Krátká erekce

Krátká erekce

Máte něco ověřeného na podporu erekce? Krásně tvrdej a po pěti minutách vadne. Poraďte. Nejlépe nějaké volně prodejné léky.
Mám něco bez chemie, zaručené, levné. Předvedu, když za mnou přijedete
U praktika si řekni o recept na Sildenafil, to je účinná látka z Viagry. 8 tablet vyjde na 400kc a máš po problému.
Jistěže mám, radu ti hned dám! Jsou to supersilné léky, volně prodejné v takže posilovně.... dáš si pěkně kapky - dřepy, bench a mrtvolu - každé z nich užiješ 2x týdně, no a za čtvrt roku bude ptáček jako rys. (A když ne, tak vyrazíš za felčarem pro recepis... *22*)

P.S.: Nemusím snad dodávat, že nutnými prerekvizitami pro zdárný úspěch jsou zásady zdrav životního stylu: vyvážená strava, dostatek spánku, nezasírat si tělo jedy (hulení, chlast, drogy), nestresovat se zbytečně atd. atd. *52*
Používám kroužek vlastní výroba, nic to nestojí, jenom chvíli práce
Tak třeba kotvičník a zinek na odporu testosteronu, erekčni kroužek nebo smyčku.
Hodně dělá partnerka. Stávalo se mi s jednou to samé, už jsem si říkal, že mám problém, ale s další partnerkou to bylo zase v cajku. Prostě mě dostatečně nevzrušovala.🤷
Na kvalitu erekce má vliv množství testosteronu, které produkuje tvoje tělo, resp. koule. S věkem se produkce snižuje. Znát je to právě u mužů v tvém věku. Nepatrně mohou pomoci doplňky stravy nebo podpůrné prostředky pro zvýšení produkce testosteronu. Vliv má nadváha, cukrovka, choroby srdce, únava, stres, drogy, alkohol. Tělo se s tou běžnou zátěží už nevyrovnává tak hladce a prostě vypne systémy, které nejsou důležité. A samozřejmě jak je tu psáno výše, je to v hlavě a taky jiný partner nebo sexuální technika mohou mít pozitivní vliv na kvalitu erekce. Lékař ti řekne patrně vše co jsem napsal a pokud neshledá vážnější onemocnění, tak ti předepíše opravdový lék na sexuální disfunkci. Není na to předepsání potřeba žádné extra vyšetření, není potřeba se bát a říct si o něj. Jediný problém je, že když jej spolkneš, účinek se dostavuje po cca 45 minutách a to si to ta tvoje může 3x rozmyslet. Něco k podpoře erekce jsem už psal v mém blogu na profilu.
Ahoj, já zkoušel vše možné volně prodejné a se stejným problémem jsem skončil na urologii a řešíme. Teď jsem ve fázi odběru všeho možného.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
46 let. Poslední tak tři roky se erekce rapidně zhoršuje.