Vím že se zde dají objednat různé služby ale netušil jsem že některé masérské služby od pánů se zde pohybují i klidně přez dvacet tisíc .
Je to normální cena? Za jednu masáž.Nebo jsem zaspal dobu když se my to zdá moc.
Záleží jakou si ČOV vybereš ale v podstatě šetří všechny i při provozních nákladech jako je servisní interval určitých součástí a projete energie vs. Náklady na odvoz fekalem
Septik kdyz funguje dobre tak se vyvazi jednou za par let. Jinak nic. Troufam si tvrdit ze ma nejmensi provozni naklady. I s biofiltrem zapojenym za septik.
A aby jsme zašli do extrému tak tuhle vodu můžeš zpětně jako já vracet do systému WC když stim počítáš při stavbě domu
Je pravda že to lze i přez ten septik ale u septiku je převážně systém nenucený,, spádový,, ale u ČOV nucený tudíž lépe se stou vodou pracuje dál a zároveň víš jaké množství k dispozici je což u těch septiků není..
Jo a ještě vůči bio filtru musíš dost omezit chemické přípravky a volit vůči tomuhle jiné mycí prostředky což je i problém určitých ČOV protože jejich technologie nedokáže poradit s agresivními přípravky
a tohle si pořídil za dvacku
Neříká se náhodou že septik s biofiltrem je nastejno s ČOV
Nehledě jakou asi má životnost ten tvůj bio filtr doživotní to asi nebude a cena nového filtru asi taky nebude 500,-
Není problém v tom o kolik si kdo řekne, ale v tom kdo za je ochotný to dát. A pokud se najde někdo, kdo dá ženě za masáž 500 000, tak ho namasíruje vícekrát. Má někdo zájem?
(upraveno)
Tak ono se to událo že.
Mě akorát zajímá jak je můj fyzioterapeut odemne nedoceněný a jestli nemám ještě na každou návštěvu vzít třeba čokoládu od Janka.
No a to ti nejak brani mu dat treba 500 jen tak? Pokud mas pocit, ze je nedocenenny?
Jinak presne talhle to mel ten poslanec, taky mu byl vystaven ucet az po. Co bys delal, kdyby ti najednou vystavil ucet nevim treba na 8000 za nastevu?
Ale i s 500 navíc to není takovéhle raketa co protáhl on
Jinak jak bys dopředu účtoval kolik použije tejpu a různých debilit okolo . vždy jsem platil až po absolvování toho co na mě páchal
A s ohledem na poslance ,na policajtech bylo udání za znás...ní/ne za neobvyklou cenu .
Ceník
Ceník místních prací
Je to normální cena? Za jednu masáž.Nebo jsem zaspal dobu když se my to zdá moc.
Tady jsou Amatéři a ne Receptář prima nápadů!
Je pravda že to lze i přez ten septik ale u septiku je převážně systém nenucený,, spádový,, ale u ČOV nucený tudíž lépe se stou vodou pracuje dál a zároveň víš jaké množství k dispozici je což u těch septiků není..
Neříká se náhodou že septik s biofiltrem je nastejno s ČOV
Nehledě jakou asi má životnost ten tvůj bio filtr
Mě akorát zajímá jak je můj fyzioterapeut odemne nedoceněný a jestli nemám ještě na každou návštěvu vzít třeba čokoládu od Janka.
Jinak presne talhle to mel ten poslanec, taky mu byl vystaven ucet az po. Co bys delal, kdyby ti najednou vystavil ucet nevim treba na 8000 za nastevu?
Jinak jak bys dopředu účtoval kolik použije tejpu a různých debilit okolo . vždy jsem platil až po absolvování toho co na mě páchal
A s ohledem na poslance ,na policajtech bylo udání za znás...ní/ne za neobvyklou cenu .
No tak jasny, uctovat predem nejde vzdy, ale treba metraz tejpy byva znama a i priblizna cena.
Ale to je fuk