Piercing frenum

Uživatelské zkušenosti🍌

Jaké máte zkušenosti s pánským genitálním piercingem v uzdičce - frenum? Jak velký ma vliv na sex? Jak velké je riziko vytržení?
Na píchnutí je to celkem lehký, ale opravdu jsem ho naměřil a propíchl hlouběji. Budeš-li totiž chtít zvětšovat tloušťku drátu u šperku, nemáš na uzdičce tolik prostoru a opravdu jsem četl o riziku vytržení. Takže na to myslet a dát hlouběji. Hojí se celkem dobře, já používám solný roztok. Vzrušivost v prvních měsících je podobná jako u tvého PA, tzn. funguje jako anténka co zesiluje dotyky a vibrace. Jen mít správný tvar šperku a velikost. Já míval banánky. Až budeš mít už větší šperk, osvedčilo se mi u všech piercingů ho pořizovat s většíma kuličkama, pokud to byla tyčka nebo banánek. Jednou se mi totiž při chůzi po městě stalo, že se protlačily otvorem i ty kuličky a v cíli mi šperk vypadl z kalhot. Ten kovový šperk. Další pravdou je, že co mám piercing, tak raději na wc sedím, pokud není pisoár, protože to se opravdu pak už nedá uřídit ten proud.
Podle googlu to jsou brousene skleněné kameny. Jake použiti konkrétně myslíte?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Aha, tak to znám pod tímto názvem. Při sexu je to určitě fajn, ale esteticky nic moc. By si potom holky co to neznají mohli myslet, že to jsou nějaké nádory nebo neco*3*
Příspěvek byl uživatelem smazán.
PA jsem pravě už vyndal, pri sexu to bylo spiš nepříjemné a močení v sedě mě nebavilo😃. Mam ted jen scrotal a nevim co dál