Před hlasováním se prosím přihlaste.

Swingers pro introverty?

Je sw akce vhodná i pro introverty?

Ráda bych s manželem zašla na sw, to vzrušení z pozorování a ukazování se nás hodně láká. Ale nejsme nijak komunikativní a nevyhledáváme kontakt s cizími lidmi. Nedávno jsme četli rozhovor s majiteli sw klubu v Brně u přehrady a působilo to na nás, že se snaží o nějakou komunitu. Nováčky seznamují s ostatními a první půlku snad jen prokecají.
Jak je to tedy probíhá? Dochází tam k nějakému “řízenému” seznamování?
Byli bychom za nějaké exoty, když bychom se s ostatními vůbec nebavili?
Případně jaký klub na JM byste doporučili jako méně komunitní?
Díky
Hele, swingers bez masek, bez transek. Zensky s nejakym dreskoltem. V krajkach.... ja prostor na to mam . Kdyby to nevyslo co hkedas tak ja bych dal akci u me 2 chlapy 5 holek nebo tak aby bylo porad na co koukat. Swingers ma bejt mokrej a ne ze mi zaclani fronta u zensky.
Super téma. Snažím se přítelkyni trošku náves tímhle směrem. Aby jsme si občas vyrazili. Ale tohle mě nenapadlo. Myslím si že tohle přesně by bylo pro ní pro začátek. Jen tak být sami pro sebe. A občas třeba kouknout na lidi kteří si to užívají spolu. Než by se otrkala.
Pokud hledate primo v Brně, doporučil bych pro začátek zkusit klub Extasy. Myslím, te na rozkoukani v rakovemto prostredi je to idealni a nebývá tam narvano. Jsku tam i pokoje, ktere jsou pro pary co nechteji byt s jinými, tamze pokud budete chtit, budete mit castecne i svuj klid
Myslím si, že by asi bylo nejlepší navštívit nějaký zavedený sw klub. Píšu to z postu toho, kdo se sw také nemá osobní zkušenosti a ta myšlenka ho láká. Dle všeho co jsem kde četl atd. mě nejvíce zaujal sw club Fantasy. Líbí se mi, že návštěvníci dostanou náramky, kdy jedna barva značí, že se pár nebrání zapojování k jiným párům a jiná barva zas, že pár chce být sám. Ale rozhodně bude platit, že i když si budete chtít užít mazlení sami, tak vás může někdo při tom vidět (pokud nebudete v místnosti, která slouží právě pro ty, co chtějí být sami a nebude obsazená). Jak to je doopravdy nevím, nebyli jsme tam. Vím jen co jsem dohledal, nebo mi tu někdo ochotný napsal (což je dost vzácné, většinou se odpovědi člověk nedočká, nebo je "znalci" co tam byli označen za tupce co neví o čem sw je, ale o takových si myslím své - divní lidé jsou všude). Čili, pokud se svou ženou někdy dohodneme, určitě bych volili Fantasy a program podle toho, co od toho očekáváte. Pokud chcete být jen sami a užívat si napětí z atmosféry, asi nepůjdete na program gangbang a podobně, kde se asi z podstaty programu více předpokládá zapojování se (i když nic není povinné, ale dobrovolné). Já bych si vybral něco víc párového - Římský večer, nebo romantickou. Ale jak povídám, nebyl jsem tam. Jen říkám, kam bych se se svou ženou šel pobavit, kdyby projevila zájem strávit společný večer na sw párty. Pokud byste chtěli něco vědět, napište.
V rodném městě jsme ve skupině měli pronajatý RD. Sloužilo to hlavně coworkingu, ale jak jsme se tam chovali :)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Pro vás je jako dělaná swingers Na mýtince. Provozuje ji jistý Cimrman a setkáte se tam pouze se samými dřevěnými nebo nafukovacími páry. Takže velice vhodné pro stydlíny...

A propos: "roste exponenciálně směrem dolu" takže vlastně exponenciálně klesá, ne?!
Hachiman_88
Hachiman_88 před 2 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
My s přítelkyní taky neoslovuje mě nikoho ale když osloví nás tak se bavíme normálně a když nikdo neoslovil tak my si vystačime sami ale jezdíme do Prahy