Ňéplodnosť

Ňevim odplodniť ženu

Dobrí ďeň prajem ...chcelbisom vaše názor nato ..ako bi sa da iečit nebo opraviť spermi??? Bolsom 4 dni do zadu na spermiogram praze .a vísledok mam že ,,ňeviem odplodniť ženu nefungujú spermie na 100%...za 5 let to zmeňilo mam 1 díťe a má 5 let ..odvtedi sa ňedalo nám diťe uďelať ...Diki za odpoveď..
Hoj. Jsem dárce spermií a člověk pokud chce mít opravdu v pořádku spermie, pro to musí něco dělat.
Můžu ti napsat všechno co dělám já a postřehy co jsem kde přečetl atd. Ale je to vesměs o tom co všechno si najdeš na internetu.
Nekouřím, nikdy jsem ani nezačal.
Nepiju, žádný alkohol, ale vůbec žádný.
Sportuju každý den, posilka, vollyš běh, prostě nesedět na prdeli neustále.
Žádný drogy nebo podobný humusy.
Samozřejmě strava, žrát tučná sladké atd, to jako vůbec, protože když už posiluješ, tak proč si to kazit nevhodnou stravou.
Pít vodu.. neustále.
Pak jsou tu nějaký doplňky.. já třeba beru Fertilan, doplňuje různý minerály vitamíny konkrétně pro zdravý spermií. Beru para ořechy 3 denně. Zinek, hořčík, na snídani žeru různé oříšky, ale to je o tom mít nějaký jídleníček.
Jsou to zkrátka základy, bez kterých to asi podle mě jako lajka opravdu nepůjde.

Další věci jsou teplota varlat. Žádný sauny a ani mrznutí koulí venku, obě dvě způsobuje snížení množství spermí. Koule by se měli konstantně udržovat kolem 32 stupňů cca.

Pak jsi psal, že jsi byl na vyšetření spermií.. otázkou je jestli ti vyšetřovali i nemoci, protože 90% populace má tzv ureoplasama, které nepřímo (nebyla udělaná pořádná studie) můžou snižovat kvalitu. Samozřejmě pokud by ti je našli, musí je přeléčit i tvá žena nebo je zas chytneš a být si věrní samozřejmě.

Jinak obnova spermií v koulích je myslím co jsem četl tak 72 dní, takže během týdne s tím nic neuděláš.
Je to o tom překopat to jak to máš, záleží na tom, jak moc po tom toužíš.

Jinak 5 let, pak bych ještě něco prostudoval o alergii na spermie u žen. Ono když jsi s jednou ženou neustále a pořád to doní klopíš, buduje si na to imunitu a zabíjí rychlejí spermie, které v ní jsou. Protože spermie jsou pořád pro ženu jako takovou cizí látka.
Pak jsou tu samozřejmě kontrakce děložního čípku atd.. ale to už je asi jiný téma *3*
Ahojjj diki za pomoc
.
Budem skusiť setko možne .co sa dá. Alkohol nepijem takže .pohode.....
No tady ti asi nikdo neporadí líp než u doktora. Sice je tu spousta odborníků na všechno možné, ale pokud je to vážně, tak fakt jedině lékař.
No žikali ze ako ma krasne spermie ale ňefunguju tak ako má
Chtelo by to navstivit odbornika, ze by tady nejaky byl o tom dost pochybuju. Na tom vysetreni meli rict, co a jak dal. Ptat se tady je ztrata casu.