Mě baví jak to vlákno používá každý retard jako inzerční prostor
Hledame na pristy tyden hezkeho, mladeho muze 20-25 max do Clubu Lublanske. Muzes se na nas divat a podle sympatii se pridat. Lehke bi choutky vyhodou. My 48/37 fit. Napis SZ
ja treba hledam dve sehrane blondynky na real
Já zatím jen se ženou, nebo s mužem k nám do trojky. S párem zatím neúspěšně tady.
Hledáme chlapa 25-35 let, atletická svalnatá atraktivní postava, nekuřáka, do 3ky s mojí ženou, diskrétně.
Ahoj ponúka platí ešte?
Ano platí, potřebujeme info o tobě do zpráv, příp. fotky, odkud jsi, jaké máš zkušenosti atp
Ahoj hledáme s kamarádkou ženu/holku do trojky.jen vážně.Ustecky kraj
Ahoj ja 30 let najdu par ktery by si to prede mnou rozdal?rad bych byl jako nahaty fivak
Nyní to je spíše náhoda.
Hledáme s manželkou ženu do trojky.
Láká mě trojka se starším párem, ale nemám takovou zkušenost.
Tady je to za starou belu ,myslim ze nenajdes,ja jsem jednou zazil ale se znamymi
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Já jsem se tady nedávno seznámil s párem, skvěle jsme si lidsky sedli, stále se scházíme a je to úžasné, popisujeme setkání v povídkách.
Poznal jsem tady za ty roky mnoho párů a skvělých lidí, v některých případů se jednalo jen o jednorázové potěšení/experiment/splnění snu ze strany páru, ale s jedním místním párem jsem fungoval přes 3 roky na pravidelné bázi než se mi odstěhovali do zahraničí. Bylo to fajn a určitě se tady najít dá byť v posledních měsících je to težší a těžší. Větší úspěšnost než tady však máte na SW akcích, tam je hodně pohodových lidí na stejné vlně :-)
Ahoj pravda my hledáme třeba dlouhodobě nikoho asi pětatřiceti 50 lety k nám stálého jak je těžké nalézt pár tak věř že Nalézt inteligentního jednotlivce kteří U první kv nebojí oničem jiném než o sexu je těžké ve větším procentu případů i když si s ní mi začneš psát nebo volat tak nakonec nedorazí
... to je zvlastni, vas profil mi prijde ok, ... ve sledujicih mate zastup muzu, ty maji o vas zajem a stoji ve fronte. kde je problem ?
- jedte do brna, domluvte se ve Valticich... pokud to neni extra daleko. to jsou dobry mustky na odraz..... vy jste par, tam neni problem.
- jedte do brna, domluvte se ve Valticich... pokud to neni extra daleko. to jsou dobry mustky na odraz..... vy jste par, tam neni problem.
Dobré ráno, hledám pár na dlouhodobé setkávání. Pokud byste měli zájem napište s uvidíme.... Hezký den
Dlouhodobý koncept je moc fajn, setkávání přejde do úplně jiné roviny a dimenze :) 3 roky je slušná porce ;)
Jak říkáš seznámení není lehké, zabere hodně času, ale stojí to za to. Swingers je také cesta, ale asi ne každému to takhle napřímo vyhovuje, obzvláště mladším párům.
Jak říkáš seznámení není lehké, zabere hodně času, ale stojí to za to. Swingers je také cesta, ale asi ne každému to takhle napřímo vyhovuje, obzvláště mladším párům.
Ano, se svou ex jsme se tu rádi seznamovali s páry, ale moje stávající přítelkyně na to moc není, raději si tu najdu sólo ženu.
A přítelkyni to nevadí?
Tady ne. Na jiném serveru ano, máme i dlouhodobé přátelé a i milence do trojky. Vše na přátelské úrovni, jednorázovky nás nezajímají. Musí být jak pár tak muz sympatický nám oboum. Dokážeme se scházet i mimo sexuální rovinu.
Sw life ? To ke ono?
Ahoj, můžeme taky poprosit sz?
muzu taky poprosit sz na jakem jinem serveru?
Na jakém serveru? Kdyžtak soukromou zprávu, díky.
Ano, už jsme tady potkali dva páry, ale zůstalo jen u nahoceni. Sauna a vířivka.
Běžně jezdíme na welness, sauny, nudapláže. Ale zatím se nepoštěstilo, asi i tím, že netlačíme na pilu. Žena moje narážky na setkání s párem podobného zaměření komentuje úsměvem. Ale na reál se zatím netváří. Trochu se bojím, že to při našem věku už nestihneme. Ale kdoví, stačí tomu jít naproti a uvidíme 
Tady se o to ale ani nepokouším... (upraveno)
Tady se o to ale ani nepokouším... (upraveno)
My opačně s několika amatéry, ale schůzek jsme měli dost, jen úspěšnost je nízká
Rád se hlásím at zvednu trochu uroven uspěsnosti klidně.
To souhlasíme. Úspěšnost nízká, ale občas se zadaří.
Tak ja najít par nemam štěstí asi uz 3 roky zde a jinde též
Mi s manželem taky hledáme chlapa do trojky a jeto na nic jen slibují a nic našel by se chlap do trojky okolí Pardubic
Škoda že nejste morava
Přesně tak a není nic hezciho než mít osukanou ženu
A moje Maličká by dodala, že je pak fajn si sednout s vibrátorem a koukat jak muž šuka jinou.
Ale jinak plně souhlasím. 😊
Ale jinak plně souhlasím. 😊
Vydařené setkání je velkou odměnou za investovaný čas ne? ;-)
Úspěšnost nízká v tom smyslu, že neproběhne ani první schůzka nebo až následující schůzky? :)
Následující a vlastně někdy i první. Bud těžká domluva nebo i to že žena je vybíravá
Jo tak ne vždy si lidi sednou, to je pochopitelné, ale smutnější je, když se tady něco domlouvá a pak z toho sejde nebo se přestane komunikovat
A nebo se dohodne schůzka, i se lidé sejdou a až na místě zjistíš, že se jedna o placenou službu.
Aha 😀 to si jako někdo myslí, že si ten dotyčný řekne, tak co, když už jsem tady… 😀
Ahoj.
Rád bych vyzkoušel trojku 2 ženy + já.
Kdyby někdo hledal napište. Pošlu foto.
Je mě 37let
185cm
Diky moc
Rád bych vyzkoušel trojku 2 ženy + já.
Kdyby někdo hledal napište. Pošlu foto.
Je mě 37let
185cm
Diky moc
My jsme přizvali k nám amatéra.
A bylo to super.
A bylo to super.
Ahoj přijedu opravdu bez výtečných výmluv miluji sex a miluji skupinový 3 i gangbang
Ahoj a kdy jste si ho pozvali?
Je to už cca 4 roky
My jako Pár jsme v minulostí několik seznámení s ženami měli.Některá byla úspěšná a užili jsme si je,některá dopadly hůř...je to vždy loterie. Ale pravda je že poslední roky tu narazit na samotnou normální ženu z našeho okolí se stalo už spíše nesplnitelným snem.
Je škoda že tento web se tak pokazil,vše skoro za prachy,hrubost,podvody,faleš...
Je škoda že tento web se tak pokazil,vše skoro za prachy,hrubost,podvody,faleš...
Ahoj ještě před několika lety to možné bylo v dnešní době jsou na amatérech většinou jen muži kteří mají zájem hlavně o jiné muže nebo šmírování. K seznámení už jsou jiné rychlé mobilní aplikace.
Jaká je aplikace na seznámení se starším párem?
Ahoj,můžeme vědět jaké například? Díky
To máte pravdu bohužel ale aji tak se furt najdou zde někteří co upřednostňují sex m+ž+m a najít pár je zde také dost těžké buď za peníze nebo sex s mužem ale aji tak to má zde furt své kouzlo
Seznámit se lze, chce to jen trpělivost a pokud se všichni tři chtějí sejít, tak to vyjde. Sešel jsem se již čtyřmi páry odsud a dali si trojku, s některými se scházím občas doteď
Ahoj máš ráda analni sex
jake aplikace doporucis
Ahoj, rád se přidám do trojky MMŽ, kde budeš ty s kterou si budeme hrát 😍 a jinak jsem pro jakýkoliv scénář
To já bych rád poznal starší pár, co by mě vzal mezi sebe. Ještě nemám takovou zkušenost, ale je to můj velký sen...
A prozradíš které?:-)
Ahoj ano měl jsem to štěstí..Trojka je opravdu úžasná, když si lidi sednou..Spokojená žena je prioritou..
Jo, scházime se už pár let.
To je můj velký sen, najít starší pár, co by mě vzal mezi sebe...
to jsme na tom stejně vetsinou jsem tu narazil na fake nebo co chteji za to penize tezke tu sehnat a domluvit se
Ale stále věřím, že takový pár najdu...
Snad tu lze najít...
Já ano. A musím říct, že to bylo super.
Jó také bych rád našel pár z bližšího i širšího okolí s kterým bych se mohl setkávat jedno i dvakrát do měsíce. Není to jednoduché.
Ahoj. Já jen chci reagovat na ten tvůj příspěvek ale máš pravdu v tom že si vibiraji ženy. Ale co tak už tady koukám jen sporadicky tak tu jsou tak 99 procent pořád ty stejný páry co mají ten inzerát dokola a vibiraji až preberou. Já zde hledal přátelství na delší dobu a zažívál jsem jen odmitave odpovědi ale jednou jsem se seznámil asi stejně starým borcem a nejsem Bi a on také ne. Mneli tady s manželkou inzerát tak jsem to zkusil. Jasně že jsem se nelíbil ale jednou mně pozval na pokec, dělá do aut a tak jsme si popovídali a padli jako kámoši do oka. Takhle jednou mi zavolal že se má u nich stavit jejich kamarádka 22 roků a že je i na holky jestli bych nepřijel. Dali jsme saunu ve ctirech a oni se věnovali sobě a já ty kamarádce. Druhý den mi volá že jeho žena prehodnotula na mně názor a jezdil jsem tam pravidelně na trojku až do doby kdy tam přijela zase jedna známá a stou jsme si padly tak do oka že jezdím za ní a nelituji že jsem měl tak dlouho odmitave odpovědi. Kdo hledá ten občas najde a ten kdo moc vibira nakonec přebere. U toho kámoše mám dveře otevřené a kdykoliv bych se mohl přidat ale ta stávající milenka co jsem jí tam potkal tak mi dává tak do těla že nemám myšlenky na někoho jiného. Jo jak se říká zdání někdy klame.
Kdyby se hledal muž do trojky, rád se připojím 😉
Tak se hledej a psst, nikomu to neříkej, bude to naše tajemství
Musím uznat,že to tady začíná být fakt docela katastrofa. Když už náhodou přijde na podaný inzerát ( hledám pár... ) odpověď,tak žasnu nad " výřečností ". Deset zpráv o třech max pěti slovech,to je fakt strašně vzrušující a motivační
Profil defacto prazdny info žádné ani o proporcích,foto nula... Odpovědi stylem.. Odkud jste...? Praha.
Něco o Vás....? Ona blond on 190/100.
Jaké máte představy ... Hledáme kamaráda.
Na jakoukoliv otázku a konverzaci,kde rozepíšeš své představy,možnosti,zkušenosti atd. odpoved 3 slova. Trošku nad mé chápání
Ahoj. Taky se musím přidat a souhlasit stim že to tady je nějaké divné. Doporučil mi to kamarád že se kdisi tady seznámil s párem a dlouhá léta s nima udržoval přátelství ale mě se zdá že tady už to prý není co to bejvalo. Já se například snažím s pratelit s nějakým párem píšu i obsáhlý odpovědi na inzeráty a je fakt je mi 54 roků a zdá se mi že každý tady má přemrštěné nároky a že nedokáže ocenit staršího může ktrymu nejde jen o nějaké to zpestření ale o nějaký kamaradcky vztah a i když je starší třeba jen o 4 roky tak má co nabídnout. Já mám zkušenost že když někomu napíšu tak mně buď v lepším případě odmítnou a nebo mně dají do ignorance a nebo napadají to není normální. Já chápu že každá chce jen mladého muže a nejlépe s 20 cm M ale i menší kašpárek dovede udělat pěkné divadlo. Promiň že píšu a pletu se to tvé konverzace ale nevěděl jsem jak nepsat můj příspěvek. Sedivakk
Mám to úplně stejně no nebo ještě fake účet ti napíše
Ahoj - zdá se, že to myslíš upřímně. Ale pár také těžko hledá příjemného muže, který není Bi a navíc nemusí být po večerníčku doma!
Hanko, takových příjemných a co nemusí po večerníčku dom, nás je tu mraky
(upraveno)
Ahoj jsem sedivakk. V tom máte pravdu a já si myslím že je to všechno o dohodě obou stran jak to mají domluvené a pokud jedna strana chce víc musí se dohodnout a nebo rozejít.
Treba my jsme nasli chlapa na trojka cca. 14 dni zpet ... normalni chlap od rodiny, ktery si nechtel narusit soukromi jako my a vse probehlo normalne...
Pokud jde o trojku mžm, tak opravdu to může fungovat jen tohdy, když oběma mužům jde o štěstí a uspokojení ženy, ti muži nesmí být konkurenty,ale naopak se musí doplňovat, nesmí si překážet a jen tak se to může ženě líbit
.. důvod, hetero chlap ? Může mít. Každý to má nějak nastavené. Někdo rad prsa velké někdo malé. Každého muže vzrušovat něco jiného. Za moji osobu je žena ve trojice MMŽ bohyně. Na muže nehledím, jde o ženu. Žena se ve trojce musí cítit jako královna, cítit źe je to ni, odložit zábrany a užit si to. Pak je bohyně. Dnes si to rozdává se dvěma, zítra distingovaná vdaná žena. Co je lepšího ? Nic 😇
ano, ale přijde mi, že je to tu čím dál tím složitější
Když nikdo netoleruje to co hledáme a jde každému jen oto se sejít osukat manželku a zas čau tak se není čemu divit
tak ono je to oboustranné. Někdo ti řekne, jak hledá přítele na setkávání a pak si manželka užije a je konec, někdo to třeba nezkousne a někdo se holt ozve a pak je to dlouhodobější....
Ono sehnat i normálního chlapa do trojky není tak jednoduchý
Do kamene vytesat;-)
Ahoj všem.
Reálně se zde senámit jde.
Ovšem jsou tu různá omezení a předpoklady.
Konkrétně je třeba vnímat potřebu ostatních a uvědomit si svoje možnosti.
Základní předpoklady: rozumě formulovat svoji inzerci, rozumně odpovídat na inzeráty, foto v profilu, vyplněný profil, mebýt podměrečný co se týče výšky ale i přirození, mít možnost udělat si čas o víkendu, mít možnost udělat si čas v týdnu a to i v noci ( prostě být časově nezávislý ), mít prostředky na cestování a hotel, být komunikativí, nebýt sprostý, jít si za svím cílem = chci/ nechci, chi tomu dát čas/ nechci tomu dát čas, mohu tomu dát čas/ nemohu tomu dát čas.
Můje výsledky ( jiný profil ) Za 17 let celkem 5 párů, vztahy 5 měsíců až dva roky, mladší i starší, schůzky 1-2 měsíčně, dojezdová vzdálenost 5- 195 km, páry na úrovni ( řekl bych i TOP ), jeden pár vždy s gumou, ostatní po delší známosti bez, do třech jsem mohl stříkat, dvakrtát pravidelně sendvič, dvě polykaly, dvě anál, jedna neměla antikoncepci tak bez stříkaní do ní jinak na ostro, jedni vyřadovali stříkámí pouze do análu, vše v pohodě a klidu. Vždy super !! Pro moralisty se pravidelně testuji, vše o důvěře. Tedy seznámit se zde lze.
Reálně se zde senámit jde.
Ovšem jsou tu různá omezení a předpoklady.
Konkrétně je třeba vnímat potřebu ostatních a uvědomit si svoje možnosti.
Základní předpoklady: rozumě formulovat svoji inzerci, rozumně odpovídat na inzeráty, foto v profilu, vyplněný profil, mebýt podměrečný co se týče výšky ale i přirození, mít možnost udělat si čas o víkendu, mít možnost udělat si čas v týdnu a to i v noci ( prostě být časově nezávislý ), mít prostředky na cestování a hotel, být komunikativí, nebýt sprostý, jít si za svím cílem = chci/ nechci, chi tomu dát čas/ nechci tomu dát čas, mohu tomu dát čas/ nemohu tomu dát čas.
Můje výsledky ( jiný profil ) Za 17 let celkem 5 párů, vztahy 5 měsíců až dva roky, mladší i starší, schůzky 1-2 měsíčně, dojezdová vzdálenost 5- 195 km, páry na úrovni ( řekl bych i TOP ), jeden pár vždy s gumou, ostatní po delší známosti bez, do třech jsem mohl stříkat, dvakrtát pravidelně sendvič, dvě polykaly, dvě anál, jedna neměla antikoncepci tak bez stříkaní do ní jinak na ostro, jedni vyřadovali stříkámí pouze do análu, vše v pohodě a klidu. Vždy super !! Pro moralisty se pravidelně testuji, vše o důvěře. Tedy seznámit se zde lze.
Přesně jsi to napsal. naprosto souhlasím !
" Můje výsledky ( jiný profil ) Za 17 let celkem 5 párů, vztahy 5 měsíců až dva roky, mladší i starší, "
Za 15 let se naučí i kráva na harmoniku hrát a ty se tu chlubíš s 5 páry za 17 let.
Za 15 let se naučí i kráva na harmoniku hrát a ty se tu chlubíš s 5 páry za 17 let.
… jenom doplňuji. Ani já neplním základní předpoklady ( M průměr, trošku břicho/ píšu trošku tak trošku, ne pupek ) Reálně tu jde sehnat pár do pár měsíců. Osobně nyní nehledám !
Několikrát se mně poštěstilo, že se mně na inzerci ozval pár, kde obvykle muž, jenom planě nepsal, ale i přijeli za mnou na moji chatu. Potom proběhla soulož mezi mnou a jeho ženou, on se díval jak to jeho žena prožívá. Sám se uspokojil rukou,vystříkal se na její prsa. Ona to také hezky prožívala. Má to ovšem jednu chybu, že vždy přijeli jenom jednou. Jak si to vysvětluji? Z konverzací zde vyplývá, že tuto zábavu vymyslí obvykle chlap, žena na to často nepřistoupí, potom se to dostává jenom k psaní zde na netu. Když se žena odhodlá chlapovi vyhovět, tak to právě bývají tyto jednorázovky. Docela bych rád našel i pár na kamarádský nezávazný vztah, kde by jsme se občas setkali a společně si užili, Myslím si, že žádné odcizení nikomu nehrozí.
A nenapadlo tě třeba,že oni od toho očekáváli něco jiného než ty?Nebo to brali jako zkušební setkání a o další neměli zájem,protože to prostě nebylo ono.Mohli mít třeba více takových setkání a někdo jiný jim vyhovoval více.
Přesně tak to bylo i u nás. Manželka si musela vybrat sama. A upřímně ,z 12 chlapů byl jeden normální.
taky si myslim, moze tobyt ulet, experiment, splnenie si fantazie...nekoho to naplni a nekoho nabudi.
Sehnat pár na stalo je asi sci fi
Plně souhlasím. Když někdo odepíše, tak jsouv velké sny a řeči. Když si máme zavolat tak nic.
A vy někoho reálného máte na stalo
Ano, dá se tady najít, může z toho být i erotické přátelství. Uznávám nehledá se snadno, muž musí ženu něčím zaujmout, mít vlastní zázemí, být zajištěný, nápaditý atd. a těch tu moc není. Dá se to vyčíst i z našich galerií.
Co je na tom divného? Pár má většinou děti, tak je jejich zázemí často nepoužitelné. Zajištěný je myšleno, když se někam půjde je schopen za sebe sám zaplatit. Nečekat, že vše bude platit někdo jiný, třeba muž z páru. Pokud si myslíš, že zde opravdu tací nejsou, tak je asi seznámení nereálné. Asi jsme měli jen párkrát štěstí, že se nám to podařilo
Ahojte najdu z chebska 🤔😊 věk ani vzhled není rozhodující ☺☺☺☺budu rád kdys se ozvete V.

Seznamka trojka
Trojka