Maximus Brno

Saunovanie a pod😉

Buduci vikend niekto do saun? Par alebo samostalna žena?
Prosím Vás jak to tam probíhá? Chodí tam lidi nazí nebo jsou všichni jako múmie v plachtách?
Ahoj, s mojou sa tam chystame 1. krat tento mesiac. Niekto nejake rady co tam zazit, ci uz na wellnesse, v okoli alebo v meste?
Kedy idete do maximusu? Cez leto som tam ešte nebol-chodíme iba cez zimu.
Cez leto je tam najlepšie vysaunuješ sa a relax na slnku je tiež super. Maju to tam super
Zdravím. Niekto budúcu nedeľu sa nechystá do maximusu? My tam budeme nedeľu aj pondelok. Radšej pôjdeme v nedeľu, lebo piatok a sobota je full. Budeme radi ak niekoho stretneme😉
Ahojte. Sme tu v Brne Maximus. Mozno sa stretneme. 😋
Kedy sa niekto chystá do maximusu? Vínko v bazéne, sukromne wellness …..
Maxim. nepoznám a preto by som sa chcel spýtať v com je tento rezort výnimočný resp prečo sa tam oplatí vo dvojici s manželkou vyraziť? Diky za odpoved.
4Comfort v Brne je síce komornejší ale lepší, pretože je úplne celý bezplavkový, aj bazén s morskou vodou a je tam veľa súkromia, pre dvojicu super.
Dá sa do toho maximusu dostať aj inak ako autom napríklad vlakom? Išiel by som tam pozrieť?
Pokiaľ viem, tak áno. Bol som tam a keď niekto prišiel, tak všetkým ostatným prítomným oznámil, aká je jeho sexuálna orientácia. Nezabudni to aj ty tak urobiť, keby si tam náhodou išiel, je to tam také akési nepísané pravidlo. Veľa zdaru!
My plánujeme prvý alebo druhý sep týždeň. Bolo by super niečo zorganizovať.
Ahojte. Budci týždeň sa nechystáte do Maximusu??
Zo stredy na štvrtok bude niekto v maximuse?
ahoj ak pojdes mozme ist spolu som z nitry dame s spolocnu cestu :)
Bi párik dnes v Maxximuse na spoločné príjemné zážitky
To sa tam chystame aj my a aj z ubytovanim ale este nevieme ci cez tyzden alebo vikend
Kedy sa presne chystáte? My by sme chceli 15 alebo 22 septembra.
14 mozno 15ho este to neni iste ale zalezi aj od pocasia.radi sa tam opalujeme
Ahojte. Ja sa chystám asi v sobotu. Išla by som radšej v nedelu-nikto tam večer nebude, len musím v pondelok do prace😥
Ahoj Dominika. Chystáme sa s priatelkou do Maximusu. Ideš s nami ? Juro a Maťka
Ja tam pojdem v nedelu. Mam cestu do Brna
My tam ideme v pondelok-budeme aj spat. Ak by sa niekto našiel koho môžme pozvať na drink v bazéne -píšte 😉
Tak pod vo štvrtok načo čakat. Cez tyžden je to tam tiež super
Ahojte škoda my tam chceme ist s 3 na 4ho aj prespat ale pocasie nebude dobre tak este uvidime.
Už sme tu, zatiaľ sa nám páči čiže sa ešte niekedy zrejme vrátime.
Maxim. nepoznám a preto by som sa chcel spýtať v com je tento rezort výnimočný resp prečo sa tam oplatí vo dvojici vyraziť? Diky za odpoved.
Dá sa tam aj niečo zažiť? Okrem dobrého wellness
Čo konkrétne máš na mysli? Nejaké bežne prístupné aktivity v okoli alebo niečo iné?
Ahojte, nie je dnes nejaká slečna v Maximuse?
Sme pár (vek 28,32)
Chystáme sa buduci tyzden. Cez vikend je to full-tak pracovný deň plánujeme
Utorok, streda bude niekto v maximuse? Užiť si daždivé počasie a teplúčko v saunach
Ide niekto 20.7 do Maximusu? Chceme tam prespat a uživat si
Ja sa chystám v sobotu-ak bude voľne ubytovanie
Už su voľne izby-tak sa vidime v sobotu?
Zajtra idem-tak sa vidime😘😘😘😘😘😘
Je tu niekto-v maximuse???? Som tu s kamarátkou😉
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ja dnes idem do Maximusu a budem tam do zajtra-sama😥. Ak tam niekto bude, tak sa vidime-najradšej mám parné ale aj pri jazierku
Ahoj, rad ta niekedy pozvem, spoznam, pokecame. Napis ak mas zaujem. Dik
Ahoj, aj ja tam dnes idem, ty kedy planujes ist
Ja som tu cely vikend. Dufam že sa stretneme
Chodievam pravidelne. V sobotu alebo v nedeľu sa chystám.
Da sa mi napisat. V nedeľu tam idem -do pondelka. Tak ….
Ahoj, ja sa chystam buducu sobotu a veru, spolocnost by sa zisla :) rad aj zveziem ;)
Pozeral som cez booking a je to zatiaľ full. Dufam že sa vidime
A tento vikend sa nikto nechystá do maximusu?
Ahoj. Ja pojdem ak by si mala zaujem budem rad ak sa pridas. Kludne napis spravu. Pekny vecer.
no jasne mozeme ist,,,,kedy sa ide,? ja sa pridam vsetko platim
Ja tam chodievam minimálne raz do mesiaca
Ahoj prispel by som na benzín som z Pezinka ,kedy pôjdeš znova
Asi som ta videl😘. Tak buduci vikend tam budeš?
Možno. Chcela by som tam ísť keď bude nasnezene
Začiatkom decembra si nebola náhodou s kamarátkou? A išli ste do ľadového jazera?
Čo si nas sledoval😂😂😂😂?! Ano-ako prve sme tam išli. Voda mala 5-6 stupňov
Po pekných babách sa vždy pozriem😉. Mohla by si zase ísť buduci vikend
Uvidim. Chcela by som. Dufam že konecne bude snežiť a po saune skočiť do snehu
Cela saunova zóna je bezplavkova-čiže všetci sme tam nahý
V nedeľu idem do maximusu(možno s kamoskou) asi sama. Budem tam aj spat. Chystá sa tam niekto?
Ahoj, sme pár . Vyzeráš zaujímavo radi by sme išli buduci mesiac pozrieť prvy x do maxima. Nepôjdeš náhodou ?
Ahojky, ja sa chystám tiež do Maximusu, chodím pravidelne. Snad bude aj snežiť. Môžme sa tam stretnut a pokecať 😅
Streda -štvrtok , bude niekto v maximuse? Idem s kamarátkou tak ak niekto tam bude napíšete mi. Môžem rezervovať súkromu miestnosť s veľkou vaňou.
Nakoniec ideme v utorok-a prespime tam.
Tento týždeň sa niekto nechystá do Maximusu?
Nechystas sa do infinitu aj tento vikend?
Ahoj ja sa chytám posledný aprílový týždeň. Pôjdem s priateľkou. Bude tam niekto???
Ahoj jasa tam histam ti tam ides kedy