Dobrý deň, chcel by som kúpiť chlieb a mlieko. Poradíte niekto ?
rozky nemôžu byt? upeciem🤣 ake si len povies
Ja by som si dal 😂 a nielen rožky
co ešte?🤣🤣 chlieb som este neskusala 🤣🤣
Buchtičky 😉 ale tak môžeme to skúsiť spolu
buchty viem....ceske s povidlami🤣🤣🤣
Ahojky ešte pecies buchty? Mám seriózny záujem
Nejako meskas obed už preč a ja buchty nikde 😂😂😂
niektori na tejto stranke su aj pracujuci🤣
Ja dovolenkujem čiže to asi ja by som mal ísť k tebe a napiect tie buchty ktm prídeš z prace
Ahojte teraz spolu niečo pekne a dlhé??
Tak zajtra na obed tá čakám muku mám ale povieme len nahý aby som potom nemusel prať veci od muky a cesta
Tak super ste mu poradili, teda viac sa posmievali.
Áno, je viac možností kde si je možné nájsť ubytovanie, ale poradiť mu niečo na základe vlastnej skúsenosti to sa proste nemosi.
Áno, je viac možností kde si je možné nájsť ubytovanie, ale poradiť mu niečo na základe vlastnej skúsenosti to sa proste nemosi.
On sa nepýtal na osobné skúsenosti, pozri si otázku. Áno, je to výsmech, lebo to už je na hlavu čo sa tu ľudia dokážu opýtať.
@diskret
Radsej nech sa pýta na podobné veci ako čítať tých uboziakov vymetajucich hajzle kde tade, snívajú o stretku vo vlaku, na odpočívadle D1, a podobne chujoviny.
Radsej nech sa pýta na podobné veci ako čítať tých uboziakov vymetajucich hajzle kde tade, snívajú o stretku vo vlaku, na odpočívadle D1, a podobne chujoviny.
Chlieb určite celozrnný. Najlepšie si ho urobiť sám doma, aby si mal istotu, čo v ňom je. Mlieko zas z nejakého domáceho overeného chovu. Hlavne nekupuj nekvalitné, riedené "mlieko" z veľkoobchodov. 

Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ahojte mam 26rokov a 19cm oholeny penis mali by ste záujem dnes?
Topka odpoved.. way of the Mentol 🙄🤦♂️🤷♂️😒
(upraveno)
Sex?? Teraz som nadržaný mam 26rokov som pekne oholeny a celý k dispozícii
Ty musis byť človíčku nesťastná, vylízaný až na podlahu😒🤦♂️🤷♂️ Ja neviem, či to sú tie pálenkové počatia,abo jaká “maria”..🫤🙄
Prenájim
Chaty na prenájom