Problémy doma

Nevyznám se v partnerovi

Zdravím , chtěla bych slyšet názor někoho jiného , tapu v tom asi žiju s podivinem nevím jak to popsat mluvili jsme o tom co kdo spiš já potřebují v sexu ze začátku se snaží a plus minus měsíc a zase to sklouzne do stereotypu nesáhne na mě dole jak bych byla prašiva o oralnim sexu ani nemluvím vůbec nedělá ( já taky přestala dělat jemu ) neliba se jen letmo dvě pusy na zadá a hned zasun vydrž dvě minuty a já neukojena, ale jeho to vůbec nezajímá velký nezájem vůči moji osobě . Milenku nemá měl před dvouma lety nějakou starou rašpli a ta byla nadšena četla jsem sms jaky to byl hřebec tak nevim jestli neztrácím čas s někým kdo kouká vedle …
asi bych vinila nejdriv pani komunikaci... a pokud se nikam nedostanete tak nez podvadet. rozchod.
Už rozchod je to pro mě neúnosný proste se mi rozsvítila STOPKA
Nač se dal trápit . Po přečtení vlákna naprosto souhlasím
Jak dlouho jste spolu? S tou paní tě podváděl nebo byla před tebou?

Určitě bych se ale neobětovala.
Jsme 8let spolu a podváděl jestli mě neklame intuice 3 roky mezi tím tam byli další ale nedokázal mi dat odpověď proč to dělal asi měl dobrý servis a z nudy si našel koníček …
Osobní zkušenost, zkus komunikovat a co nevyřešíš v rozumné době (1-5 let) komunikací, to se bude jen zhoršovat (takže pak pryč).
Řekla bych, že někoho má. I když Ty to nevíš. Osobní zkušenost. Můj ex mě vozil do práce, odpoledne vyzvedával, nikam nechodil a stejně to stíhal. Nejspíš v pracovní době. Každý chlap chce sex, stejně jako žena..ale s tím správným protějškem. A jestli s ním ztrácíš čas, to musíš vědět Ty sama. Jaké máš priority.
Kopretino, sám dobře vím, jak frustrující taková situace je. Mně žena po roce odmítání řekla, že už sex nechce vůbec, ať si na to někoho najdu.

Důležité jsou u tebe následující otázky.
1) Byl v sexu vždy takový?
2) Důvod, proč měl poměr jinde + opravdu ten poměr ukončil? Chybí mu něco?
3) Je váš vztah jinak ok? Intimita (polibky přes den, objímání atd.) fungují?

Hodně to napoví.

Když se provalila nevěra tak bylo mi řečeno že jsem se mu nevěnovala od začátku vztahu mě podváděl měl práci kde si mohl odskočit a já seděla s pupkem doma intuice mě nikdy nezklamala volala jsem mu jestli se nic nestalo (třeba) tak mi nikdy nebral tel a to pro mě byl signál že se něco děje když byly děti malé tak jsem byla rada že to vše zvládnu ale stejně jsem našla čas na nej doprosovala ale vždy mě odmítl a vubec se to nelepší sice mě neodmítne ale ….
Ztrácíš čas,to už nikdy nebude dobré.Zbytečně si užíráš nervy.Žij a užívej si svúj život a jeho pošli....no,však víš kam. Možná za to bude i rád.
Takže podváděl tě od začátku, i v těhotenství. Proč si myslíš, že s tím přestal? *23*Kdybych si měl tipnout, tak udržuje čilý poměr s jinou a na tebe nemá chuť. Vlastně mizerný sex bych považoval za nejmenší problém vašeho vztahu.
Jak moc jsi ho zanedbávala víš jen ty sama. Pokud hodně, tak mám jisté pochopení pro jeho zálety. Pokud jsi tam pro něho byla a on tě veselé podváděl a podvádí a ani se nestará o to, jestli tě uspokojí při sexu, pak myslí jen na sebe a nezáleží mu na tobě, případně si je tebou příliš jistý. Nezapomeň, že se k tobě chová tak, jak mu ty dovolíš.
Držím palce, ať se to u vás srovná.
U nás doma je to podobné.
Ona se furt vymlouvá na děti, nepořádek, starosti, že nestíhá....
Když ji pomůžu, sedne k TV a bez zájmu čumí při tom i do mobilu.
No a když jdeme spát společně, buď je unavená nebo nemá chuť. Že mi ho jen vyhoní.
No twl, to je jako jíst na oběd pořád jen řízky s bramborem.
No a když už se schýlí 1x za čtvrt roku k dobrovolnému sexu, tak je to jen v ložnici na klasiku a to ještě po tmě.
Kdyby neměla spoustu jiných kladů, už ji dávno kopnu do zadku a jdu o dům dál.
Jenže bohužel ona má jiné priority než sex.
Hlášky typu že si lidi mají promluvit, pořešit to a vyříkat jsou úplně zcestné.
Už jsem tolikrát nadával, řešil, domlouval, pochvaloval, bušil pěstičkami do zdi,... A stejně to nepomohlo.
Přitom sex miluju, jsem aktivní - spíš raději dávám než beru, nebráním se ničemu (až na nějaké fekální praktiky a bití, či nadávání a plivání) a stejně stereotyp...
Tak si ho aspoň každý druhý den vyhoním, abych vysvobodil ty své vojáky na svět a mám klid.....
Vím co zažíváš, mám to úplně stejně....
Takže kdyby se objevila nějaká žena, co má chuť, netuším jestli bych odolal.
Né neodolal. Vím to už teď.....
jestli Ty nebudeš paroháčem.....
Něco podobného jsem už zažil.
Tohle mi jedno období začala moje první žena taky dělat,a navíc měla kamarádku,která šukala taky jednou za čas a ta jí řekla,že šukat každý den není normální.Když mi to řekla,našel jsem milenku a píchal ji skoro denně a ani jsem to moc netajil. Žena chvilku dělala,že jí to nevadí,ale dlouho jí to nevydrželo. Řekl jsem jí,že buď bude se mnou šukat ona,anebo milenka a měl jsi vidět ten obrat.Pochpitelně jsem je šukal obě,ale už jsem si dával víc pozor,aby se to žena nedozvěděla.
Tohle mám fakt taky rád, když mi ta moje začne v rozhovorech na toto téma říkat co je a co není normální a že ta a ta kamarádka to má taky tak, že se starým už moc nesukaj. To je bullshit jako kráva! Co mají nebo nemají jinde mě nezajímá. Kamarád Franta chodí píchat jinou, když už s ním ta jeho stará přestala šukat. Tohle taky chceš?
Souhlas,taky jsem ji varoval,ale nedala si říct a mlela,si svou,nebo spíš to co jí ta pipina nakukala. Tak jsem jednal.
Počkej jak rychle se probere ze sexuální hibernace. Až ucítí že to doma začne smrdět nevěrou. 😄
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Třeba jo , já si nemyslím že já taky k zahození a dobra jen u plotny , tak celou dobu jsem zkoumala a nevěřila tomu že mě podvádí v těhotenství ( hnus jaký svět neviděl) pořad výmluva unavený nejlepší bylo usnout dřív a v půlnoci si začínal psat s babčou ptala jsem se máš / nemáš někoho NE nemám jelo se dal a on vesele podváděl já hlídala děti a trápila se buď odejít nebo neodejit rozbit rodinu nebo jak dal , tak nebylo zbyti a vylézt mu do telefonu tel měl na heslo to jsem si taky zjistila a tam na mě skákáli fotky konverzace no hnus . I přes to jsme spolu ale z jeho strany žádná snaha pořad abych ho obdivovala já zkoušela jsem různé možnosti přes sms ho navnadit oblečky pomůcky a td.., odezva byla smajlik a teď raď…
a co takhle si popovídat? třeba i důrazně, říct si, že takhle né a takhle jo, a že jestli se vaš sex nezlepší, že musí být nějaká změna
Jseš blázen? Takhle to vůbec nefunguje. Aby to v posteli klapalo, musí oba chtít. Pokud to ten jeden dělá jenom z povinnosti, nikdy to nemůže fungovat. Když chci v partnerském životě něco změnit, tak jasné že než začnu konat, nejdřív si o tom promluvím. Ale spíš z toho důvodu, aby ten partner věděl že se něco děje, protože jestli je on spokojený, tak třeba ani neví že je nějaký problém. Ale celkově bych tomu moc šancí nedával.
Tak jsem to myslel, že komunikace, a pak je třeba najít nějaký soulad,
Ahoj,u nás to je přesně naopak....ale úplně, jako bys mluvila za mně.
No my už se taky nelibame.Jednou ze mě byli cítit cigarety jindy zase pivo potom špatná chvíle a půsu na dobrou noc prý dávám taky jednom ze zvyku tak mě na to přešla chuť úplně. A v sexu to začíná být podobné , tohle děláš blbě tady to bys mohl zlepšit atd. To si pak někdy řekneš že já raději nešel na pivo, 😂
Ty už to máš v Nicku - vášnivá a máš doma takové chlaďase?
To musí být děs .. taky to nevidím jinak, než na výměnu za někoho, pro koho budeš to druhé slovo v nicku 😉
Ikdyz záchrana v podobě milence se taky nevylučuje, nemáš co ztratit 😉
Věčný problém sexuální nesoulad v partnerství. Ženské si stěžují že chlapi nešukají, chlapi si stěžují že ženské nešukají. Celý problém je špatná volba partnera, nebo změna jeho chování po letech. Pomůže výměna a nebo milenec. Nic víc mě nenapadá a bohužel je téměř jisté že u vás doma se to samo nezlepší.
Děkuji za odpověď asi milenec taky to tak vidím ✌️
tam strašně moc záleží, jestli ti to za to stojí. Ve všem ostatním vám to klape v pohodě? Zkus někdy převzít otěže. Klidně ho přivázat k posteli, a držet si to ve vlastní režii, a udělat si to podle sebe. Třeba oba přijdete na to, že vám to vyhovuje trochu jinak. Pokud to nedopadne, řešil bych, co dál. Než hledat milence bych ale promyslel, jestli mi to za to stojí. Nevím, jestli máte děti, nebo co vás drží pohromadě. Milenec ale každopádně může být cesta, jak úplně rozbít váš vztah.