Buď můžu dělat béee nikoho nemůžu najít nebo můžu dělat že vlastně nikoho nechci a jsme nad věcí. Nebo můžu obviňovat sebe a říkat si že jsem dement a nebo naopak svádět vinu na ostatní, že je to nejen tu samá....
Proč podle vás jsou lidé co mají problém najít někoho kdo jim sedne i když nejsou úplně dementi a nebo nepotkavaji jen úplné dementky a ani nebreci a ani se nepovyšuji a přesto pořád nic?
Protože se v přípravné komunikaci porcuje medvěd, který ještě běhá po lese. Základní informace ano ale proč řešit například sex nebo budoucí dovolenou s ženskou, kterou jsem viděl pouze na fotkách a vůbec nevím, jak to mezi námi bude vypadat osobně. Vztah se buduje společně stráveným reálným časem nikoliv virtuální přípravou.
Asi pořád vede realné seznámení, protože hned vidím. U virtuálního se snažím vidět se co nejdříve bez sexu a uvidíme, jestli se znovu uvidíme. Dlouhá písemná příprava mi přijde jako prom*daný čas, když je to osobně jedno velké společné NE.
Jako určitě je to lepší. Ale mě osobně to venku už s vyšším věkem tolik nevyhovuje. Přece jen v mládí je to jednodušší a nepůsobí to ani tak moc vtiravě, když se chceš dát jen tak třeba do řeči a seznámit se...
Nemusí to být dementi a dementky. Já říkám komplikované osobnosti. Totiž každý člověk je svým způsobem originální, jedinečný, výjimečný a čím víc jsou jeho vlastnosti vyhrocenější, tím větší problém má najít si k sobě vhodný protějšek. Vcelku kompatibilní a nekomplikované osobnosti, které se snesou víceméně s kýmkoliv se obvykle na seznamku ani nedostanou a když už ano, velice rychle z ní zmizí. Komplikované persóny se kterými nikdo nevydrží, natož dlouhodobě se pak dlouhodobě potulují seznamkami.
Pak je tu ještě fyzická atraktivita protože když je ženská krásná, může být klidně píča ale vždycky si někoho k sobě najde. To stejné peníze. Když má chlap prachy, může být škaredý opičák a stejně si k sobě vždycky nějakou zlatokopku najde.
Asi na tom něco bude. Defakto to tedy může být relativně fajn chlap nebo ženská, ale vždy tam bude nějaká výraznější psychologická odchylka nebo problém, který navazování vztahů dost komplikuje.
Není divu, že zde pak narážím buď na velmi ošklivé nebo třeba i atraktivní ale chováním pro mě stejně asexuální holky nebo ženy. Případně ještě něco jiného (a tím nemyslím může v přestrojeni).
Z 99 % bude mit ten kdo se chce seznámit zde včetně mě nějakou odchylku nebi problém co ho limituje. Otázkou je tedy jestli si lidé s narušenou hlavou a problémy budou spíš rozumět nebo bude pravděpodobnější, že se budou spíše ještě více odpuzovat? A pak je vlastně nesmysl se soustředit sekundárně třeba více tady než jinde (byt je to zde s funkcemi celkem komplexní virtuaoni prostor oproti jiným alternativám )?
Asi máš pravdu, že je potřeba být nekompromisní jenom tam kde to nejde. Tam kde to jde, bude asi dobré něco přehlédnout jinak pokud člověk vše moc řeší se vrací do bodu jedna. Koneckonců i proces zamilovanosti, který už je popsán celkem komplexně je jen účelem proto, aby bylo párování rychlejší..
Jak najít k sobě protějšek?
Jak najít k sobě protějšek?
Proč podle vás jsou lidé co mají problém najít někoho kdo jim sedne i když nejsou úplně dementi a nebo nepotkavaji jen úplné dementky a ani nebreci a ani se nepovyšuji a přesto pořád nic?
Asi pořád vede realné seznámení, protože hned vidím. U virtuálního se snažím vidět se co nejdříve bez sexu a uvidíme, jestli se znovu uvidíme. Dlouhá písemná příprava mi přijde jako prom*daný čas, když je to osobně jedno velké společné NE.
Pak je tu ještě fyzická atraktivita protože když je ženská krásná, může být klidně píča ale vždycky si někoho k sobě najde. To stejné peníze. Když má chlap prachy, může být škaredý opičák a stejně si k sobě vždycky nějakou zlatokopku najde.
Není divu, že zde pak narážím buď na velmi ošklivé nebo třeba i atraktivní ale chováním pro mě stejně asexuální holky nebo ženy. Případně ještě něco jiného (a tím nemyslím může v přestrojeni).
Z 99 % bude mit ten kdo se chce seznámit zde včetně mě nějakou odchylku nebi problém co ho limituje. Otázkou je tedy jestli si lidé s narušenou hlavou a problémy budou spíš rozumět nebo bude pravděpodobnější, že se budou spíše ještě více odpuzovat? A pak je vlastně nesmysl se soustředit sekundárně třeba více tady než jinde (byt je to zde s funkcemi celkem komplexní virtuaoni prostor oproti jiným alternativám )?
(upraveno)