Predpokladám že ide o staršiu pani ktorá položila otázku. Ak sa mýlim o to horšie :). Pri tvorení profilu sa nezadavaju info. z občianskeho .
Myslím si,že je jedno,kto sa tu ozve či starší, či mladší, ale ide o vyriesenie problému.Vek je úplne nepodstatny.
Vôbec si nepochopil pointu.
Vôbec si nepochopil pointu.
Pointu som pochopil, vek je podstatný, pretože inak by ste chápala že môže mať človek kopec profilov a admin to nijako nezistí. Ja mám tiež dva
Mladá pani, evidentne ste vy nepochopila pointu, lebo tu splietate dve na tri. Úplne nezmysli. Čo má s tým admin, čo má s tým ignorácia, že niekto o vás píše niekomu inému. Že niekto vás uráža v komentároch mimo vášho profilu. Mňa by zaujímalo akú máte predstavu, že by to malo akože fungovať po technickej stránke. Že admin zamestná 20 ľudí, ktorý budú sledovať či o vás niekto niekde nepíše? Spamätajte sa čo píšete.
Nebudem sa tu s vami dohadovať,už to tu riešili ste si ani neprečítali...tému úplne poslednú ...Úplne bloknutie....a tam radili ignorovat takých ľudí,čo aj robím.Ale netreba nadávať ale prečítať si to a pochopiť.Zrejme ste nikdy neboli v takej situácii. A už nemám k tomu čo dodať.
Že čo? Tá otázka nedáva zmysel, vysvetli to ešte raz. Na tvojom nicku nemôžu písať? (Nick je pomenovanie pre Nickname, čo znamená prezývka v slovenčine), takže nechápem absolútne čo myslíš tým, že na mojom nicku, na mojej prezývke nemôžu písať. A na komentároch iných nickov môžu písať? Vôbec tie vety nedávajú zmysel.
Tak to vysvetlím ešte raz: Ja zablokujem profil niekoho/ dám ho do/ ignoracie./Nemoze mi písať,dávať komenty napr.pod blogy.Ale keď ten profil,ktorý je mnou zablokovaný,príde na iný profil,tak tam uz môže dávať komenty na mňa,aj vulgárne,ktoré som nechcela mať na mojom blogu.Ved to potom neplní svoj účel.
Načo potom je blokovanie ?
Je to už jasnejšie ?
Načo potom je blokovanie ?
Je to už jasnejšie ?
Ak som to pochopila, takze tebou bloknutý nick, co ho mas v ignoracii, príde na iný profil (t.j. pod ambumom,blogom,poviedkou ineho) a tam píse komenty na teba resp.tvoj nick?
Takže dokonca takto? Tak autorka asi chce aby ho admin sledoval čo kde o nej píše a mazal to. Tak teraz som už videl všetko. Hej presne na to je ignorácia aby admin chodil za dotyčným a sledoval ho či o tebe náhodou niekde niečo nepovie. Tak to je extrém toto.
O com to píšeš? Táto téma už bola preberana tu v tejto sekcii( pozri sa na úplne posledný príspevok Úplne bloknutie- je tam 12 prispevkov ) a nič sa s tým neurobilo.
Prečo by mal.admin sledovať bloknutie mnou ? On ma byt automaticky zablokovaný všade.Urobit to tak technický.Nie že on si bude chodiť od jedného profilu k druhému a bude urážať a nadávať a pritom by mal.byt úplne bloknuty aj na iných nickoch,t.j.nesmie sa ku mne vyjadrovat na žiadnom nicku.
Toto nie je doriešené.
Prečo by mal.admin sledovať bloknutie mnou ? On ma byt automaticky zablokovaný všade.Urobit to tak technický.Nie že on si bude chodiť od jedného profilu k druhému a bude urážať a nadávať a pritom by mal.byt úplne bloknuty aj na iných nickoch,t.j.nesmie sa ku mne vyjadrovat na žiadnom nicku.
Toto nie je doriešené.
Ja si osobne myslím, že admin to riešiť nebude. Ak si dás niekoho do ignorácie t.j. ignoruješ ho, on ti nebude vedieť napísať správu, rušiť ťa. Neviem či by admin vôbec vedel moderovať všetky diskusné príspevky na stránke, kde by tebou ignorovaný nick spomenuj teba. Ide o právo vyjadriť názor. Ak je urážlivý, vurgárny to treba nahlasit adminovi a on vie po upozornení ten nick celkovo zrušiť. Ale naozaj skús toho admina osloviť, možno nájdete riešenie
No a práve to nie je dobré.Napr.na pokeci to majú doriešené úplne,že keď niekoho bloknete,úplne sa stratí a akoby ho vymazali z vášho života.Nepopieram,že je to tam ešte horšie ako tu/ čo sa tyka úrovne diskutujuich/.Ale toto je lepšie vyriešené ako túto.Tu ignorácia nemá vôbec svoj význam a naj je nereagovať.
Veď to aj robím ,že nahlásiť vulgárny komentár na mňa od zablokovaneho,oni vymažú a on napíše ďalší koment.A tak to ide,kto z koho,Kým to niekto nevzdá.
Nebojte oni sa spravaju jak malé deti dajte tomu 2 týždne
Áno,veľmi správne.Presne si to pochopila.Ved to je potom načo tá ignorácia?
Ak tomu správne rozumiem, tak nechceš aby sa vedel na tvoj nick odkázať cez @jadore31 kdekoľvek na tomto webe - teraz to vie robiť po zablokovaní napríklad v komentároch pod blogmi iných užívateľov.
Chápem tvoju frustráciu, ale obávam sa, že takéto blokovanie to nevyrieši. Stále vie napísať jadore31. Teda len meno tvojho nicku bez toho, aby z toho vznikol odkaz. Takže ak chce o tebe niečo napísať, stále môže, len o tom pravdepodobne nebudeš vedieť.
Proste, lepšia možnosť než takéto komentáre ignorovať neexistuje. Iba človek zbytočne márni čas na človeka, s ktorým nechce nič mať...
Chápem tvoju frustráciu, ale obávam sa, že takéto blokovanie to nevyrieši. Stále vie napísať jadore31. Teda len meno tvojho nicku bez toho, aby z toho vznikol odkaz. Takže ak chce o tebe niečo napísať, stále môže, len o tom pravdepodobne nebudeš vedieť.
Proste, lepšia možnosť než takéto komentáre ignorovať neexistuje. Iba človek zbytočne márni čas na človeka, s ktorým nechce nič mať...
Akože jeden užívateľ používa viacero účtov? A na iných účtoch už komentovať môže? Veď si potom daj do ignorácie aj tie iné účty. Ako to má admin akože spraviť? Admin nie je veštec aby vedel, koľko účtov a aké účty má konkrétna osoba.
Nie,nechaj to tak,ja sa nato spýtam priamo adminov.Ale ďakujem za názor aj zaujem.
A od admina čakáš inú odpoveď. Keď si tu založím 100 účtov tak admin má odkiaľ vedieť, že sú moje?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ja som dala otázku na adminov a nie aby si ma tu osocoval,či som na vine,alebo nie som.My sa nejak poznáme ?Myslím,že nie. Tak sa správaj slušne a je to skôr technický problém a nie môj.Ignorovany je človek,ktorý má byť ignorovaný v celom priestore či pod blogmi,či na tvojom,alebo inom nicku,pretože nemáš potrebu sa s ním rozprávať.A nie na inom nicku využívať priestor na osočovanie a urážanie.
Ignoracie
Ako sa môžu ignorovani ozývať z iných nickov
Veď ak ja raz niekoho zablokujem,tak ma byť zablokovany všade.Mali by admini vyriešiť tento problém,pretože potom ignoracie sú bezpredmetné.
Má niekto s tým podobnú skúsenosť ?