Nudaplaze ČR

Info

Zdravím asi blbý dotaz, zajímá mě jak člověk pozná na slečně že ji nevadí, když si prilehnu v rámci třeba tří metrů a pohraju si se sebou s tím že by ona na mě koukala?
Ptát se jí mi přijde hloupé nehledě na stud který by mi to asi nedovolil 😄 existují nějaká nepsaná znamení podle kterých se to dá poznat?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Měl jsi mu tam hodit to čím fotil. Teď nad ní honí doma...
Jj, jestli je trochu šikovnej, tak si fotky obnoví... smazat nic neznamená. *24*
A kvůli takovým idiotum má žena už nechce chodit na nudu... ....
V noci cokoliv .. a přes den v lesiku
Ahoj někdo dneska do Pasohlávek? ATC Merkur 🌞
Ano, souhlasíme. Máme to stejně.
Trochu bych vás s dovolením poopravil: "Na nudapláži se dělá přesně to, co na textilní pláži (tzn. že se tam občas i nenápadně honí, kouří a šuká), akorát tam při tom lidi na sobě nemají plavky." *4*
Lhota nej nuda už se těšíme až bude teplo
Když jsi stydlín, pořiď si nějakou brožurku na nonverbální komunikaci. Jsem si jist, že z výrazu její tváře, držení těla a neverbálních fonických projevů toho určitě můžeš mnohé vyčíst, pokud jsi tedy pozorný, vnímavý a citlivý "čtenář". *4*

Jinak se v takových situacích obvykle používá několik ustálených frází, jako třeba:
"Slečno, nevadilo by vám, kdybyste pro mě chvíli plnila funkci jen kusu masa?"
"Mohu se vám vystříkat na kotníček?"
"Toužíte po tom stát se obětí mužského chtíče?"
"Snila jste někdy o _znásilnění?" (Cože _znásilnění je nepovolené slovo? Tady si někdo dělá prdel, ne?! *9*)

Ale bacha, ne vždy se takové jednání setká s úspěchem a pochopením tvé vyvolené. *24* Navíc ti při tom hrozí i nebezpečí ze strany dalších rekreantů... loni dokonce nějaký nasraný geront takhle vodprásknul loveckou flintou honiče na nudapláži u francouzského Lyonu, tak abys náhodou nepřišel k podobné úhoně třeba na naší Lhotě. Ostatní honiči by ti potom udělali takový malý pomníček a nosili ti tam plyšáčky, umělý vagíny, vakuový pumpy, nafukovací panny atd. ... *22* (upraveno)
"Slečno, nebojte, nechci vás zvát do kina. Chci si jen v klidu vyhonit."
Také se doporučuje recitovat básničku Šípková Růženka od dr. Cimického. Zkušené ženy z toho snadno vytuší, že začíná jít do tuhého... *4*
Musíš být na oficiální masturbační pláži občanského spolku honičů. Tam to mají ve stanovách...
Zkus to udělat a pojedeš jak namydlenej blesk že si nestačíš ani sbalit utěrku. Nuda pláž neni žádnej prc honi plac. Pokud něco, tak jen tajně a nenápadně, když je tam minimum lidí . Jinak si dost koleduješ.
Na Nuda Plaži se mužeš jen Kochat a Pozorovát nic Vic,jedině pak kolem nuda paži kde je klid a je soukrome mista kde se da opalovat nahy,koupat a ji něco popřipadně i vice my mame nuda plaž take v Koblově Antošovicich vetšinou tam chodivaji Gay kluci,bud s Česka,nebo Polaci
ronan21
ronan21 Neaktivní před 2 roky
Tuším, ze zadna takova neexistuje.