Autostop

Stopovanie alebo odvoz

Skusil som založiť túto tému aby sme sa podelili o zážitky a skúsenosti a autostopom či už samotným stopovaním alebo ako šofér-ka s zvezením stpujuceho. Mne osobne sa stal že som párkrat zobral stopujuce baby ale vzdy to bolo normalne zviezol a koniec, ale minule na jednej pumpe prisla ku mne mlada vysokoskolacka ze ci by som ju nezviezol tak som samozrejme neodmietol a ked nastupila po klasickych otazkach co studuje kde a pod som sa jej opytal a nebojis sa ze by som teraz od teba ziadal za zvezenie sex alebo fajku a jej odpoved ze nie ze ak chcem ze ma vyfajci za odvoz no odolat sa nedalo a tak ma krasne vyfajcila a este k tomu vsetko krasne prehltala tak taketo stoparky su super.
Vzrušuje mě představa, že naberu stopaře, který si začne mnout pero, pak sáhne na to moje a za odvoz se odmění pořádnou kuřbou...
Nějaký stopař??
Kde mam stopovať? Krásne ta vyfajcim dokonca
Je to holka nebo zena kterou by lakalo se treba fomluvit..stopnout me.. a po ceste, pokud by byly sympatie.. treba se podivat jak honim.. nebo naopak na sefafle spolujezdce bs zacala hladit kundicku.. nebo mas jinou prefszavy? Jsem hravy, prizpusobivy..36 lety prazak..myslim to vazne,) Pisnes? Tom
Sem spíše stopař než řidič. Každopádně něco už sem viděl. Ze sexem zkušenost nemám, i když jsem jako stopař měl nabídku od řidiče i od řidičky. Nikdy jsem do toho nešel, protože opravdu nevíte koho potkáte, co to je za člověka a jakou má sexuální minulost(Kamionákum je občas jedno jestli je to šlapka z dalnice nebo stopař a nerad bych si zkazil život jako mladej :)
Sem bi a musim přiznat, že sem se nejednou vzrušil po boku nějakýho řidiče :D

A když jsme u toho nebezpečí obvinění. Já když řídím beru většinou jen dvojice stopařu, nebo kluky samotný (Ti by si žadnou takvou sračku nevymysleli). Ale stopařku s mega krosnou bych taky vzal :)
My sme s priateľkou boli mimoriadne uletení pár a nebránili sme sa ničomu. Raz som zastavil mladému dievčaťu. Priateľka ma začala jemne dráždiť a po chvíli mi ho začala bez zábran honiť...kedže som exhibicionista priznám sa že predstava dievčaťa sediaceho na zadnom sedla urobila svoje a za chvíľu bolo všetkom. Ale zážitok to bol fantastický, akurát tá hanba ... ale stálo to za to
Rad bych nekdy zazil scenar ze bych stopl ji nebo par ktery by potom se mnou nebo predemnou soulozil
Proč ne, když to má kočka ráda.. Člověk, který běžně stopuje, je podle mě trochu víc "free" než zbytek populace, takže myslím, že i k sexu může mít tak trochu svobodnější přístup. Navíc představa sexu s řidičem kamionu třeba... má své kouzlo ;-).
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak to je ze strany šoféra. Jistě i slečny by mohly vyprávět hororové historky. Ale pro mě - jako ženu, má tohle své kouzlo. resp. tato představa mě vzrušuje. Což neznamená, že nemám pud sebezáchovy a pudu a stopnu kamioňáka za účelem sexu.
Raz dávno zobral jeden pán stopárku.Na druhý deň ho navštívili policajti,obvinili zo znásilnenia.Súd odsúdil,z práce vyhodili,žena sa s ním rozviedla,obec vydedila.Muž sa bránil,ale nemal šancu.V tej dobe to s DNA nebolo také jednoduché.Slečne sa narodilo dieťatko.Až po dvoch rokoch získal dôkazy o svojej nevine.Slečnu dal na súd.Na pojednávani sa kočka rozplakala,že otehotnela na discotéke ,ani nevedela od koho a kamarátka jej poradila vyriešenie alimentov takýmto spôsobom.Samozrejme pán ten súd vyhral,ale čo mu to bolo platné keď prišiel o všetko.
Preto beriem stopárky len ak som s manželkou,mám alibi,prípadne nech ide do trojky. :)
ale do trojky asi ešte žiadna nešla čo?:-(

- To s tou manželkou jsem, když jsem ještě šoféroval, vylepšil.
Bral jsem manželky sousedů a kamarádů, takže běžné stopařky měly smůlu, nebylo místo