Oholím si ji tak, jak se mi to líbí a navíc je to příjemné pro oba.
já preferuji oholenou, já si ho taky holím
možná taky asi i jenom honíš.....
Když mě ta holka bere, má třeba hezký obličej, tak nemusí být úplně vyholená..
Kamarádka se tě začala holit úplně dřív měla pěkný proužek TP se mi líbilo víc.Zacala trochu šedivé i dole a to jí asi vadí
Jednou sem mel cernovlasku. Mela chloupky i okolo bradavek. Pipinu mela tak chlupatou že po skončení sexu sem měl do krve odřenyho žaluda!! Uz nikdy chlupatou!
Aj aj.. Aj keď poriadne chlpatú som ešte nemal.. 😪 Len také mierne chlpky
Za mého života ,jsem už v důchodu si ženský kundu neholili,a nikomu to nepřipadalo divné ,dnes vyzáblé,hubené pipiny ,kozy žádné ,to je jak pedofilie ,to je hnus ,měl jsem desítky a desítky žen ,a holé byli asi dvě .Me se prostě zvedá ,ne péro ,ale žaludek .Tady čtu povídky ,a skoro v každé ,čerstvě oholená ,to je nemoc a starý báby to samé ,
Sám preferuji holatko, nicméně mě nepohorší ani úprava v jakémkoliv rozsahu. Vyloženě neudržovaného bobra asi ne, ale taky bych to zvládl. Nicméně co vážně nedávám je pohled na neudržovaný zadek, hlavně okolí análu. Tato věc mě připadá jako hodně nevkusná.
NE KAZDEMU tam neco .........................................
Tak jsem včera ve wellness sledoval klíny a 99 procent je vyholených a nebo s proužkem maximálně.Asi 2 ženy byly zarostlé. A byly tam jak mladé,tak starší
Oholená vypadá prostě mladší , je tam všechno hezky vidět , krásně se to líže.
Když musíš jazykem rozhrnovat roští ,tak nevím.
Ještě tak upravený trávníček....
Když musíš jazykem rozhrnovat roští ,tak nevím.
Ještě tak upravený trávníček....
Sejde na ženě. Bývalka když se neholila tak měla chlupy až k pupku a to fakt nebylo rajcovní, tam to chtělo sestřih. Nyní už manželka to má jinak. Líbí se mi když dole má chloupky, ale určitě upravné. Ono když jdeš např. do bazénu a leze jí to z kalhotek, tak už to za mě sexy není
. Manželka to ráda střídá, třeba měsíc neholí a pak jde do holátka. Kupodivu je to obrovský rozdíl a to jak na orál tak napohled
Za me rozhodně oholení do hladká. To pak krásně vynikne Venusin pohorek,jsou krásné vidět stydké pysky a postevacek. Ne ho hledat v houstine chlupů,slepenych z potu a stavy z kundicky. Ještě bych strpel decentni proužek nad kundickou. Chlupatici zarostlou až na prdel je pro mne antikoncepce.
Chápu,že každý to má jinak. Někoho to třeba i vzrušuje.
Chápu,že každý to má jinak. Někoho to třeba i vzrušuje.
Dříve byl pro většinu chlupatý klín symbolem ženskosti .Řikalo se kde je chlup tam je chuť ,,ale mnoho lidí se bohužel nechalo ovlivnit rádoby módním trendem.Pamatuji si kamarádku které nerostlo ochlupení a byla z toho docela frustrovaná ,dokonce se styděla svlékat i před ostatníma holkama.
Tak tu dobu samozřejmě pamatuju. V době kdy bylo mít bobra úplně normalni jsem manželce navrhnul, že ji dole trochu upravím. Vzal jsem holicí strojek a dal se do práce. Zřejmě ji to bylo příjemné, zavřela oči a roztahovalo nožky abych se dostal i do toho nejmenšího zahybu. Když bylo po všem a ukázal jsem ji svoje dílo,tak malém dostala infarkt a začala na mě řvát, že vypadá jako kurva a že jde na gyndu a jak prý bude vypadat před doktorem. Řekl jsem jí,že doktor bude rád, a že mě se to líbí. No a od té doby se pěkně holí do hladká. Sem tam to odflakne,ale když ji zataham za kožíšek, tak ho vzdycky shodi. Ja se holim taky, protože je to pro mě příjemnější i z hygienických duvodui a pro toho kdo mi ho kouři určitě taky. A to už nám dávno není dvacet.
Před X lety jsem si neuměl představit zarostlou ženu, až jednou jsem viděl nahou svou kamarádku, krásný přírodní typ s luxusně zarostlou. A od té doby mě berou hlavně zarostlé a pokud by měla zarostlé i podpaží tak je to luxus na druhou.
Někdo rád holky, jiný vdolky. Já preferuji zarostlou, krásnou starší chlupatici. Je to mooooooc sexy.
Určitě Chlupatou je nejlepší 

Miluji chlupatou ❤️❤️
Nějaky nick? Kde je krásne zarostla.
Děkuji ❤️🙏🙏🙏
Nějaky nick? Kde je krásne zarostla.
Děkuji ❤️🙏🙏🙏
Určitě holátko kvůli lizani aby nelezli chlupy na jazyk
Za mě musí být hlavně upravená. Což znamená udržovat nějakou délku chlupů a holit třísla a stehna. Já sama to ráda střídám. Oholím a nechám dorůstat až do takové délky, která mi už není příjemná, a znova oholím. Ale vždycky mě baví, když mi někdo pod fotky radí, jak mám udržovat svůj klín. Jako chápu, že každý má jiné preference, ale určitě se nebudu řídit tím, co mi napíše nějaký neznámý týpek na Amatérech. Pár perliček z komentářů a pošty: "Kundu nehol!" "Ty jsi ale chlupatá samice!"
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Napsáno zcela výstižně. Hlavně se udržovati v patřičných mezích
Každýmu vyhovuje něco jinýho, základem je hygiena. Oholena se líp lize, upravená víc vzrušuje. Mě chlupy v puse nevadí .
Neco mezi...uplne vyholena se mi take nelibi...idealne prouzek cca. 2cm siroky...
Chlupatou anebo aspon trochu upravenou. Zensky klin byl v dobe meho dospivani velky eroticky symbol.
Jedině chlupatou všude ale každému se to líbí jinak
Mam doma chlupatou a vubec mi to nevadí. Zkusili jsme oholit a uplne nam to nesedlo.
Vždy jen oholenou to je nejvíce sexy
Černá chlupatá je mega vzruso
Oholenou krásné do hladká nebo jen malou čárku
Já určitě chlupatou,čím více, tím lépe.Poradny bobr c kalhotkách
Chlupatou. Cim vic tim lip. Potom z toho delam kostata na zametani snehu.
To je asi stejný jako vousy u mužů. Někomu se líbí bez a někomu s. Někomu vousy sluší a někomu ne.
Já osobně mám rád když má žena kožíšek, do hladka oholená vydrží jen den dva, pak to píchá a dělají se pupínky, to už tak hezké není.
Já osobně mám rád když má žena kožíšek, do hladka oholená vydrží jen den dva, pak to píchá a dělají se pupínky, to už tak hezké není.
Ja jsem za chlupatou, ale upravenou, aspon trochu.. a jeste k tomu, zrzka. Ten ohen v kalhotkach..;)
Jak kdy...nekdy holatko a nekdy silnejsi prouzek...
Upravená, chloupky jen na dní. Holá je krásná, ale chloupky na dní jsou pro mě větší rajc.
🦫Určitě chlupatá. Moje má přírodního bobra,naštěstí roste jen tam co má a ne jako u některých co jim to roste až bůh ví kde.🦫
(upraveno)
Jsem pro hladkou, je to tak lepsi
Záleží na tom,co se k té konkrétní ženě víc hodí. Bylo by třeba vyzkoušet oboje
Joj joj, k takej bezdomovkyni určitě pristane poriadna beranica!
Urcite holatko krasne se lize a je to hygienicke
Já radši chlupatou,upravit v tříslech aby chloupky byly pod kalhotkama 🥰🥰🥰🥰
Přesně tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chlupatá vs. Oholená
Co preferujete víc?