Zastřihovač na péro

Jaký máte nejoblíbenější?

Já v minulosti měl dvakrát Philips Bodygroom, který mi naprosto vyhovoval. Bohužel Philips není zrovna vysoká kvalita a oba strojky se krátce po záruce odporoučely do věčných lovišť. Teď mám Braun, který sice kvalitní je, ale není to ono... Hřebeny bych si představoval v jiném rozsahu délek a zaoblené, tyhle jsou nepříjemně ostré. Jaký máte nejoblíbenější strojek na péro vy?
Šulina si od jakživa holim, používám holící strojek od wilkinsom z 5 břity. Mi nestačí mít chlupy na šulinu jenom zatrihnute, musím ho mít do hladká hladkého. Zkoušel jsem ruzne epilátor, depilatory, a holící el.strojky
Holení na mokro je prostě holení na mokro
Tak já co jde ostříhat strojkem provedu, zbytek ziletka,
Používám Rowenta Forever Sharp.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No to je téma ale dobře - já se holím bez pěny již vyřazenou (tupou) žiletkou pod tekoucí vodou ve sprše. Pokud bych použil pěnu udělají se mi pupínky a poté použiji IPL zařízení na snížení růstu chloupků. Moje žena nemá ráda chlupáče takže se ojedu celý.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jednou jsem se nechal kousnout strojkem do koulí.... Od tý doby jen žiletka :)
To by mě taky zajímalo. Já mám Philips zastřihovač vousů, ale umí to jen do 2mm.
Bez nástavce jsou ty hřebeny kastrální *3* takže to buď dojedu žiletkou, nebo to nechám "plyšový".
Hodně mě zajímá ten Philips OneBlade. Má ho někdo?
Ten týpek v reklamě vypadá, že ho holení baví snad víc, než sex *3**3**3* (upraveno)
Ja používám OneBlade a spokojenost...mala hlava krasne vyholi trisla a zastrihovacem upravim chlupy nad penisem.Jen koule holim klasickou ziletkou,tam strojku neverim 😊