Ženy co se nabízí za úplatu

Jak je vnímají muži?

Hele, toto je asi problém těch co se nabízí a těch co to hledají a nikoho jiného.
Já bych za horší a více nemorální považoval operátory call center, co aktivně prodávají předražené a mizerné služby nebo šmejdy co nabízí předražené křápy či služby důchodcům apod.

Že někdo někomu něco diskrétně nabízí jinej to diskrétně přijímá a narozdíl od drog z toho neplyne závislost bych asi za špatné nepovažoval. Nechápu, jak to někomu kdo to nevyužívá může vadit. Nevšiml jsem si, že by mě po městech naháněly ženy, že za peníze s nima můžu.
Tak označit prostitutku za zboží v době, kdy spousta (troufám si tvrdit většina) manželskejch svazků funguje na principech barterový spolupráce, je dost krátkozraký.
A pohrdáme, obecně my lidi, tím co neznáme nebo tím, čeho se bojíme. A neznáme to, protože se toho bojíme a bojíme se toho, protože to neznáme. Pravda je taková, že nikdo nejsme lepší nebo horší než někdo druhej, všichni máme v podstatě stejný cíle, akorát jich dosahujeme po svým. Tak, jak umíme. Čili jsme zpátky u tý krátkozrakosti a v podstatě i u pokrytectví.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Otočím to. Chlap, který si kupuje sex, je neschopný břídil, ani ženskou zadarmo sbalit nedokáže. Prostitutka to dělá pro prachy ale ty? Proč poptaváš tuhle službu? V čem jsi proti ní lepší? V daném okamžiku jste na tom.oba stejně.

Sex je služba. Některá masíruje rukama záda, jiná penis ale na rozdíl od auta, prostitutka je živá bytost.
Jo no, to bylo první, co mě napadlo, že je dost creepy považovat jakoukoliv živou bytost za zboží.
(Ne)Morálka byla ve vztazích stejná co svět světem stojí, akorát se období zavírání očí střídají s obdobíma, kdy se o tom mluví. To je všechno.
A tohle poukazování na liberály taky nemám ráda, je to akorát snaha zaškatulkovat někam lidi, co se drží hesla 'žij a nech žít' a je to stejnej bullshit jako všechny ostatní extrémy počínaje genderovou rovností a konče pozitivní diskriminací.
Ale tak tomuhle moc nerozumím. Chcete vyvolat diskuzi a jakmile nejde podle představ, tak ji zase ukončovat?
Pak není nutný vůbec něco ukončovat, natož mě vyzývat k nějaký reakci.
Ten původní dotaz mě už vlastně přestal překvapovat. :-)))))))
Jako zboží je sice neberu, ale pro mne je to dno společnosti.
Dokud máš peníze, tak se na to tak díváš. Já je neodsuzuji, protože nikdo neví, jak může v životě skončit a každá koruna je potom dobrá. Případný exekutor se neptá, jakým způsobem jsou ty peníze vydělány.
Já ale nikoho neodsuzuji. Pouze je označují za dno společnosti, stejně jako zloděje, kriminálníky a podobnou chátru.

Vzhledem k tomu, že to u nás není legální, tak těžce pochybuji o tom, že platí daně, sociální a zdravotní. Naopak, tyto podnikatelky většinou hnijou na pracáku…

Exekutor se neptá, ale možná by bylo fajn, kdyby lidi začali nežít nad své poměry a začali utrácet jen za to, na co mají peníze.

Pohádku o tom, jak chudinka žena zůstala sama a nemůže splatit hypotéku si nech pro někoho jiného. Ten byt může prodat, vyplatit dluh a snažit se dál.

Je to o životních prioritách a o tom, co chceme v životě MY.
Pokud chce roztahovat nohy a dávat se ptáky, prosím. Ale je to jen její (jeho) volba s pro mne tento člověk nemá omluvu.

Srovnávání se zloději a kriminálníky je dost mimo, jelikož ti jmenování nějakým způsobem škodí společnosti a ubližují druhým lidem, což se o prostitutkách říct nedá. Stejně jako se nedá říct v jedné větě, že někoho neodsuzuješ, ale zároveň ho považuješ za dno společnosti a nazveš chátrou, to je protimluv. Zjisti si, jaký je rozdíl mezi slovem (ne)legální a (ne)legalizovaný. Trochu to vypadá, že máš nějaký mindrák z prostitutek, možná ti za nima chodil manžel, jinak si nedokážu vysvětlit takové pohrdání. A jenom dodávám, že neobhajuji prostituci kvůli tomu, že bych s ní měla nějaké osobní zkušenosti, jen sleduju na Instagramu jednu prostitutku, která o své práci dost mluví.
Nezastávám se jich, ale stačí jedno tornádo na Moravě a některé rodiny nebydlí ve svém ještě dnes. To jen na ty nadpoměry.
Tornádo z lidí nedělá šlapky, ani chudoba.
Přátelé nechci vám nějak hrubě zasahovat do vaší plamenné diskuse ale většina si plete zboží se službami. )))) Ty dámy nabízejí pouze službu. Je to stejné, jako když vám narostou vlasy, tak se jdete za úplatu ke kadeřníkovi ostříhat, když se vám rozpadnou boty tak jdete k ševci nechat si je spravit, když máte špinavá okna, necháte si je umýt a když máte nezkrotnou chuť na sex, tak si prostě jdete za úplatu vrznout.)))) Z ekonomického hlediska ta vůbec nejlevnější a nejlepší cesta pro muže, jak ukojit své vášně, představivost a momentální chuť na sex a vůbec není důvod těmito ženami opovrhovat.)) Je to jejich cesta a vy té služby buď využijete nebo nikoli. Hezký den a slunce v duši.))))
Souhlasím s tebou, že to je jistý druh poskytovaných služeb.
A baví mě ohrnování nosu některých zdejších ANDĚLŮ co házejí kamenem.
Já jejich služby nevyužívám,ale nic proti tomu.
Stejné to asi určitě nebude protože jinak by byla možnost dělat štětku na OSVČ.
A víš, že v některých zemích to možné je? A že i v ČR se o tom diskutuje? Stačí trochu pogooglit.
Jo diskuse se vede a cca před 20 lety už to málem i prošlo ale mám dojem že se dotoho vložila lékařská komora .
A jak je to jinde mě nezajímá jsme v Čechách protože kdyby jsme vše řešili podle googlu a co dělají ve světě okolo nás tak třeba za nevěru jinde kamenují a jinde ženy ani nemají právo volit
Ale to nemění na dnešní chvíli nic stoho že ,živnost volnou ,, tady jako OSVČ prostituci dělat nejde ,tedy chtěl bych vidět její výuční list *3* (upraveno)
Vážený kolego diskutére.)))) Protože jsme v Čechách, na Moravě a ve Slezsku, je činnost prostitutky pečlivě uschována pod jiná povolání či obor činnosti, jako například masérka, tanečnice, estrádní umělkyně...... když už se to musí nějak legalizovat a abych s úsměvem podepřel svá tvrzení, vypůjčím si jednu větu z velmi známého filmu, kde Bolek Polívka říká ,,podívejte se na ňu, prý masérka, kurva je to.)))) Jak myslíš, že fungují bordely. ))) Omlouvám se, je to od tématu, ale chtěl jsem tady kolegovi napsat, že všechno jde, když se chce.)))) *52*
Ano pane kolego.
Děkuji za vysvětlení že můj fyzioterapeut co mě tejpuje a léčí rameno je vlastně prostitut ,velice děkuji za vysvětlení *3*
Hele víc zklamaný jsem že dnes prší, než ta p. hašteřice.
"každý má prý svou cenu" mi teď úplně připomnělo tu scénu z filmu Czech made man, jak se ten týpek nechá oprcat tim němcem *3**3**3**3**3*
Jedna prostitutka, kterou sleduju na Instagramu, říká, že neprodává sebe, ale čas strávený s ní, což mi dává smysl. Pokud ženy vnímáš jako zboží, tak to vypovídá víc o tobě než o nich.
No cas straveny s ni prodavaji spolecnice, kde jde o dost vic nez jen si zasukat. Tohle je opravdu spise takova berlicka pro obhajeni pred sebou samou.

Ale mozna tomu skutečně veri, nicmene je celkem jedno, jake pojmwnovani ci pojem tomu dame. Jde ve vysledku o sluzbu.

Ja osobne treba nikym, kdo prodava tyto sluzby nijak nepohrdam a rozhodne to za me neni zbozi (at uz jde o zenu, muze, par). Naopak verim, ze to pro mnohe muze byt super zpestreni a zabava a za tyto sluzby je normalni zaplatit a chovat se k druhe strane uplne normalne jako kdekoliv jinde. Kdyz to vezmu s nadhledem, tak nevidim rozdil mezi tim jit treba na privat nebo ke kadeřnici. Jen to jedno se stale ve spolecnosti desne resi a divame se na tyto lidi skrze prsty, pritom bez poptavky by nebyly.
Já si myslím, že jako na zboží se na to koukat nemůžeme. Někdo zaplatí a má, druhý sympatický a líbivý muž platit nemusí. Peníze za zemi nenajdeš a proč se ostýchat je vzít, když je někdo sám nabízí. Přirovnal bych to k rčení, blbý, kdo dává, blbější, kdo nebere.
Z praxe znám tři druhy žen, co se nabízejí za úplatu.

Jedny jsou ty, co samy sebe opravdu prodávají jako zboží a jsou to fetky, se kterýma kdyby si člověk nemohl dělat co chce, tak na to nikdo nikdy nevleze. A být jen "zbožím" je právě ta jejich domnělá přidaná hodnota. Když jsem se s takovýma setkal, bál jsem se, že něco chytim a to mezi námi bylo sklo a sociální pracovník *3*

Druhé to dělají, protože nemají peníze a nic jiného neumí/ nechtějí dělat. Většinou jsou to normální svobodné matky, které to moc netěší, že jsou (musí být) lehké.

A pak jsou ty, co to dělají pro radost, ale peníze chtějí jen proto, aby na ně fin. nedosáhl kdejakej vejpitek a za vydělané peníze si koupí třeba obleček, za který by normálně peníze z výplaty nedaly.

Tak jako tak, kdybych si ženu "koupil" na sex, rozhodně jí nevnímám jako zboží. To je můj názor *16*
Stejně tak, i když přeneseně, mi bylo nepříjemné, když nás na vš brali jen jako číslo. (upraveno)