Pojmy jako charisma, sex appea

Pojmy jako charisma, sex appeal atd

Zajímalo by mě jestli stárnoucí muž nebo můžeme říct i žena může maximálně tzv. stárnout s grácií nebo je možné ještě něco jiného?

Jde mi o to jakou má člověk třeba zkušenost ať už životní, vztahova či sexuální nebo nějaká práce na sobě nebo třeba duše či psyche nebo ještě něco mimo ale je to asi součástí ve smyslu peněžního tržního atribut, z něj může udělat může kdy můžete oslovit třeba mladší ženu (nic proti starším pro mě jsou některé taky sexy)?

Nevím jak to formovalovat ale musí platit čím starší tim více placené prostituce max vztah pro peníze? Nebo může být člověk fyzicky nějakou práci podpořit své silné stránky a psychicky jako haló efekt apod zapůsobit treba rozhledem a já nevím čím?

Ehm.. jen by mě zajímalo,co to znamená formovalovat 🤔🤔
To je jediné, čemu jsi nerozuměla? Tak to jsi dobrá, já přelouskal sotva první odstavec..
Jo přelouskala jsem to celé,ale na tvůj koment nemám 🤣🤣🤣👍
To jsem nepsal já, to psal telefon. Já jen mačkal slova, která mi to nabízelo.. Myslel jsem, že ten původní příspěvek je psaný stejně, tak jsem mu chtěl odpovědět, aby to bylo na stejné úrovni..
Hodnocení produktu a pak jsem se ho vyzvednu ale jak jsem se setkal s tebou protože jsem posílal kamzíky to co sama vystavuješ klidně může udělat pro ně vykašle na trénink od vidění ale zatím se mi líbí to se mnou uděláš když jsi volal, že pojedu kolem světa pro panenky barbie a diamantový prsten se zirkony stříbrné barvy. Teda pokud bude počasí v regionu a pak sám nedorazil na tom tabletu nebo naopak když je toho plný úvazek, jednosměnný provoz, plat od půl sedmý do Rakouska, Německa a Francie.