Na pohledneho muze se zena rada podiva. Zbylych 90 % vyvola asi tak stejny zajem jako satni skrinka.
Pokud jde člověk do sauny tak musí počítat stím,že neunikne pohledům.Pokud někomu vadí,že se na něj někdo podívá tak je to o tom mít vlastní saunu doma.
Já bych řekla , že je to docela jednoduché : podle hesla "přej a bude ti přáno". Pokud přijde do sauny pěkný chlap nevidím nic špatného na tom si ho prohlédnout a nijak se za to nestydím. Zrovna tak pokud někoho potěší pohled na mě v sauně tak ať se podívá, je to v pohodě a nic proti tomu nemám. A naopak jestli se mi někdo nelíbí tak se na něj prostě nekoukám a přemýšlím si o svych věcech.....žádný problém :-)
Vás si musí s velkým zalíbením prohlížet mnoho mužů!!
:-).....to nevím, moc to nesleduji...prostě si lehnu a relaxuji....pokud to někomu udělá radost se na mě dívat, budiž mu přáno :-))
Já bych teda rád kounul pokud by to nevadilo. A jak se zanam hned budu v pozoru
:-)....s koukáním nemám žádný problém
Ahoj rada se na Tebe budu v sauně dívat. Kam chodíš?
Pěkná, co?
A kdyby tam přišla i s tím červeným kloboučkem, tak oči nespustím…
Z toho kloboučku 😂😂
A kdyby tam přišla i s tím červeným kloboučkem, tak oči nespustím…
Z toho kloboučku 😂😂
A ten tvůj by z toho kloboučku taky nespustil... oči...
Přesně tak to má být.Do sauny jdu a neřeším,jestli tam na mě někdo čumí nebo ne.👍
Dnes v hostivari lehka okoukavacka s neznamou zenou. Uplne v pohode jsme se dali do reci a bylo to fajn.
Myslíte si, že mi ženy se nesmíme dívat na nahé muže? To je přeci nesmysl-podíváme se a rády.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Otevřená huba a tekoucí sliny ti v sauně úplně v pohodě projdou... Toho si nikdo ani nevšimne! Není na tom totiž vůbec nic neobvyklého - to první můžeš v pohodě svádět na zrychlený metabolismus a srdeční tep vlivem zvýšené teploty, což si obojí vyžaduje více kyslíku pro svojí činnost. A to druhé můžeš zase lehce vydávat za kapající pot.
Když tady tak pročítam ty příspěvky, tak se nestačím divit. Místo toho, abychom si tady sdělovali zážitky, prožitky, nápady a představy, tak tu čtu jen samé hejty a píčoviny, co se sexem nemají vůbec nic společného. To vás to baví nebo vám to nepřijde jako ztráta času?
Případě, že člověk prokrastinuje, tak to žádná ztráta času není.
Za ženu můžu říci, že si nahého chlapa prohlédne, Pokud některý stojí za hřích, tak se o něm spolu bavíme. Stejně tak, jako já se rád kouknu na pěkně urostlou ženu.
Přesně tak! Ženský taky čuměj... možná nevejraji tak okatě a tolik u toho neslintaji, ale taky koukaj, hodnotěj, porovnávaj... stejně jako chlapy. A některé rovněž provokují.
Oprava: chlapi
Jazykové okénko: je to přece 1. pád
Jazykové okénko: je to přece 1. pád
Nahota se v saunách a saunových světech přirozená, stejně jako tak muži a ženy co se halí do prostěradel dle pravidel daného zařízení. Ale musí se dodržovat hygienická pravidla. Co je ale otřesné jsou ty stydlivky (většinou ženy) co si sednou/lehnou do horních pater suché sauny a nepodloží si nohy jen proto aby náhodou někdo neviděl jejich prsa. 🤦 A co je ještě horší že tito lidé ( i muži ) jedou di parních saun v prostedle. Tam vždy nazí od toho jsou tam sprchy aby si každý mohl před a po opláchnout misto kde sedí! Tato pravidla pro páry platí všude. Takže shrnutí, ano pokud se stydím vezmu si prostěradlo ale jen do té míry aby se dodrzovala vsecha pravidla. 👍
No já mám spíš zkušenost, že holky jsou většinou potichu. Mnohem větší žvanilové jsou chlapi. A je úplně jedno, jestli jsou to dva chlapi, nebo chlap a ženská.
Manželka se ráda podívá, ale pochopitelně raději na ty atraktivnější ;)
Není důvod si vymýšlet nesmysly.
... spíš ty budeš už zblblá z ženských časopisů.
Podle tebe jsou nahý lidi v sauně, lidi, protože nahý jsou tam nejen chlapi, ale i spousta ženskejch, exhibující úchylové? Měla bys vědět, že za slušné chování se v sauně považuje to, že jsi buď nahý/á, nebo maximálně zabalená v prostěradle.
Právě že jsem to četl. Přijde mi, že většina těch co tady píšou chápe, že v sauně je nahota normální, ale ty arogantně vyžaduješ, aby se ostatní balili do prostěradel. Ale to já rozhodně dělat nehodlám. A není na tom vůbec nic úchylného ani neslušného. Jestli ti vadí, že mě, nebo někoho jiného uvidíš nahého, tak do sauny prostě nelez.
Cože, v sauně že prý není prostor pro fantazii?!
"Protože mrknu a vidím všechno". A fantazie už jede.... s touhle by to šlo dobře zepředu, s tady tou zase zezadu, tahle by mi na něm rajtovala jak Nšo-či na oři...
Důvod, proč na textilním koupáku slintáš daleko víc je ten, že tam chodí mladý, krásný, štíhlý holky. Zatímco do sauny obvykle MILFy 40+ let a 40 kg nadváha!
Důvod, proč na textilním koupáku slintáš daleko víc je ten, že tam chodí mladý, krásný, štíhlý holky. Zatímco do sauny obvykle MILFy 40+ let a 40 kg nadváha!
Skoro se bojím reagovat, aby mi někdo nezačal vyčítat, že do sauny chodím očumovat ženský, ale nedá mi to. Přesně jsi popsal typ ženskejch, který do sauny NECHODÍ. Alespoň v Praze ne. Mladších holek je tam většina a i když tam je nějaká ta 40+, tak obvykle vypadá lépe, než průměrná 30 v celý populaci. Nehledě na to, že ženská ve 45 nebo 50 letech rozhodně není žádná stará bába. No a ta nadváha 40 kg je úplnej nesmysl. Takovou ženskou jsem tam snad v životě nepotkal. Jasně, jsou tam i holky, který mají pár kilo navíc, ale rozhodně to není nic odpudivého. Kdysi jsem četl, že sauna je prospěšná zdraví a že právě to je ten důvod, proč tam chodí lidé, kteří se i jinak snaží žít zdravě. Takže je jasný, že tam budou spíš štíhlý než tlustý. Zajímavé je, že to platí spíš u těch ženskejch. U spousty chlapů platí to co jsi napsal. Nadváha kolikrát opravdu i těch 40 kg. Celkově jsou tam chlapi jako je průměr v populaci. Většinou trochu nadváha.
Tak to mi musíš prozradit, kam chodíš! Páč když já byl posledně, tak za mnou do parní sauny přišla taková mladá holčina, odhadem 22 let, ale... jak to jen popsat? Věstonická Venuše byla ve srovnání s ní hotová anorektička. Nestyděla se, ničím se vůbec nezakrývala (tak, jak to má v páře správně být), a přesto jsi toho moc neviděl... třeba píču jí zakrýval jakýsi podivný kožní převis, který ji visel z jejího břicha. No, co ti mám povídat... dobře jsem si prohlédl oprýskané dlaždičky na podlaze, které už by potřebovaly vyměnit, způsob osvětlení, jak vyřešili vyústění péry, pozoroval jsem kapky vody stékají po skleněných dveřích... a na to monstrum sedící asi metr ode mě jsem se již více neodvažoval pohlédnout.
Původně jsi tvrdil, že tam chodí obvykle holky s nadváhou 40 kilo a teď z tebe vypadne, že tam byla jedna tlustá. A co ty další co tam byly? Já když jsem byl naposledy v sauně teď v pondělí, tak tam byla jedna s mírnou nadváhou a dalších 5 s normální postavou.
Jedna tlustá, co za mnou přišla do páry... a jinak to tam vypadalo, jako kdyby tam ten den snad měli sešlost jen samí dobře živení.
Tak to bych se asi hádal, již několikrát jsem registroval v pražských saunách baculky.. .. A zrovna nedávno jsem si kladl pomyslnou otázku proč singl ženy preferují společnou saunu, když mají kousek vedle dámskou ?
Já ale přece psal, že tam chodí i holky co mají pár kilo navíc. A když píšu pár kilo, tak nemyslím 2 kila, ale třeba 15. Pro někoho to je možná moc, pro mě to zase tolik není. Obzvlášť když je to vysoká holka, které preferuji. Důležité také je, kde ty kila navíc má. A možná jsem tam někdy potkal i holku, co má 40 kilo nadváhu, ale rozhodně to byla výjimka. Určitě ne standard.
Proč chodí ženy do společné sauny nevím. Možná jim vyhovuje větší výběr saun, ale to jen hádám. A možná se ženy v čistě dámských saunách chovají jinak, než ve společných, třeba je to žvanírna, proto jdou relaxovat radši do společné. Na tuhle otázku já odpověď neznám.
Proč chodí ženy do společné sauny nevím. Možná jim vyhovuje větší výběr saun, ale to jen hádám. A možná se ženy v čistě dámských saunách chovají jinak, než ve společných, třeba je to žvanírna, proto jdou relaxovat radši do společné. Na tuhle otázku já odpověď neznám.
Tak evidentně to bude věc názoru. Pro mě už je 10 kilo navíc dobrá bacule . Chodím do několika saun v Praze, ve směs do těch kde je hezčí (moderní) prostředí , chodí baculek opravdu dost. Tam kde jde pouze o saunování, je to tam bez baru atd. tak tam už je člověk nepotká
Věc názoru to asi bude. Já jsem ale reagoval na tvrzení, že do sauny chodí obvykle holky s nadváhou 40 kg. To je prostě blbost.
Za sebe můžu říct, že chodím do sauny, kterou mám nejblíž domovu, a ve dny a časy, kdy mám volno a náladu, takže absolutně neřeším, jestli je sauna dámská nebo smíšená. Je mi jedno, koho tam potkávám, jestli muže nebo ženy, tlusté nebo hubené, s prostěradlem nebo bez. Čím míň lidí, tím líp, a když už tam nějací jsou, tak hlavně ať jsou ohleduplní, dodržují hygienická pravidla a neobtěžují mě (zatím jsem neměla pocit, že by si mě někdo všímal, spíš si každý hleděl svého).
Tak to asi hodíme na jiný koupáky.
S tím souhlasím. Občas mám pocit, že někteří zdejší uživatelé myslí na sex 24/7 a jsou hrozně překvapení, že ostatní to nemají stejně.
Zdravím Gmund tam to vypadá dobře chystám to navštívit...
Mě se líbí, když chlapúm stojí čurák. Kdo se má dívat na ty scvrklotiny!
Vážně si myslíš, že tě budou ženské očumovat a že jsou všechny na tebe zvědavé? Že se tam vystavíš a všechny omdlí úžasem ?
Dekujeme za nazor, babicko😉...
Právě že si myslím opak a proto ta otázka zda neni ženám příjemnější kdyby zustali zakrytý.
V sauně relaxuješ, tzn. že Tobě tam má být příjemně. Pokud ženám vadí pohled na odhalené muže, tak nemají co v sauně dělat, to k tomu prostě patří a nikdo je nenutí koukat na jistá místa, která hlavně v přítmí ani nejsou vidět :)))
Já třeba na sobě nesnesu mokré prostěradlo, takže nejsem zahalená, přece kvůli tomu, abych náhodou někoho nepohoršila nebudu trpět, když mám odpočívat..
My s manželem třeba pozorujeme okolí, nijak okatě ani vulgárně, jen prostě tak pro sebe. Nevadí nám, když nás někdo osloví ve smyslu komunikace ohledně saunování apod. Prostě na pohodu.
Já třeba na sobě nesnesu mokré prostěradlo, takže nejsem zahalená, přece kvůli tomu, abych náhodou někoho nepohoršila nebudu trpět, když mám odpočívat..
My s manželem třeba pozorujeme okolí, nijak okatě ani vulgárně, jen prostě tak pro sebe. Nevadí nám, když nás někdo osloví ve smyslu komunikace ohledně saunování apod. Prostě na pohodu.
Jak je komu libo , hlavně respektovat soukromí druhých ... nerušit hovorem apod...
Jako vidím je, ale neočumuji... a už vůbec není účel návštěvy sauny , vidět nahé chlapy :-)). Jo a jsou mi ukradení.
Spíš mě zajímalo jestli odhalení chlapy spíš nekazí ženám pobyt v sauně
nejhorší jsou pokrytci, co tvrdí, že ne a zatím ano. Jestli se "otočím" na ulici za pěknou ženou, nevím, proč bych se na ni nemohl kouknout v sauně, nebo na nuda. Tak jako všude jsou lidé pěkní a lidé nepěkní. Tady na Amatérech nabízíte svoje nahá těla, dokonce někteří s detaily a v sauně se stydíte. Historicky vzato sauna je o nahotě a pokud se někdo stydí a je zabalen až po uši, tak ať raději sedí doma.
Proč by měl sedět doma? Pokud pravidla té konkrétní sauny nenařizují úplnou nahotu, tak ti může být jedno, jestli někdo přijde zachumlaný do prostěradla až po krk a s očima zabořenýma do podlahy. Fakt nechápu, kde se v některých bere to přesvědčení, že lidi by radši měli zůstat doma, pokud nesdílí vaše přesvědčení. Prostě žij a nech žít.
Nedivam, nezajimam, snazim se ty lidi co nejvic ignorovat. Dost pomaha, ze bez bryli nic nevidim
@naughty_ginger děkuji za odpověď. Myslím si, že ty v každé sauně musíš vyvolat pohledy a zájem kdyby jsi byla v kabátu. A s tvou odpovědí bych se divil, že do veřejné chodíš 😉 (možná v tom hraje roli ten zrak)😀
Já teda preferuju zakryté muže. Když jdu do sauny, tak tam nejdu očumovat, ale relaxovat a lidi kolem mě nezajímají, respektive čím míň jich tam potkám, tím líp. Navíc mám štěstí na starší pány s pořádanými lavory, takže absolutně mimo můj zájem.
Jo právě to mi taky přijde. Dokonce si myslím, že je to některým nepříjemné

Ženy v sauně
Otazka pouze pro ženy
Díváte se rády na nahé muže? Pokud ano tak jaké partie vás nejvíce zajímají? Či by jste byly radši kdyby jsme používali prostěradlo i k zakrytí rozkroku?