Tady asi nenajdeš. Jsem tu několik let a ani ti kolikrát nejsou schopni odepsat. To ti dřív napíše nějaká bukvice než žena.
Tak pokud máš prázdný profil bez popisku a fotek, tak nemůžeš čekat zázraky.
Pokuď někdo bude mít zájem, tak aspoň napíše. Foto mu pošlu a co bude chtít vědět, tak taky povím.
A píšeš alespoň nějakou úchvatnou úvodní zprávu, která v dotyčné ten zájem vzbudí?
Normálně se slušně zeptám. Co víc psát? Možná, že ta slušnost zrovna moc dobrá tady není.
Asi něco, co by dotyčnou zaujalo natolik, že by měla zájem se o tobě dozvědět víc? Nebo si myslíš, že když ženský přijde dejme tomu 20 zpráv, tak má čas a náladu rozjíždět debatu se všemi, kteří se jí ptají stále dokola na jedny a ty samé otázky? Nebo že se dokonce bude ptát jich a tahat z nich nějaké informace? Když jdeš do obchodu pro tričko, taky si nevezmeš do kabinky všechny, které tam uvidíš, ale vybíráš si podle informací, které dostaneš hned, jakmile vstoupíš do obchodu. Barva, cena, velikost, materiál atd. Nedostatkem vstupních informací se sám diskvalifikuješ.
Nevim jestli tady najdes...
Zkoušej chat, seznamku, psát sz těm, které hledají chlapa
… najít tu lze vše. Ovšem ne každý na to bude mít. Chce to trpělivost, dobrou prezentaci, komunikativnost, schopnost jasně formulovat a nenechat se odradit. Držím palce.
To je přesné. Tesat do kamene! Jako nepřestávám se divit, co mi občas chodí do zpráv. Naposledy třeba: "Ahoj vím že mám prázdný profil ale jestli chceš o mě nějaké info neboj se zeptat." Jasně, celá žhavá budu vyslýchat neznámého týpka, o kterém vím jen to, že neumí mě/mně a čárky ve větě. Neměl ani fotku. IQ tykve.
Ty jsi hustokrutopřísná a zábavná 🤣 a hlavně máš pravdu... Ono už jen to NEchceš ... ( Za ty tři tečky si dosaď, co libo ráčí) mne okamžitě trkne a už píšu odpověď " Uhodl jsi, nechci..."
se svým projevem pravděpodobně žádnou ženu "na sex", pokud nechceš platit, nenajdeš. Pracuj na sobě. Začal bych s tím, že začneš psát jeden otazník místo dvou.
Zkoušel jsem hledat čtyřicítku na vztah, ale docela jsem to pokazil komentáři na její čivavu... To je škoda, protože byla bezdětná...
(upraveno)
Ta čivava?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jo a jak si to zvládl prozradis????hahhah
Cooo????nerozumím co tím myslíš jako
A nechtěla bys něco podniknout?
Jak bych vás měl teda oslovit na sex?
Profily s ptákem vadí a co žena s roztaženou pipkou to je normální? trošku to nechápu - u chlapa se to bere jako to je úchyl a u ženy mám říct vauuuu.....?
A to tu někdo psal, že rozcapená frnda na profilovém obrázku je wow? Jinak chválím tvou přezdívku, zrovna si v kavárně dávám banánový dort s marcipánovou polevou
.
Těch profilů s ptákem je tu strašná spousta. Je to trochu bez fantazie.
Ty které za něco stojí už jsou vdany nebo zadaný nebo dnes v této dobe mají úplně jine starosti. Takže tady jediné za peníze.
(upraveno)
Vidím to ale úplně stejně u mužů. Na sex mraky. Na život žádný. Protože ty rozumný už doma svoji stálou partnerku mají a starají se o to, aby to fungovalo.
Co když sem muž na život ale partnerka si chodí ke kamarádům ..tak co já bych nemohl ?
Rád bych i klidně k páru se přidal...co vy ????
To je mazané
, ošukat ženu z páru - nezávazně . Partner se o ni stará , a ty si přijdeš užít a pomažeš domů , do svého klídku 
Proč by ne??třeba jim to moc neklape v sexu
Rozhodně ne, hledej jinde a jinak
To nevadí i vdané mohou chtít diskrétně sex..takovou bych chtěl najít..peníze nejsou problem
Tak si zaplať profesionální společnost. To bude pro tebe nejlepší.
Zadarmo je to lepší 

Přesně tak nikdy sem neplatil za sex a nikdy nebuduu
To jo a ještě lepší je jak píšeš. Přijít na návštěvu a zašukat si a hurá domů.

Sex kolem 40
Zena 40na sex