Kuličky

Podle čeho vybírat

Dobré ráno. Dotaz je určený na dámy, ale jasně, pánové, vaše rady taky ocením. :)
Tak jsem zase jednou bádal doma, a nějak jsem si uvědomil, že se venušiny kuličky válí už asi dva roky v šuplíku. Ptal jsem se přítelkyně, proč je nenosí, měli jistou výměnu názorů, nakonec si je vzala, ale vyndala je po pár minutách chůze s tím, že jí prostě vypadávají, a je to nepříjemné. Dotaz tedy zní, co je špatně? Velikost? Hmotnost?
Hele u nás je to sex je sex a práce po domácnosti ( vaření ,úklid, děti ,úkoly škola, žehlení , praní, uhlí atd.) Kde tohle ji vůbec nevzrusuje .
Takže tím chci říct že to co tebe rajcuje na dálku že tam něco má mimo dobu vašeho sexu ,ona vnímá možná trochu jinak a není to že by to neměla ráda ale roli hraje místo a čas
Manželka občas kuličky nosí,ale spíše kvůli mě.Jí to k orgasmu nepřivádí.Máme jich doma několik a vyhovují jí když jsou dvě (tři už jí vyjíždí).A hmotnost také hraje roli.Co máme těžší verzi,tak s tou má také problém s vypadáváním.Musí začít s lehkými a po zpevnění svalů může přejít na kovové.
Určitě v první řadě hmotnost, když jdou těžké, tak můžou vypadávat. Velikost určitě taky hraje roli. Takže ideálně na začátek koupit lehké a velké, postupně by se to mělo natrénovat. Já mám jedny takové plastové, které teda na nandavání a vyndávání moc příjemné nejsou, ale nezažila bych, že by mi vypadávaly. Pak mám sadu závažíček, nejsou tu úplně kuličky, a tam jsem schopná udržet jen to nejlehčí, ostatní vypadávají.
Příspěvek byl uživatelem smazán.