Welnes senec

Welnes

Ahojte ideme s manželkou prvý krát do Senca do welnesu . V piatok je tam veľa ľudí ? A dá sa tam aj trošku vyblázniť ? Ďakujem za info
Ahojte, chysta sa dnes nejaky parik/zena? Ideme tam s priatelkou, obaja pekni, stihli. Ked tak sprava :)
Aj dnes vecer sa chystame, tak keby nahodou… :)
V piatok sme tam boli a manzelka sa vonkajšej vírivke tak nadstavila na striekajucu trisku že sa spravila asi 5x bolo tam ďalších 7 ľudí. Vydeľ nás niekto ?
Potom sa predvádzala v tureckej a tam bolo dosť pozorovateľov
Ja som tam bol a teda nevidel som žiadnu ženu sa predvádzať. Ale je pravda že vo vonkajšej som nebol. *3*
Bol niekto včera v piatok 15.3.? Ja som bol 8.3. na komiksy ale vie mi niekto napísať o čom je to slovensko hľadá talent? Oplatí sa tam dnes ísť? Vďaka.
Ktorá žienka by šla so mnou na nočné kupanie do Senca bližšie inf v sprave
Hlavne dúfam, že to ne-Vydeľ-a tvoja učiteľka slovenčiny lebo ta by mala oragazmus doteraz. 🤓
Tak on tú svoju dementnú úchylnú otázku písal jednou rukou, druhou si ho práve honil, odkrvený mozog, ber ohľad ... :-)
Ty si načo tomto portáli aby si tu kritizoval a riešil gramatiku. Ak tá to vzrušuje tak chod na gramaticky portál.
Cez tyzden tam byva dost ludi alebo je to volnejsie ? Dnes by sme chceli ...
Ahojte, dnes sa niekto nechystá/nepridá?
Kto ide dnes do Senca na nočné kupanie
Uvítame ženskú spoločnosť do Senca na nočné kupanie
Ktorá žienka sa pridá na nočné kupanie
Zajtra by se pridal niekto k páru na 19.30?
Skoda ze moja zena na taketo nie je, hned by som sa pridal :)
Včera 8.3. som tam bol. Priateľke sa nechcelo tak som bol sám keby som to tu prečítal skôr, mohli sme pokecať..
Rád sa pridám, ak newadi že sám muž a kedy v akom čase?
My ideme 1.3 Škoda mohli sme sa stretnut
Ahojte, dnes sa niekto nechystá?
Ahojte, ak by sa nasiel prijemny parik tak sa dnes pridam.
V piatok vecer . Kto sa chysta? Parik? Ideme s manzelkou.
Dnes by sa niekto pridal do wellnes?
Stvrtok prida sa niekto k páru do sai wellness?
Ideme s manzelkou prvy krat. Mame radi horuce vody. A prijemne prostredie.
Hľadám kamošku na welnes saunu do Senca
Kto chodí cez týždeň poobede okolo 17? Vtedy tam ani nie je vela ludí a bárzčo sme tam videli :D
Dnes sa chysta niekto do sc? Alebo niekde na blizku
Ahoj ha rom v DC teraz som kamionista a rad pofajcim s sj podrzim vsetko napkni sa vomne mozte odbavit trtkat sj viacerg teraz v SC.
Ja to plánujem ísť dnes pozrieť a vyskúšať, som zvedavý či to naozaj tam človeka zodvihne zo zadku 😆
Ďakujem včerajšiemu páru za príjemný večer, snáď aj nabudúce
Co sa dialo? Nejako mi to uslo 🙂
A co take sa tam dialo? Inak, pekna postava… *9**9*
Do saunie sa v piatok nechysta nikto?
Funguje ešte nočné kupanie viac v sprave
Kto sa dnes pripoji? 🙂 sprava 👍
Ludi ako kedy,ale je to tam super,je to velke,clovek sa tam netlaci,dost casto tam chodievam....
Ktorá žienka sa dnes pridá do Senca
Čo je to vyblazniť? Ako sex niekde?
Keď by sa dal aj to. 😉poprípade len tak sa spolu zabaviť . Proste užiť si to. Nie sme tu večne.
Rad Vas tam niekedy spoznam...