Nezávadnost povrchu vibrátoru

Vibrátor k masáži?

Zdravím všechny *16*
Dneska se mi stala zvláštní věc; přišel mi objednaný balíček s bdsm věcmi a mezi tím i vibrátor.

Na stránkách vše vypadalo normálně a tak mě překvapilo, když jsem si na jeho plastovém zalisovaném (=originálním?) obalu přečetl v polštině "Produkt určený k masáži těla, používejte s kondomy, pro vnější použití".

Eshop mi napsal "nevíme, kde jste takovou informaci získal, výrobek je z materiálu ABS potažený silikonem a nikde není uvedeno, že se nedá používat vnitřně".

Tak teď nevím, zda ho strkat do nějaké oběti, nebo ne. Protože výrobce asi ví, proč píše jen zvenku nebo s kondomem... Jinak na pohled vypadá jako ty, co se strkají dovnitř normálně.

Nenarazil jste na to někdo taky, pakliže si čtete etikety? *3*

pracuju v sexshopu, klidně mi napište, pokud chcete - můžeme se o té problematice pobavit
Děkuji za reakci *16*
Nicméně pokud k tomu máte nějaký postřeh, napsala byste nám ho... všem? *3**4*
určitě mohu, ale ptejte se konkrétně - kdybych sem měla napsat vše, bylo by to na román *1*
Myslím, že vlákno je docela konkrétní *3**3*
Nemůže, určitě to je přísně tajné *1*
Co to tu řešíte za píčoviny ?....
no mě se jeden vibrátor na baterky roztekl ten povrch....uloženej bez baterek,na tmavým místě,ničeho se nedotýkal

pak to dělají an.kolíky ze stejnýho matrošu,který se dotýkají.......no tak je balim do ubrousků...
Tak jsem dostal odpověď - jedná se o strkání vibrátoru do úst, aby ho někdo nespolknul nebo se neudusil.

"Vnitřní užití" tedy neznamená strkat ho dovnitř spodem. Tomu se říká aplikace, jako u čípků *3*

Btw. nechápu ty palce dolu... lidi se tu ptaj na větší píčoviny *3**3*
Soucast_celku
Soucast_celku Neaktivní před 2 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No s manželkou používáme zásadně hračky silikonové. Tam je zaručena zdrav. nezávadnost a jednoduchá údržba. Pouze jsou povrchově tvrdší.
Hele četl sem nedávno návod u jedné meteostanice na baterky ,,po zapojení do sítě zapněte přez dálkový ovladač,,*19*
Jinak kondomy u některých hraček používáme běžně a to z důvodů že bateriová část třeba není tak chráněna proti vlhkosti a vodě a tím i menší hygiena hračky a při análním použití kromě kovových u všech .
Máte nějaké prověřené ochrany?
Sám používám Durex extra safe, ale v těch řada hraček plandá. Primeros jsou zase malé /krátké.
Na vibrátor, masážní hlavici dát ochranu ok. Na takový Womanizer to nedáš, protože by nefungoval
V tom případě je to jedno. Když se kundičky dotýká jak masážní hlavice, tak i womanizer dávat na hlavici kondom
ronan21
ronan21 Neaktivní před 3 roky
Nečtu etikety. 😂😂
(možná by bylo na čase začít)