toho napsánu = spam? Kdyz mi 30 muzu denne posle foto penisu = vporadku? Mohu prosím vědět co z toho je spam? Nebo obojí? Nebo nic? A nebo záoleží kdo to posílá?
nebyli jsme asi jiny klub ktery tu ma pravo na existenci :D myslim ze jistych klub trolu tu je tolik, ze system nezvladl ten napor stiznosti :D . Ale jiz to resime.
Tak někdo napsal,že bude trávit konec roku jinde než v Bunkru a Bongovi se zhroutil svět.
My jdeme na Silvestra s kámošem a kamarádkou v trojce do swingers klubu Nirvana. Velmi dobrý klub moc doporučuji!
Jednoznačně Fantasy v Letňanech, nejlepší klub v ČR a široko daleko.
No já byla jednou v Bunkru a to bylo dost děsný. Bylo to tam tak zakouřené že jsem kašlala ještě týden. Akce nula, lidí spíš popíjeli. Tuším že se něco začalo dít až po 2 ráno.
Jinak z ostatních klubů osobní zkušenost nemám..
TomPraha15
Já proti Bunkru nic nemám. Bohužel jen špatnou zkušenost ze silvestra. Klub si očividně udržuje svoje nohsledy, kteří se na člověka vrhnou jakmile napíše něco negativního. Je to tak u úplně všech příspěvků na tento klub. Stačí se podívat zde do fóra.
Tak trochu nechápu, proč tedy při těch negativních názorech některých místních pisálků má Bunkr tu největší návštěvnost z pražských swingers klubů? Nikomu neupírám osobní objektivní názor zakládající se na pravdě mimochodem. A proč na jejich významné akce měsíce a Silvestry za noc projde klubem několik stovek návštěvníků oproti jiným konkurečním klubům? Každý rozumně smýšlející si to přebere správným směrem. Pokud někde je něco špatně, tak tam lidi nechodí. Stále si myslím, že návštěvnost a úspěšnost akcí Bunkru mluví sama za sebe a místní žabomyší války jsou zbytečné. Ať si to každý vyzkouší sám a udělá názor, ale psát nemysly jen odráží úroveň pisatele.
Ještě jsi nereagovala na to, že v Bunkru se nekouří kromě kuřárny (ty jsi tvrdila, že se tam kouří). A jestli někdo kouří u stolu, tak jen elektronické cigarety.
A co se týče diskuzí nebo spíš hádek tady ve fóru, dohadují se stejnou měrou příznivci Bunkru i příznivci Desire.
Což nechápu proč. Když se mi nějaký klub nelíbí, nechodím tam, ale nemám potřebu na něj či jiné kluby kydat hnůj. Škoda, že tohle má většina diskutujících úplně jinak.
Club Bunkr jednou po letech podruhé jsme zavítali.A pro nás Bunkr nikdy více je to opravdu Bunkr ne tam již nikdy
Pro Jann001 - tak vy jste dobrý 😃 vás si speciálně pamatuju už z fora Bunkru, jak jste komentovali, že jste byli na narozeninách klubu a že tam nebyl žádný raut. Tedy kromě chlebíčků a pak z vás vypadla taková perlička, že tam měli i pečeného lososa, ale neměli ho na ledu 🤣🤣 tak jsem vám psala, že na led patří syrová ryba, ale ne pečená, která byla připravená ve studém chafingu.
Po tomto dobré trapasu, jste všechny svoje přípěvky smazali.
Takže tím, že jeden váš favorizovaný klub nepořádá Silvestr, jste se rozhodli, že budete špinit konkurenci.
Přeji Vám oběma krásné prožití vánočních svátků a zamyslet se nad tím, co zde píšete.
At si obrázek udělá každý sám Bunkr je prostě pajzl spousta .......lidí jiné národnosti a 99 procent společensky ...prostě nidky at mají Lososa nebo kokosa
Pro Jann001: Ty kráso, tak to je ještě lepší odpověď než na toho lososa: 99 % společensky prostě jinde. Tak to vypadá, jako že není problém v návštěvníkách Bunkru, ale ve vás. To je stejné, jako když jde rocker na operu a diví se, že tam nehraje Iron Maiden. 😁
Ty si taky musíš vždycky kopnout, co?
No jistě ne tak jako Ty pěkné svátky
V Bunkru se už přes tři roky nekouří:) Resp. je tam vybudovaná kuřárna. (upraveno)
Je pravda,že oficiálně se tam možná nekouří a pro kuřáky tam máte vybudované akvárium.Praxe je ovšem taková,že to ne všichni dodržují a kouří i u stolku.To že se to snaží chytat do nějakých krabiček je spíše na oko.Pokud sedite vedle někoho takového a jste nekuřák,tak vám to stejně vadí.
Chápeme, že úspěch se neodpousti, proto vám Bunkr tolik leží v žaludku. Závist je hrozná věc, ale mysleli jsme si s přítelem, že aspoň na vánoční svátky přestanete psát nesmysly a budete se věnovat sobě a svým blízkým. Na Bunkru vám vadí hodně jidla, hodně cizinců, hodně lidi a nekuřácká celá část. Protože se cigarety kouří jen v kurarne - Iqos jsou povoleny. Nechápeme tuhle vrazednou nenávist- myslíme hlavně vás MI-an!!!!Obrovský zastánce Desire a vlastně chodí do Fantasy. Přejeme všem zde krásně a klidně vánoční svátky, aby se všem klubům v Novém roce vedlo a zvládly to šíleně zdražování. My jsme rádi, že máme kam chodit. A poprosíme, zda můžete tyto trapne příspěvky co se týče bunkru přestat psat. Nikoho to tady nebavi číst.
MAIL095:Asi moc nechápete nebo pořádně nečtete.Úspěch Bunkru nám nevadí,naopak jsme rádi za každý klub-alespoň je výběr.Velké prostory nebo jejich sauny jsme tu hodnotili kladně.Jen nám vadili ty nasáklé koberce u sprch (asi bych to řešil jinak) a moc se nepovedla ta místy ostrá podlaha.Hodně jídla nám nevadí,jen bychom uvítali třeba tu část v kovových nádobách mít rovnou teplou.Nikde jsem nepsal,že nám obecně vadí hodně cizinců (žena už jich i dost měla),ale týká se to jen těch cizinců tmavší pleti.A hodně lidí jsem nekritizoval snad vůbec nikdy.Obrovský zastánce Desire jsem začal být až po té,co Bongo napsal naprostou lež o párty,na které jsme tam byli a mohli to posoudit.Toliko asi na vysvětlenou k vaší reakci.Jinak 30.12 máme rezervaci ve Fantasy,tak se stavte a uvidíte že nejsme ničí druhý nick.
My nejsme majitelé Desire (možná bohužel).Ale koukám,že tobě se o tom klubu snad už i zdá.Tak tam po rekonstrukci zajdi.Třeba ti tam zanechají i jeden den v týdnu ty masáže.
Hachiman_88
Hachiman_88 před 2 roky
Mrzí mě , pokud tu máte mezi sebou nějaký války, ale myslím, že tady na to není prostor, věřím, že každej klub je něčím speciální a sedne pravděpodobně někomu jinýmu, já jen chtěl poradit podle našich konkrétních požadavků - radši kvalita než kvantita , klidně něco připlatíme , hlavně čistota , může být trochu fancy a žádní dotěrní lidi - je to naše poprvý, nechceme si to znechutit, myslím, že sme oba docela sympaťáci , tak rádi bysme i podobný lidi , tak ještě jednou díky a nehádejte se tu , jsou Vánoce ! :)
od toho bunkru nemůžu nikde najít fotky , ani na jejich oficiálích stránkách, to ve mě ale nevzbuzuje moc důvěru teda :)
no, co na tom chces fotit.
Je tam strasna spousta mistosti.
Ma to dve patra.
Zasivarny, schovavacky, patra pod stropem, schovky pod posteli.
trikrat jsme tam byli a furt jsme nachazeli dalsi.
Neskutecnej club! :-)
Bunkr z recenzí vypadá dost šíleně, nechceme gangbang party :)
hele, to bude nejakej omyl.
do Bunkru chodim fakt dlouhe roky a tohle nesedi.