Orální uspokojení cizí ženě

Můj nesplněný sen...co říkáte?

Ahoj všem,

Již dlouho mám nesplněný sen, o kterém nevím, nakolik je reálné, aby se stal realitou.
Představuji si, že se setkám se ženou, kterou jsem nikdy neviděl jen proto, abych jí orálně uspokojil...nic víc, nic míň. Je jedno, zda by byla sama, nebo by to sledoval její muž. Stejně tak by se taková situace mohla stát v sauně nebo v soukromí.

Láká mě představa se na tom třeba zde domluvit, sejít se a jít rovnou do soukromí, kde ona by spustila kalhoty (jinak zůstane oblečená) a já poskytnu, co jsem slíbil. Případně by bylo zajímavé se k tomu před ní muset svléct donaha. Jakmile by byla uspokojená a spokojená, odešel bych bez možnosti si to nechat oplatit...leda by se mi chtěla odvděčit, nebo by se ještě chtěla podívat, jak se před ní muž uspokojí sám....

Máte někdo podobnou zkušenost? Je možné něco takového zažít? A jsiu ženy? Které to oslovuje? To jsou otázky, které si kladu :-)
Tak do toho bych taky sel. Ani bych nepotreboval oplatit. Jen udelat dobre te zizi slecne/pani…
proč né orál s cizí ženou.není na tom nic špatného když chlap vylíže vonavou kundičku.většinou to končí mým vykouřením a spokojeností na obou stranách.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
nejde o to nahánět ženu.jde o to když je vše tomu nakloněno,tak situaci využít.ženu uspokojit i bez svého uspokojení.to je to,oč tu běží.
Taková žena jse tu ani nejít nedá ,ale také je to můj sen*10*
Měl jsem párkrát to velké štěstí, že se mi to povedlo. Bylo to dáno mou profesí a asi i shodou náhod. Slovo dalo slovo, a přesto že jsme se téměř neznali, šli jsme na věc... naprosto spontánní akce, silný zážitek.
Taky jsem to zažil, ale je třeba tomu jít naproti. Jinak nic nezazijeme.
Lítání každé ženy (známé i nezname) je krásný.
Cossanosstra
Cossanosstra Neaktivní před 4 roky
Proč myslíš? Náhodou ta představa je docela rajcovní. Mne tu kdysi psal jeden muž, že by jsme se s auty setkali v určitou dobu na určitém místě a aniž by jsme spolu prohodili jediné slovo, tak já bych si sedla na kapotu a on by mě pak jen krásně vylízal, a pak by odjel. No a jelikož jsem nic takového zatím nezažila, tak mi to přišlo dost rajcovní. Kdyby ten muž byl můj typ a já nebyla vdaná a posera( protože bych se asi trochu bála…být s někým, koho vůbec neznám), tak do toho jdu.*243*
Tak kdybys si to rozmyslela, napiš sz a dáme to👍
Take bych se rad za timzo ucelem s Tebou rad sesel. Jsi atraktivni
Ano ano, to přesně znám. Člověk si něco Vyšní a touží po něčem nepoznaném, něčem natolik jiném než je ses každodenního stereotypu, až nakonec na nestandardnost situace člověku nedovolí hodit právě ty stereotypy za hlavu a jít do toho po hlavě. S tímto jsem také dlouhou dobu bojoval.
Je bezpečnější snít, to je pravda. Někdy je to vlastně i lepší, protože si člověk realitou ten sen nezkazí.
Na druhou stranu ten risk občas za to stojí a já si nakonec vyčítal, že jsem se tak dlouho bál udělat ten krok do neznáma.
Držím tedy palce, abys nemusela řešit podobné výčitky a dilemata jako já a přece si mohla ledacos užít :-)
No…to máš pravdu, že to nemusí být Brad Pitt. Mne se totiž líbí víc Jason Momoa*4**3*

Jinak na kafe ten dotyčný nemusí být můj typ, ale na intimnosti…ať je to sex či jen orál, tak to musí být můj typ ;-)
Cossanosstra
No…je pravda, že se tu najde dost expertů, kteří moc komunikovat neumí. Ale zase najdou se i tací, kteří umí slušně oslovit ženu a umí i slušně komunikovat. Ale pokud nějaký muž píše ženě od samého začátku s prominutím jak nadržené hovado a ještě k tomu pošle foto své chlouby, tak asi moc sympatií nevzbudí.
Hlavně lidi jsou různí a člověk má i strach na jakého vola či krávu narazí
Cossanosstra
Diskrétně vylížu dívku, ženu k oboustranné spokojenosti. V případě zájmu se ozvi...
Cossanosstra
taky bych moc rád nějakou ženu vylízal.
Tak to bych taky chtěl, jen zpráva od ženy/holky nechám se vylízat. Dojedu vylížu a odjedu, krásná představa *2*
Já to zažil na nudapláži a bylo to super. Prostě náhodná panička, já si hrála sama se sebou vedle svého manžela a předváděla se. Zeptal jsem se, zda by se nechala vylízat a ona, že jo. Super zážitek.
Mě by to šíleně lákalo zažít, jen si myslím, že není moc žen, co by měly na to odvahu *1*
Odvahu mají, ale taky většina už má svého lízača.
Ja bych hned nějakou vylízal zbožňují to.jen žádná nechce,
Moje bývala manželka měla lízání moc ráda. Hodně ji vzrušovalo když ji vylízal nějaký cizí muž
Zni to moc hezky. Nejaka z Budejovicka by se nasla?
Ahoj, klidně rád budu pravidelně uspokojovat nějakou ženu, slečnu, paní.. Jazykové tornádo? ...:)
Taky bych chtěl orálně uspokojovat holku,ženu i několik hodin,dokud by nebyla maximálně uspokojená,pravidelně a jenom to.
Kladensko a blízké okolí, u tebe, v přírodě, nebo u mě v autě. Hezky upravená a voňavá? Budu lízat jak dlouho budeš chtít a spolykám všechno co mi dáš. Protislužbu nevyžaduji. Odpovědi s fotkou
Hledam zenu z Brna a okoli.Na veku nezalezi.
Hodilo by se najít nějakou Pražandu která by se nechala hezky vylízat...
HLEDA SE ZENA Z OKOLI VODNAN NA PEKNE LIZANI. MAM TO HROZNE RAD. OZVES SE?
Jsem 35 lety prazak a moc rad lizu.. laka me predstava ze bychom si tu domluvili scenar a misto.. a ja Te oralne uspikojil.. mist se nqbizi dost.. pokud by Te to aspon trosku zaujali budu moc rad kdyz pisnes.. Tom
Potíž je, že většina lidí zde jsou sexuuální turisti a frajírci, kteří se spíše potřebují předvést a pomoci svému egu a momentálnímu vzrušení. Myslím, že to odrazuje většinu žen, které už raději ani nereagují, aby nedostaly stovky vzkazů a nabídek, jak by jim to kdo mohl udělat. Škoda, že o tom nelze trochu více popsat.
Pokud by se tu ale našla taková žena, kterou by lákalo třeba jen o vzkazech tyto představy probrat, budu rád.
najdu nějakou ženu na lízání která to opravdu má ráda olomouc a okolí
i baculky a starší ženy to potřebují já jsem diskrétní tak napište budu se těšit
V bratislave alebo na zahori sa nejaka na dlhe lizanie najde?
Ahoj, neměla by zájem nějaká slečna z Brna??? ;-)
skoda, ze takovou predstavu nesdili i pritomne zeny... nebo se pletu?
Daddy45
Daddy45 Neaktivní před 13 roky
To je moc lákavý,já bych to taky udělal,ale jaksi není komu...
Moc rad bych nasel zenu, kterou tato predstava laka.. Muzeme se domluvit vicemene na cemkoliv, moc radvsevprizpusobim Tve predstave.. At jiz v soukromi, nebo na verejnejsim miste.. Moc raf to delam jazyckem,.laka me i predstava, ze bych Ze lizal pote, co jsi mela sex nebo Te treba partner vystrikal.. Ale neni podminkou. Ja pha, 34, 180/82 a 17/5,5 VS nebranim se temer nicemu.. Napises? Nebo treba par? Tom
Hmm, zajímavé. Do toho bych také šel. Třeba i před jejím partnerem :-)
Také mě láká tato představa - pohrát si jazykem se všemi otvory neznáme žena? NAjde se tu nějaká svolná Pražanda?
taky můj sen,lízací pejsek pro starší buchtičku,klidně pod stolem a může se dívat na seriál.
myslim ze keby boli v tomto viac ako muzi nemali by problem ani oni ani muzi, keby sa niektora ponukla ze miluje fajcenie ci sa niekto neajde hned by mala desiatich na jednom prste. ale ked sa chlapi dozaduju takmer na kolenach tak nic a pritom im to robi tak dobre...
Přesně tak,je to pravda.Nechce se mě věřit že by se tady nenašla žádná která by se nechala dlouze vylízat...Třeba se stydí si o to říct...
tato predstava laka velmi aj mna...ale lizanie oboch dierok ..aj coko dierocky...rada by som sa podvolila...popripade aj prstovanie...ale nic viac,,,hm?
ahoj, napis ak mas este zaujem o lizanie... mam velmi rad 69, vylizem ti vsetky dierky ktore najdem... :)
Ahoj, milerád za tebou přijedu a vylížu ti obě dírky. Napiš kdy a kam. Jsem z Brna, Bratislava není tak daleko.
Tato představa mě také dlouho láká:-)Pokud by nějaká žena měla zájem o orální uspokojení,rád vyhovím.Jsem od Kladna a upřednostním ženu 20-40 let.Dát si třeba kafe a pak tě orálně uspokojím.Nic víc,nic míň.Máš-li zájem,napiš vzkaz:-)Slušné a seriozní jednání!
Chlapci, ja neverím, že sa vám na to niektorá dáma neprihlásila, ja by som vás brala všetkých.
to je řeč....))tak kdy a kam přijet?)))
No popravdě je to jedna z věcí která mě dost láká, bohužel zatím nebyla žádná dobrovolnice.. :( Docela by mě bralo se třeba i domluvit s nějakou kamarádkou ale na to asi nemám koule :D
Každopádně kdyby se našla nějaká pražanda, která by měla zájem, tak jsem k dispozici :)
kdyby se tu nějaká našla tak jsem pr0,klidně se 0zvěte
mam rad staršie,tak aby mala pekne prsia štavnatu broskinu
Taky bych rád něco podobného zažil no...
myslim ze by sa mala zorganizovat akcia na styl gangbang ale iba s lizanim...co myslite?
To by se mi náhodou docela líbilo.:D
Ahoj. Miluju přivádět ženu v posteli k šílenství a lízání až do ženského vrcholu je má priorita... Webka nebo Real? 774296878
Zkus hádat.:D Pánové jsou sralbotky.:D
Hezký den preji ještě nikdo nepřijel jo 😇
Chtěl bych ležet na zemi.. žena by me obkročila a jako když si seda na curaní ..no facesitting...me uchvacuje
Ahoj,

Diky za zpravu. Inu, neco malo dorazilo, to nebudu zapirat. Ale popravde jsem cekal vetsi diskuzi a nazory ostatnich. :-)

Je pravda, ze panove jsou sralbotky, na druhou stranu, kdyz je prilezitost, mela by se chytnout za pacesy :-)
Ahoj,

Diky za zpravu. Inu, neco malo dorazilo, to nebudu zapirat. Ale popravde jsem cekal vetsi diskuzi a nazory ostatnich. :-)

Je pravda, ze panove jsou sralbotky, na druhou stranu, kdyz je prilezitost, mela by se chytnout za pacesy :-)
Krásná představa, taky bych chtěl nějakou takovou najít.
..díky za odpovědi. A máte s tím někdo zkušenost? :-)
to by se mi taky moc libilo, a kdyby u toho byla i trochu dominantnejsi ... :-P
Zkus poslat pár svých fotek a uvidíme :-)