Příspěvek byl uživatelem smazán.
V piatok a sobotu som na chalupe pri sturove, nahy, nejake drinky su v chladnicke, nampozadk bude hrat nieco inspirativne , staci prist . podmienka uplne vyholene prirodzenie a co najmenej zarasteny . Viac v spravach
raz ma tu oslovil chalan ci by som ho neostriekal, dohodli sme sa u mna na zahrade, prisiel bez kecov lahol na zem ja som stal nad nim, obidvaja sme honili potom chcel aby som si nad neho cupol , chytil ma okolo zadku, pritlacil si ma na usta a jednou rukou ma honil a lizal mi anal, tak ked uz mal plne ruky tak som mu pomohol, ostriekany podakoval isiel ai po svojom. Bolo to rozhodne zaujimave
Mal som dva vtáky naraz som honkal
mohli bysme niečo skúsiť aj v štýle soft S/M. Priestor mám
Bol by som nahý s kýmkoľvek, ako si želáte. Aj celý deň. Pravidelne tiež ponižovaný a trestaný. Je to zadarmo. Medzitým môžete robiť fotografie a videá bez tváre.
Môžem cestovať. Som bisexuálny Maďar. Diskrétnosť zaručená. Napíšte list!
Môžem cestovať. Som bisexuálny Maďar. Diskrétnosť zaručená. Napíšte list!
Ahojte, rad pridem, seriozne kdekolvek
Posluzim ako poslusna Fenka suka
Bla-bla-bla a tak stále dookola. Samí snílkovia, ktorý len snívajú. Z mama hotela z detskej izby sa nikam nepohnú, nikdy nič nezorganizujú, len stále vypisujú a snívajú svoj sen. Ja ich volam že sú to tláchači papulový 

Tak snívajte ďalej svoj sen 

Je to na smiech 

Ahoj, presne ako pises. A hlavne sa nikdy nedohadujte s Nickom MAN-DISKRET. Pridete na dohodnute miesto a nepride Vam otvorit. Stojite pred vchodom, napise, ze idem a odhlasi sa a nezaujem. Klamar a odrbavac. Dajte si pozor, aby ste sa nepreviezli zbytocne do Senca. 👍💪
Treba dat dokopy par chalanov a byt poskytnem aj dnes by sa dalo
ja som pri kupani pri vode natrafil na skupinu kamosov co spolu honili, najprv som sa len pozeral a potom som sa pridal. pat chalanov do kruhu pekne honilo a jeden po druhom sme postupne striekali, bolo to super, ale uz to bolo davnejsie. rad by som zopakoval
Rad poskytnem.priestor moj byt v Senci na skupinovu masturbaciu
Konečne niekto, kto má odvahu a chuť niečo konkrétne urobiť. Som zvedavý na odozvu...
Ponukam priestor byt v Senci na skupinovu honku no ako vidim nikto nema realny zaujem 🤷♂️🤷♂️
Takých, čo by to chceli skúsiť, je tu minimálne 200, aspoň tak píšu. Okrem tejto témy je tu niekoľko tém zameraných na túto bohumilú činnosť. Odhadom asi 800 príspevkov. Výsledok? Nula...kedysi sa honilo na istom mieste v BA. Inzeráty zmizli.Prečo si myslím, že nič nebolo, alebo len vo veľmi malom nevýznamnom rozsahu? Pretože keby sa nejaké skupinové masturbácie konali, už to dávno vedia všetci amatéri a práve tu na fóre by sa nejaká informácia objavila. Ale zatiaľ sú tu len príspevky, ako by to bolo fajn, a či niekto niečo nerobí a viacerí by sa pridali a budú tam aj ženy?, najlepšie mladé a krásne a podobne. No, a samozrejme zadarmo. Pekný deň!
môžeme masturbovať aj mi dvaja v pohode bytu pri drnku až do uvoľnenia. Napíš či súhlasíš
Kde v Bratislave sa takto honilo?
v Petržalke Blagoevova 14 nahá jóga ale to bolo ešte pred covidom viac som tu inzerát nevidel a prišiel som tam iba ja prihlásilo sa asi 20 mužských nickov a neprišiel nikto tak nesnívajte aj keby niečo také bolo tak neviete sa tam premiestniť
Ja som tam raz bol, bolo nas tam 6. Skoncilo to vzajomnym honenim vo dvojiciach
Bol som tam tiež pár krát. Máš pravdu boli sme asi 6 ti Skončilo to tak, že niekto si vyhonil sám a kto mal odvahu pristúpil bližšie k Laure a ona ho urobila rukou s výstrekom na jej prsia.
My také niečo organizujeme už dávnejšie, ale sme striktne uzavretá spoločnosť 3 páry, čo sa už poznáme dlhodobo.
ked ste uzavreti, potom nam je tato informacia nanic
ja som to uz skusil a rad by som to zazil znova ale je malo ludi co sa na to da ukecat
môžeme masturbovať aj mi dvaja v pohode bytu pri drnku až do uvoľnenia. Napíš či súhlasíš
suhlasim s tvojou ponukou :-) len aby to bolo cim skor :-)
necham sa ukecat, daj vediet kedy a kde
ja by som chcel vyskusat skupinovu honku. vzrusuje ma ked sa na mna niekto pozera alebo ked.ma.niekto prichyti
Napiš.
skupinove honenie ak chces aj aby ta prichitil dakto odporucam pred obvodnym oddelenim policajneho zboru
Tiez rad honim pred divakmi, je to super.
Chlapi trtkajte , nehonte si cikule 

(upraveno)
Ja som kedysi bol. Bolo to fajn, len škoda, že už to dotyčný neorganizuje. Niekedy by som šiel znova.
Skupinová (spoločná) honka pravidelne (#SWK🇸🇰)
•🏠[Kde?] : Niekde v Piešťanoch (presne, až pred).
•⌚[Kedy?] : Vždy buď Pi, So alebo Ne. Zvolíš si dátum udalosti v 🇬kalendári (prídu pozvánky) a dostaneš upozornenie ak bude dosť účastníkov na ten deň. V udalosti uvidíš 📷 izby.
Najskôr však potrebujem vedieť tvoj 📧 aby som Ťa vedel pridať. Ak máš záujem, ideálne v prvej správe.
•😈[Čo sa tu deje?] : vzájomná/sólo masturbácia, dotyky, bozkávania na telo...
•🚫[Čo sa tu nedeje?] : orál, penetrácia, priamy kontakt slizníc (👄ústa, 🌰žaluď, 🍩anus)...
•👥[Koľko nás je?] : Izba pre max. 🚹7 borcov + 👨🔧ja.
•💦[Kam sa môžeš spraviť?] : Na seba, niekoho (so zvolením) alebo na zem. Do 🥣 cum bowl alebo💧kdekoľvek.
•⛔[Kam sa nemôžeš spraviť?] : Niekomu na 🫣 tvár alebo sliznice.
•🤔[Čo tu nájdeš?] : 🧳miesto na odloženie vecí, ⬜uterák pod seba a na osušenie, miesto na 🛋️sedenie/🛏️ležanie, 🚿sprchu/🚽WC, 🧴lubrikačný a 🧻hygienický materiál, ❤️🔥NSFW obsah na TV, niečo na🧃pitie a malé 🍢občerstvenie...
•🔞[Vek?] : ...je len číslo! Vyhovieť chcem každému. PROSÍM 🙏 Napíš SVOJ (ak nemáš v profile) a koľko majú mať OSTATNÍ (tvoje preferencie) v prvej správe!
•🏋️[Postava?] : ...sa každému páči iná! PROSÍM 🙏 Opíš SVOJU a preferovanú u OSTATNÝCH v prvej správe!
•♻️[Pravidelnosť?] : zatiaľ každý druhý víkend...
•🦺[Bezpečnosť?] : dodržiavanie pravidiel = najbezpečnejšia verzia 👨❤️👨 skup. zábavy, 👺nulová konformita = 🚪exit (aj s pomocou ak bude treba), všetko je prikryté a po každej akcii (aj počas) riadne 🧽dezinfikované.
•🛁[Hygiena?] : ...je samozrejmosť! Každý si po príchode umyje 🍆juniora (intim. gélom) a dezinfikuje 👐ruky mydlom.
•🚬[Fajčenie] : 🚭nie je možné (bez balkóna)
•♀️[Ženy?] : ...sú vítané ale na základe záujmu to je rarita.
•⏳[Ako dlho to trvá?] : Približne hodinu až 2 (ak niekto toľko vydrží).🏃Odísť môžeš kedykoľvek.
•🤳[Foto/video z akcie]: ...je prísne 📵zakázané robiť a teda ani nezdieľam. Ak všetci súhlasia (bez tváre) na 💾pamiatku je možné (zdieľanie je na nich).
•💰[Kompenzácia?] : Žiadna🐈mačka vo vreci! Povieš po prvej skúseností akú 💸hodnotu to pre Teba má.
•🔗[Chceš sa pridať?] : Tak mi napíš 📨DM. Aby si všetko zjednodušil prosím 🙏 rovno aj s potrebným info.
•✅[Už sa tak stalo?] : ᯓ➤Píšem hneď ako sa dá.
•🏠[Kde?] : Niekde v Piešťanoch (presne, až pred).
•⌚[Kedy?] : Vždy buď Pi, So alebo Ne. Zvolíš si dátum udalosti v 🇬kalendári (prídu pozvánky) a dostaneš upozornenie ak bude dosť účastníkov na ten deň. V udalosti uvidíš 📷 izby.
Najskôr však potrebujem vedieť tvoj 📧 aby som Ťa vedel pridať. Ak máš záujem, ideálne v prvej správe.
•😈[Čo sa tu deje?] : vzájomná/sólo masturbácia, dotyky, bozkávania na telo...
•🚫[Čo sa tu nedeje?] : orál, penetrácia, priamy kontakt slizníc (👄ústa, 🌰žaluď, 🍩anus)...
•👥[Koľko nás je?] : Izba pre max. 🚹7 borcov + 👨🔧ja.
•💦[Kam sa môžeš spraviť?] : Na seba, niekoho (so zvolením) alebo na zem. Do 🥣 cum bowl alebo💧kdekoľvek.
•⛔[Kam sa nemôžeš spraviť?] : Niekomu na 🫣 tvár alebo sliznice.
•🤔[Čo tu nájdeš?] : 🧳miesto na odloženie vecí, ⬜uterák pod seba a na osušenie, miesto na 🛋️sedenie/🛏️ležanie, 🚿sprchu/🚽WC, 🧴lubrikačný a 🧻hygienický materiál, ❤️🔥NSFW obsah na TV, niečo na🧃pitie a malé 🍢občerstvenie...
•🔞[Vek?] : ...je len číslo! Vyhovieť chcem každému. PROSÍM 🙏 Napíš SVOJ (ak nemáš v profile) a koľko majú mať OSTATNÍ (tvoje preferencie) v prvej správe!
•🏋️[Postava?] : ...sa každému páči iná! PROSÍM 🙏 Opíš SVOJU a preferovanú u OSTATNÝCH v prvej správe!
•♻️[Pravidelnosť?] : zatiaľ každý druhý víkend...
•🦺[Bezpečnosť?] : dodržiavanie pravidiel = najbezpečnejšia verzia 👨❤️👨 skup. zábavy, 👺nulová konformita = 🚪exit (aj s pomocou ak bude treba), všetko je prikryté a po každej akcii (aj počas) riadne 🧽dezinfikované.
•🛁[Hygiena?] : ...je samozrejmosť! Každý si po príchode umyje 🍆juniora (intim. gélom) a dezinfikuje 👐ruky mydlom.
•🚬[Fajčenie] : 🚭nie je možné (bez balkóna)
•♀️[Ženy?] : ...sú vítané ale na základe záujmu to je rarita.
•⏳[Ako dlho to trvá?] : Približne hodinu až 2 (ak niekto toľko vydrží).🏃Odísť môžeš kedykoľvek.
•🤳[Foto/video z akcie]: ...je prísne 📵zakázané robiť a teda ani nezdieľam. Ak všetci súhlasia (bez tváre) na 💾pamiatku je možné (zdieľanie je na nich).
•💰[Kompenzácia?] : Žiadna🐈mačka vo vreci! Povieš po prvej skúseností akú 💸hodnotu to pre Teba má.
•🔗[Chceš sa pridať?] : Tak mi napíš 📨DM. Aby si všetko zjednodušil prosím 🙏 rovno aj s potrebným info.
•✅[Už sa tak stalo?] : ᯓ➤Píšem hneď ako sa dá.

Skupinová masturbácia.
Skupinová masturbácia