Je to těžko jak reagovat, já našel v počítači manželky jak si dopisuje s mladým klukem a plánují si setkání na vodáckých akcích a k tomu jak se fotí nazí u vody. Jsem už v letech a tak to nechávám být, rozvod by nebyl řešení, dělám že o ničem nevím.
Jak bys to řešil. Že je koza stará trapná s nějakým mladochem? Ať se vzpamatuje. Konec courani po výletech. Nemá dost povinnosti doma? Aspoň tak to vidím já
Nevěra bolí. Ne ani tak to, že šuká někde jinde jako to, že prostě nalomila důvěru. A přes sliby v tom pokračovala. Člověk lítá a snaží se a hovno z toho. Muselo se to utnout...
Pokud je ona zamilovaná jinde, tak to pro tebe bude hodně těžké, ne li nemožné. Ženské nedokážou milovat dva muže a když si najdou nový objev, u toho starého spálí mosty.
To, že jsi ji zklamal a choval jsi se tak jak ses choval, nebyla krátkodobá záležitost. Žádné ze dne na den.
Sklidil jsi cos zasel a já být tebou, tak začnu jinde s někým jiným, úplně od začátku. Odstěhoval jsi se, zhubmul jsi, tím pádem máš jistě nové koníčky a chce to ještě novou známost. Vím že tohle jsi asi nechtěl slyšet, ale nemá smysl slepovat něco, co je už rozbité, pokud by ovšem ona nechtěla. Hodně zdaru.
Já bych to tedy neviděla tak černě, může být jen okouzlená a zamilovaná, ale až spadnou růžové brýle, začnou se ukazovat nějaké stinné stránky nového vztahu, ještě bude s nostalgií vzpomínat na manžela, se kterým má za těch 18 let spoustu společného a bude jí to chybět. Navíc když uvidí, jak šel do sebe a změnil se i fyzicky, nakonec může třeba přilézt s prosíkem a doufat, že jí vezme zpátky. Myslím, že je to stejně pravděpodobná varianta jako ta tvoje.
A nebo taky nemusí. Můj manžel teď přesně po 18 letech spálil mosty. A věř, že ten, kdo s nostalgií vzpomíná jsem já. On si užívá s milenkou. Změnil se on, ne já. Fyzicky, duševně. Někdy už to prostě opravit nejde.
No a podobné je to u toho Rosse, na kterého jsem prvně reagoval.
Manželka už má oči pro jiného. Určitě bych si s ní promluvil, jestli to takhle opravdu chce, že mám zájem to ještě zkusit. Ona asi že ne. Ok respektuji. A být ním tak určitě nebudu čekat, jestli po roce náhodou nepřijde škemrat. Už bych byl, jak píšeš jinde.
No jasně, čekat nemusí. Já jen říkám, že to, že někdo odejde a jde do jiného vztahu nutně neznamená, že pálí mosty a není možnost návratu. Hlavně nesouhlasím s tím, že když to udělá žena, tak je to víc definitivní, než když to udělá chlap, protože u ženské to je po zralé úvaze, zatímco u muže to bývá víc impulzivní. V tom figuruje víc proměnných než jen pohlaví.
Pokud jde jen o sex tak to neres a bud rád, ze máš spokojenou zenu. Muzes si taky treba dát pivo, dívat se na fotbal, poridit si akvarium nebo... nebo...
Svým způsobem to dává smysl. Myslím, že když chlap zjistí že je mu žena nevěrná a rozhodne se že to bude tolerovat (nikoli schvalovat), může se začít realizovat v mnoha věcech, které mu dřív byly zapovězené.
Tím myslím nevázaný, svobodnější přístup k životu, koníčkům, kamarádům... Prostě nemusíš být každý den v osm večer doma. Stará si taky trajdá kdy chce kde chce a ty jí do toho nekecáš, tudíž tobě do toho taky nemá nikdo co kecat.
Takže dají se v tom najít pozitiva. 🙂
Já si myslím, že jde o dvě různé věci...
Vadí, když šuká s jinými? Nevadí nebo dokonce líbí. Ok.
Vadí, že o tom lže, šuká za zády, tají to? To je kurva špatně.
To první může vztah posílit. To druhé zničit.
Tak samozřejmě v té první variantě, kdy se to dokonce může líbit je to win-win.
V té druhé je potřeba vyložit karty na stůl. Něco ve smyslu: Hele, vím že šukáš s Frantou z práce a to je špatně. Máme děti, společný majetek, pojďme se domluvit, jaký je tvůj pohled do budoucna. Nabízím volný vztah.
Proč se to stalo? Hmmm… a co se vlastně stalo? Ta “podvedena” osoba přišla na to, ža ta “nevěrná” osoba není ve vlastnictví osoby “podvedené”. Taková uražená hrdost & con. je strašná věc
A kdo věří na věrnost ……. (upraveno)
jsem převědčený,že lež se vždycky provalí, dřív nebo později, raději se dopředu domluvím se ženou, jaké máme hranice, co jsme jeden druhému schopini tolerovat a to prostě nepřekročím
Ano přesně tak, jsou to maličkosti hloupé, které se ale tomu druhému úplně nezamlouvají, že se dějí nebo tak činí polovička. Obrovskou chybou je to otevřeně a upřímně tomu druhému říci, a co se Ti popřípadě na dané věci nelíbí a jaké máš s toho pocity. Když se tak neučiní je to začátek tragédie a jen se to stupňuje do fáze, že člověk vlastně ani neví proč má zlost na svou polovičku, jak se to postupně stupňovalo drobnostmi a už je nepříjemný a podezíraví a přitom není vůbec proč, jelikož to čím to začalo hned i skončilo, což ale bohužel když se neprobralo a nevysvětlilo, zůstává v Tobě zakotvené. Tak kdyby o tom promluvili si, měli vysvětlení a i informaci, že to bylo jen výjimečně a opakovat se ani už nemá. Myslím, že podrobněji to popsat už nemám jak, jen ještě podotknout, že u páru, kde neumí spolu mluvit a nastupnovalo se to časem a z příjemných společných chvil při sobě, se rázem stalo nechuť se vracet třeba i domu, mít mineni o tom druhem úplně milne a jen se hádat ve výsledku. JEN PŘITOM STAČILO BY UMĚT SPOLU MLUVIT OTEVŘENĚ O VŠECH VĚCECH!! MOJE POLOVICKA JASNÉ UKAZUJE, ŽE JSTE JEDEN JAKOBY.
Další věc a at nápisu něco k tématu i je věc, kterou dost často někde slyším jak se diskutuje, často se všude o tom píše a přitom nebudu dělat, že jsem nevěru bral jako úplnou zradu dříve a žárlivost bylo silena!!! Naštěstí jsem na to vše změnil po jistě události naprosto názor ( to mužů rozvést, když bude někoho zajímat ) TO, ŽE JSME JEN LIDÉ A LIDSKÉ JE ŽE VŽDY RADI POZNAVALI A ZKOUMALI NOVÉ VĚCI, TEDY I TO ŽE SE NAM OBČAS ZALIBI I NEKDO JINY NEBO DOKONCE MÁME RŮZNÉ POMYŠLENÍ NA JINOU OSOBU!!!! Proč si lhát i samy sobě, nechápu!! A přeci se považovat za dokonalé osoby nemůžeme, vždyť je to nesmysl absolutně!!! Takže to, že jsou přitažlivější osoby co zaujmou mou polovičku až se ji podlomi s toho kolena, nemůžu považovat za zle a nebo se skrze to na ni zlobit!!!! ZLOBIT SE NA NI MUŽŮ LEDA TAK ZA TO, ŽE BY SI NEUMĚLA ŽIVOT UŽÍVAT A DĚLAT SE ŠŤASTNOU A KDYŽ JE ŠŤASTNÁ ONA, JSEM I JÁ!!! Vím, že se zde budou názory větvit na několik stran ale za mě, žijeme jen jednou a to, že spolu umíme mluvit ve vztahu a říkat si věci otevřeně a že to nejdůležitější na světě je jeden pro druhého nás ujišťuje, že nemusíme mít žádné obavy. To, že se vrátí později domu než měla cela okouzlená s úsměvem na tváři jak sluníčko, mě okamžitě vyzařuje úsměv na tváři také, tohle asi ne všichni poberou ale začne my povídat jak potkala někoho s koho se ji podlamovali ty kolena jak psal, a naskytla se náhodou s malou její pomoci příležitost k tomu si užit z neznámým, určitě nezačnu přemýšlet jestli si užila lepší sex a podobne nesmysli ale budu jedno ucho a poslouchat jak to cele prožívala krok po kroku až úplně k detailům a vlastně si to prožít sni znovu a mít sni vlastně radost a naprosto sni být vzrušeny a užit si něco spolu, opět výjimečného a nekonciciho. Tak je více a více okamžiku si ten život naplno užívat a jsem rad, že sem ze šíleného žárlivce, změnil pohled tak jak to mám
To všechno by měla být součást té rozmluvy, tak do detailu jsem to tu nerozepisoval. Ale Těch důvodu proč, může být mnoho a proto je potřeba si sednout v klidu a probrat to. A určitě to není záležitostí jedné hodiny. Každopádně tím jsem chtěl říct, že já jsem zastáncem řešení v klidu, v takových situacích.
Buď nevěra skončila nebo pokračuje. Já vycházím z toho, že skončila. V případě pokračující nevěry si oni sami musí zodpovědět zda v tom vztahu chtějí setrvat. Rozhodně bych nepatral po detailech. Člověk si pouze ublíží sám sobě.
Nepátral po detailech,ale manželku budeš milovat jak před tím... Budeš ji stopro ve všem věřit, když se někdy nevrátí včas domu, tak budeš v pohodě,protože si budeš jistý, že nesuka někde jinde. Je to tak?
Na to, dávat rady je zde málo informací. U mě, když jsem zjistil že si tak moc rozumí s kamarádem, že k němu jezdila na kafíčko, tak nejdřív jsem dělal scény, ale pak jsem nějak přišel na to, že mi to zas až tak moc nevadí. Piča není z mýdla a neubude jí a když to zůstane v rozumných mezích, tak proč by si holka neužila?
A přiznám se že ani já nejsem svatý. Pokud se dodrží určitá pravidla a zásady, tak tohle může vás vztah i posílit. Ale jak říkám, málo informací od tebe.
Popravdě si nemyslím, že Ti může někdo takhle poradit způsob jak to hodit za hlavu. Jeden tu píše o tom začít si s někým, po druhého to bude naopak totální nesmysl. Tady není univerzální vada. Každý to prostě nese úplně jinak. Někdo dokáže odpustit někdo prostě ne. S tímhle ti ale tady nikdo nepomůže když Tě neznáme. To musíš sám a pokud to nejde, tak prostě odborná pomoc, kde tvou situaci pochopí někdo trochu blíž. Tady na fóru je to ztráta času podle mě.
Já jsem to bral těžce a nakonec to skončilo rozchodem. Ale řeknu ti, že mi psychicky asi nejvíc pomohlo to, že jsem se spojil s holkou, kterou bytostně nesnášela a začal jsem s ní natajno šukat. Pomsta je na tohle nejlepší. Pokud jde teda o psychiku.
Nevěra partnerky/partnera
Jak se netrapit a neuzirat?
Vybrala si zábavu - tak ať má zábavu...
To, že jsi ji zklamal a choval jsi se tak jak ses choval, nebyla krátkodobá záležitost. Žádné ze dne na den.
Sklidil jsi cos zasel a já být tebou, tak začnu jinde s někým jiným, úplně od začátku. Odstěhoval jsi se, zhubmul jsi, tím pádem máš jistě nové koníčky a chce to ještě novou známost. Vím že tohle jsi asi nechtěl slyšet, ale nemá smysl slepovat něco, co je už rozbité, pokud by ovšem ona nechtěla. Hodně zdaru.
Manželka už má oči pro jiného. Určitě bych si s ní promluvil, jestli to takhle opravdu chce, že mám zájem to ještě zkusit. Ona asi že ne. Ok respektuji. A být ním tak určitě nebudu čekat, jestli po roce náhodou nepřijde škemrat. Už bych byl, jak píšeš jinde.
Když kouknu do tvého profilu tak tam jsi vše vyřešil nebo se pletu a pokud ano bylo by dobré ten profil trochu předělat
Bejvalka prisahala na vse mozne, ze za 7 let nikdy, ale jeji socialni ucty mluvily jinak..
Tím myslím nevázaný, svobodnější přístup k životu, koníčkům, kamarádům... Prostě nemusíš být každý den v osm večer doma. Stará si taky trajdá kdy chce kde chce a ty jí do toho nekecáš, tudíž tobě do toho taky nemá nikdo co kecat.
Takže dají se v tom najít pozitiva. 🙂
Vadí, když šuká s jinými? Nevadí nebo dokonce líbí. Ok.
Vadí, že o tom lže, šuká za zády, tají to? To je kurva špatně.
To první může vztah posílit. To druhé zničit.
V té druhé je potřeba vyložit karty na stůl. Něco ve smyslu: Hele, vím že šukáš s Frantou z práce a to je špatně. Máme děti, společný majetek, pojďme se domluvit, jaký je tvůj pohled do budoucna. Nabízím volný vztah.
A kdo věří na věrnost …….
Někdy je ta lež lepší. Pro oba.
Další věc a at nápisu něco k tématu i je věc, kterou dost často někde slyším jak se diskutuje, často se všude o tom píše a přitom nebudu dělat, že jsem nevěru bral jako úplnou zradu dříve a žárlivost bylo silena!!! Naštěstí jsem na to vše změnil po jistě události naprosto názor ( to mužů rozvést, když bude někoho zajímat ) TO, ŽE JSME JEN LIDÉ A LIDSKÉ JE ŽE VŽDY RADI POZNAVALI A ZKOUMALI NOVÉ VĚCI, TEDY I TO ŽE SE NAM OBČAS ZALIBI I NEKDO JINY NEBO DOKONCE MÁME RŮZNÉ POMYŠLENÍ NA JINOU OSOBU!!!! Proč si lhát i samy sobě, nechápu!! A přeci se považovat za dokonalé osoby nemůžeme, vždyť je to nesmysl absolutně!!! Takže to, že jsou přitažlivější osoby co zaujmou mou polovičku až se ji podlomi s toho kolena, nemůžu považovat za zle a nebo se skrze to na ni zlobit!!!! ZLOBIT SE NA NI MUŽŮ LEDA TAK ZA TO, ŽE BY SI NEUMĚLA ŽIVOT UŽÍVAT A DĚLAT SE ŠŤASTNOU A KDYŽ JE ŠŤASTNÁ ONA, JSEM I JÁ!!! Vím, že se zde budou názory větvit na několik stran ale za mě, žijeme jen jednou a to, že spolu umíme mluvit ve vztahu a říkat si věci otevřeně a že to nejdůležitější na světě je jeden pro druhého nás ujišťuje, že nemusíme mít žádné obavy. To, že se vrátí později domu než měla cela okouzlená s úsměvem na tváři jak sluníčko, mě okamžitě vyzařuje úsměv na tváři také, tohle asi ne všichni poberou ale začne my povídat jak potkala někoho s koho se ji podlamovali ty kolena jak psal, a naskytla se náhodou s malou její pomoci příležitost k tomu si užit z neznámým, určitě nezačnu přemýšlet jestli si užila lepší sex a podobne nesmysli ale budu jedno ucho a poslouchat jak to cele prožívala krok po kroku až úplně k detailům a vlastně si to prožít sni znovu a mít sni vlastně radost a naprosto sni být vzrušeny a užit si něco spolu, opět výjimečného a nekonciciho. Tak je více a více okamžiku si ten život naplno užívat a jsem rad, že sem ze šíleného žárlivce, změnil pohled tak jak to mám
Rozchod, rozvod, ignorace a hned nový vztah.
A přiznám se že ani já nejsem svatý. Pokud se dodrží určitá pravidla a zásady, tak tohle může vás vztah i posílit. Ale jak říkám, málo informací od tebe.