Ahoj na Lhotě je nová sauna kdo už jí zkusil?
Ahoj na Lhotě je nová sauna kdo už jí zkusil?
Tak to je super. To sem nevěděl
Taky se chystám na Lhotu. Ještě jsem tam nebyla.
Ahoj muzwme klidne spolu nekdy kdybys chtela
Nejdes dneska taky na Lhotu? Bude dneska super pocasi.
Ahoj,je to tady krásné, jsem tady každý den bez ohledu na počasí (mám tady chatu😁),ale poslední dny na mě až moc narváno...,ale večer to ujde, samozřejmě koupání po ránu je nej!Bohužel na nudi nechodíme...,tak ani "radši "nevím,jak to tam chodí...Ale až sem pojedeš, určitě si to užij! 😉
Jak by to tam mělo chodit?Prostě se koupeš a opaluješ,jen nemáš na sobě plavky.
Tak co čtu, co se děje za stánkama,co mi řekl kamarád, který tam dělal,je i na mě moc...šel tam třeba frajer,kterému vysel ještě u zadku kondom...atd...
Tak z celkového počtu lidí je to zanedbatelný počet,co tam něco podnikne.Navíc vzadu u plotu si toho ostatní na pláži ani nevšimnou.A v neposlední řadě,na jiných koupalištích se občas šuká také.
Šukání samozřejmě beru,ale honičů,kteří chodí i mimo jezero ( pro mne a dceru nepříjemný zážitek) je také dost...,tak to myslím...
Na nudi není tak narváno, ani když je narváno :) má zkušenost
Mohu jen doporučit :-) Byl jsem v neděli, prostě super.
Ahoj, jak to vypadá v tyto letní teplé víkendové dny na Lhotě? Zítra se chystáme poprvé. Já 33 ona 22. Budu rád za nějaké info, jak to tam chodí (případně i do sz). :-)
Ahoj, není dnes někdo na Lhotě na pokec? Počasí je nádherné, lidí na sobotu celkem málo. V 15 h parkoviště skoro prázdné a oba stánky na nuda zavřené, snad ještě otevřou, jak začínají chodit lidé.
Aktuálně je na Lhotě klid a díky uzavřeným stánkům a minimální návštěvnosti i neuvěřitelné ticho. Na prázdniny se mi to zdá jako zázrak. 🤔
A ještě jedna důležitá věc, zdá se mi, že se začíná trochu kazit voda. Ještě nedávno krásně čistá, asi díky dlouhodobě chladnějšímu počasí. Teď už to asi bude horší a horší. Uvidíme. Doufám, že se pletu.
To bych řekl, že se fakt pleteš. V sobotu jsem tam byl a viditelnost boží. Stál jsem po krk ve vodě a viděl jsem si na chodidla. Tak častá voda není ani v Kojeticích, Barabě nebo Dobříni.
Asi kvalitě prospívají ty extrémy, voda je určitě výborná. Spíš jsem to porovnával se začátkem sezóny, kdy voda byla kolem 18st a koupání teprve začínalo. To byla ta voda opravdu bez jediného smítka. Ale zase na velké cachtání to nebylo.
Dnes nějaký pár na Lhotě? Voda pěkná.
Ahoj všem Amatérům na Lhotě. Pojďme se dnes v neděli sejít za stánkem U Pepka v 19:45 😀. Uvidíme, kolik nás tu je aktivních.
Ahoj
Tak co kolik se vás tam sešlo? Já už včera neměl chuť tam vůbec jít,celý den tam žmoulal fógla nějaký dvouzubý úchyl v tilku s kabelou. Kdykoliv jsem tam prošel za celý den tak tam byl. Za chvilku nebudou mít páry kam jít protože je vyženou kuřbuřti (upraveno)
Tak co kolik se vás tam sešlo? Já už včera neměl chuť tam vůbec jít,celý den tam žmoulal fógla nějaký dvouzubý úchyl v tilku s kabelou. Kdykoliv jsem tam prošel za celý den tak tam byl. Za chvilku nebudou mít páry kam jít protože je vyženou kuřbuřti (upraveno)
Pravě se ze Lhoty vracím domů a na kvalitu vody si stěžovat nemohu. Jestli jevila známky zarůstání v sobotu, tak nedělní bouřky a déšť to dali do pořádku. Jinak dnes bylo fajn, potkal jsem snad všechny generace nudistů. Už se těším na pátek.
Ahoj, nejdete taky zitra na Lhotu?
Zítra ne, možná v pátek a sám. Ženě budu doma vyprávět jak bylo. Ostatně, jako vždy.
Taky jsme si všimli. Dneska vyrážíme po práci, tak uvidíme kolik bude lidí.
A chcete se seznamit? Nebo divaka?
Chystá se někdo zítra na Lhotu a chtěl by se tam poznat s mužem??
A co v sobotu???to tu nikdo není kdo by jel a chtěl se seznámit???
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Popisoval jsem situaci jen v době napsání komentáře a jen v části nudapláže, tj. poslední dva stánky (vyhlídka a "v koutě"). Předpokládám, že přes den mají otevřeno a je tu mnohem více lidí. Ale to musí reportovat někdo jiný. Např. dnes kolem 17:30 byl na nudě v části za stromem jen jeden pár. Do západu pak ještě několik dalších párů krátkodobě pobylo. Můj odhad za nudu byl v jeden okamžik v tuto dobu asi do 50 lidí. Kolem 17:30 se ještě platilo parkovné i vstup.
Také se zítra chystám
....
....
Ahoj, Za hodinu vyrazim z Prahy na motorce na Lhotu. Jste tam nekdo? Popovidame 😉
Ahoj , jak to dnes vypadá na Lhotě? je tam někdo ?
18.6. budem na lhotě.
Ahoj, zvažuji se podívám na pláž...najde se někdo na příjemný popovídání?
Je zde krásně.. pocasi preje, voda akorát.. nadhera
Jde dnes někdo na pláž? Relax, pokec...
My jsme byli, vyhnal nás déšť
Dnes tam rozhodne budem večer 😉
Ahoj jak to dnes vypadá na Lhote .. je tam hodně lidí teď?
Ahoj aj áno ale dosť ľudí odchádza ale ešte viac prichádza
Ahoj,chcem vyrazit o vikendu,par let jsme tam nebyli,,,da se porad z toho parkoviste odjed i po zaviracce,nebo je tam nejaka zavora?Diky
Když je konec prodeje parkovného, tak se závory zvednou a pak je možný volný vjezd i výjezd. Prodej parkovného i vstupného bývá ukončen mnohem dříve než je oficiální doba pro parkování do 22h. Pochybuji, že ty závory po 22h někdo dává dolů a nechává tak až do rána.
Ok diky.
Je tady někdo na Lhotě.. ja ano .koho poznám
Ahoj, Taky jedu za chvilku na Lhotu, tak rad s nekym popovidam 😉
Kde sa stretneme dnes tam idem
Já byl včera a krásný počasí,voda super a úžasná asi mulatka s klukem albínem ale jak ona měla krásně a moc chlupatou kundicku tak na to budu myslet ještě hodně dlouho.
jj ta byla pěkná, taky jsem po ní koukal…
Vzadu na parkovišti u nuda pláže..
Budem tam podvečer môžme sa stretnúť
V neděli (pondělí, úterý) má být 27, i když voda má co dohánět, nejste už dnes někdo ozkoušet a vyvalit bílou kůži?
Na stránkách info žádné, stále "zimní režim"?
Za info díky.
Na stránkách info žádné, stále "zimní režim"?
Za info díky.
Návštěvnost velká, jak v pracovní den o prázdninách.
Zdravím , změnilo se něco na Lhotě ? Ohledně vstupu a vybíráni peněz ? Jsou v pokladně vždy až do večera nebo jen do 7 hodiny večerní ? Areál se skutečně cely zavírá ? Nebo je možnost tam zůstat i déle než do 11 večerní . Děkuji za info
Obvykle jsou v pokladnách do 18h, areál se nezavírá, je celoročně přístupný.
Děkuji za info . Na webu jsem se dočetl ze to zavírají v 22 hodin večer aj parkování .
Parkoviště možná, jdou tam závory. My tam jezdíme na kolech, takže to je trochu mimo nás.
Jaky par se dnes drazdil na nuda? Zena mela cervene vlasy. Pekne zlobeni to bylo.
Je tu nějaká žena,co by jela??z okolí LB,Jbc??
Dnes jedeme tak to omrkneme🤓🏊☕
Pozor na mimirun1 .. jsou to pisálkové... Několikrát jsme si psali, oni mi poslali info, kde jsou na Lhotě a když jsem dorazil na místo, tak se začli vymlouvat, smát se a nakonec neodepisovat. Obyčejné slibotechny. Tak jen upozorňuji, kdyby si snímá chtěl nekdo domluvít něco reálného. Nedomluvite. Pisálkové a pravděpodobně fake profil
Vyráží dneska někdo? Asi jeden z posledních hezkých dní :)
Zdravím, také se dnes chystám užít si dnes pravděpodobně poslední den na Lhotě
Dneska je na Lhotě krásně.A stánek na Vyhlidce je otevřený sice nemaji Plzeň,ale Géčko je taky docela pitelný 😉😁
A dneska na jezeře opět ☀️ zajde někdo na 🍺 pivko?...🤔
Na pivko asi ne, protože tam odpoledne pojedu autem, ale na kafe klidně. :-) (Pokud by Vám tedy nevadilo, že jsem samotný muž a nemám partnerku.)
Ahoj co dneska ☕na jezeru jsme tu.
Co tak dnes rozlučka se sezónou? Jste tu dnes někdo? My přespíme asi do zítra...
Jsme v Borku na vepřových hodech v hospodě tak přijeďte 🤔
Dneska ochutnávka svatomartinskych vín u Jezera přidá se někdo?🤔
to tam asi zmrznete,je tam nějaká akce,nebo jen vy dva?
Vždyť píšeme co tam je za akci.
Dobrý deň prajem aké je tam počasie?My sme tam boli v auguste na dovolenke neuveriteľné krásne tam je .
Dnes 29.9. tam bude krásně, od 13 hod do večera 25 C, k večeru se začne trochu zatahovat, ale bez deště, tak zůstane teplo a má být ještě k půlnoci 20 C. Poslední den oficiálního provozu areálu.
Já se s nimi dohodl, a setkání proběhlo
ahoj, dneska dorazíme po 17hod. někoho na pokec, možná víc
Ahoj vsem..byli jsme dnes opet na Lhote..kdopak na nas pokukoval? Oci jsme zahlidli vicero..
Ahoj nezajedete i přes zimu třeba, na parkoviště k jezeru? Dívání, šmírování, společné vzrušení v autě? Nevyužívá nějaký pár, který by rád diváka při svých hrátkách?
Chystá se někdo zítra dopoledne/odpoledne?
Také dneska jdeme na Lhotu 🌞 přidá se někdo 🍺🌞🏊...
Byli jsme včera i předevčírem a bylo to tam fajn. Jen to tam kazí lůzři který tam přijdou sami a čumí co by se dalo ulovit. To je exkluzivní zoufalost.😉🤣
Proto také sám nechodím na nuda . Samotný muž = samozřejmě zoufalec. Kdežto samotná žena je za hvězdu....haha
Jsme tady dneska s přítelkyní a budeme do večera.
Je tady nekdo dnes? Jsem na ceste a budu do 20”
Ne, budeš tam na celém jezeře sám!
Nebude lidi tu jsou nejaci a sam rozhodne nebude
Dnes krásných 27/23, čistá voda, přijemní lidé, skvělá Plzeň i na mazlení s přítelkyní došlo. Prostě podařený den!
Příjemný pán, který s námi dnes příjemně pokecal u stánku v rohu a přijel na motorce. 😉 Ozve se?
Nevim jaky, v rohu, ja prijel na kole a pokecal jestli ste to vy vy
Dobra akce dneska vecer je tasdy ten par?
Dneska se stavíme po cca 17h, přidá se někdo na pokec?
🌞🌞 Jezero Lhota nudapláž dnes bude tu někdo na ??? 🍺☕🏊🌞...😄
🌞🌞 Jezero Lhota nudapláž dnes bude tu někdo na ??? 🍺☕🏊🌞...😄
Ahoj, my jedeme dneška noc ~22:00:)
Dneska to vypada ze bude asi mrtvo .
Lhota mrtvá jdeme do Desire přidá se někdo?
Ahoj dneska nekdo bude? ,vcera bylo opravdu mrtvo.
Dnes party na Lhotě. Jet v páru? Muž muž nebo žena muž
Ahoj taky jedeme bude to super
Že bych taky zašel? Bude nějaký pár?
Kdo bude dneska vecer na jezeru?
Jsem tu taky,nabízím místo na velké dece samotné nudistce, polštářek navíc mám,ležím na trávě kousek od Pepka.Večer můžu svézt do Prahy či jih pod Prahou.
Ahoj bude tam dneska nekdo?nebo jak vcera a nic
Ahoj jsme tu 🌞🌞 od úterý do neděle najde se někdo na 🍺 pokec ☕ a zábavu👉🤏. Nebo na to opět nikdo nemá koule a jen honí 😀😀😀😀😀
tak v sobotu :) rozlučka s létem :)
Také tu budeme na rozlučku 🌞🍺💃☕
🌞🌞 Jezero Lhota nudapláž dnes, bude tu někdo??? 🍺☕🏊🌞🙈
Chceme dneska, ale až tak v 17-18 hodin...
Dobrý den, my chceme pár, jdeme dneška noc taký:)
Já jsem domluvený na zítřejší den s kamarádkou, chce v okolí Prahy sexík v přírodě. Tak už se těším
Jsme tady ... a co někdo k nám na seznámení...
Asi jenom par musi byt v rohu u stanku nebo lze i jinak
Bude tam v rohu jeste dneska nekdo????
Rad se přidám,budu tam okolo 14h
Opet nikdo nikde a nic vcera tak uvidime jestli dneska nekdo
Safra já jsem zmatený. Myslel jsem, že Lhota je nuda pláž a ona je to swingers pláž
Kdo ti to nakukal 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄a zrovna tobě to tak asi vadí že.
Sis dal práci s těmi všemi smajlíky. Ať se neroztrhnes smíchy. Sex veřejné na nuda pláži přes den? Kam můžou i děti? Jo, to by mi vadilo? Máš s tím problém?
Přes den ne ale večer se tam občas něco děje a děti tam opravdu u toho nejsou 😄😄
Bylo psáno po 17...
Tak uvidime dneska vecer jestli se neco bude dit
Lidi tu jsou ale nikoho real nevidim
🌞🌞Jezero Lhota nudapláž dnes 🌞🌞 přidá se někdo na něco???🍺🏊☕👉🤏
AhojTe, budeme tam dnes odpoledne. Ano;)
Hezké brzké odpoledne, nejede dnes někdo ze Lhoty v podvečer na Prahu? Potřebovala bych odvoz.
Do SZ.
Děkuju.
Do SZ.
Děkuju.
Ahoj, ano pojedu vecer zpet do Prahy. P.
Děkuju, stačí!
Jste tam celý týden???ze so,na neděli jste plánovali akci a asi nic nebylo,co??
Ja tam vcera taky byl a nic se nedelo nikde
V nedeli planujeme Lhotu. Prida se nejaka zlobiva slecna, co rada pozoruje ci experimentuje? Nebo i dalsi zlobivy par? ;-)
Ve čtvrtek má být pěkné počasí, dorazí někdo?
Take mam v planu o vikendu se tam podivat prida se nejaka
Dnes středa přidá se někdo na něco?
Kde budete? Jsem tu poprvé a žasnu, jak je to veliké.
Ahoj kde budete my pár a kamarád?
🌞🌞Jezero Lhota nudapláž dnes 🌞🌞 přidá se někdo na něco???🍺🏊☕👉🤏
Tak jsem dorazil poprvé Lhota krásne místo určitě nejsem naposledy
V kolik tam budete? Budu mit cestu kolem stavil bych se?
Ahoj, jj přidal bych se... :) společné zkušenosti už máme
Dnes Lhota pojedu poprvé z Liberce žena co se přidá
Ahoj dnes tu někdo bude ? My tu už jsme😉☀️
Ahoj, přijedu se mrknout... Jak to tam vypadá? Je hodně lidí? Děkuji
Lidí dost, trošku mracky začínaji kazit
Je tu příjemně, jdu do vody. :-)
Byli jsme včera a bylo tam fajn… pojedeme zítra i pozítří… nechystá se nějaký par?
Ahoj chystáme se v pondělí a úterý.
Ahoj, Jsem s kamaradkou v lesiku u kiosku v rohu. Bilá ksiltovka, tak klidne prijdte na pokec
A co se tedy v lesiku i kiosku odehrává?
Sme pro každou špatnost 😀♥️
Vznikla by další hezká galerka 🙂
Sme pro každou špatnost 😀♥️
Vznikla by další hezká galerka 🙂
Prijdte ke kiosku na pokec. Jdeme tam ted. Bila ksiltoka Petr a Alena
Ahoj, my dnes také jsme ;-) sluníčko hezky peče
Ahoj, Taky se v úterý chystám, tak můžeme popovídat u kiosku :-)
My taky.. rádi vás poznáme.
Ahoj budete dělat nějakou akci ?
Nějaká akce pro výlety kolem 16 hod?
Ahoj vsem,da se na tom parkovisti spat v aute?
Parkoviště se nezavírá takže to není problém
Ok,dekuji.
Je tu plný parkoviště. Uvidím, jak vevnitř.
My jedeme až odpo už se tam těším 🌞
Ahoj všem. Nevíte někdo jak je to tam s tolerováním nočního parkování “bydlíků” na parkovišti nebo okolí?
Ahoj, my jdeme taký dneška noc:)
Ahoj neplánujete dneska nebo zítra nebo v neděli Lhotu jsme tu Dneska na kapelu od 18h. Přidá se někdo 🤔🤔🍺
Chystá se někdo zítra :)......
Ahoj, jste dneska na lhotě? kolik je lidí?
Ahoj. Já se momentálně koupu a jestli zůstanu ještě nevím.
To tu opravdu není nikdo ani na pokec🤔🍺
Jaké to tam bylo? My jsme si byli kolem 17h jen zaplavat a lidí tam bylo minimum.
Jak to vypadá na jezeře teď po bource? Je tam někdo?
Pár lidí tam je a spíš přibývají další.
Ahoj, když to tak čtu,nejste přímo ze Lhoty?
Jedu v neděli na Lhotu, rád bych se sešel s ženou, párem a zádová děl.
Někdo teď na Lhotě? Rád najdu společnost nebo se rád i podívám.
Ahoj je tu dnes někdo? Jezero Lhota?🌞
my budem zejtra. přespíme do středy
Dnes večer bude někdo na zlobeni, sólo žena klidně .
Plánuju zítra přes den na Lhotu dorazit. Kromě nahocení na pláži, chodí se někam zlobit dál?
Tak to se těšíme.. a určitě se rádi pozname
Ahoj . Tak to by jsme se mohli potkat .. my take
Ahoj, chystam se odpoledne, tak kolem pate treba
Nudapláže jsou pro mě novinka, letos jsem vyrazil poprvé. Bohužel až na jednu výjimku sám. Na Lhotě jsem před pár dny večer viděl jedno "dovádění", kde vzadu, na okraji porostu, dáma pokuřovala zřejmě partnera, zatímco tři muži s radostí postávali kolem.
Jezdím tam autem z Prahy. Každopádně, i já se mohu nabídnout jako mužský doprovod odvážné dobrovolnici, a to kdykoliv o víkendu i případně večer během týdne. Doprovod neznamená, že očekávám sex. Očekávám jen společné nudaplážování :) Samozřejmě by tomu předcházelo seznámení jinde.
33 let, štíhlý, svobodný, fotky mám v galerii.
Jezdím tam autem z Prahy. Každopádně, i já se mohu nabídnout jako mužský doprovod odvážné dobrovolnici, a to kdykoliv o víkendu i případně večer během týdne. Doprovod neznamená, že očekávám sex. Očekávám jen společné nudaplážování :) Samozřejmě by tomu předcházelo seznámení jinde.
33 let, štíhlý, svobodný, fotky mám v galerii.
Akce na Lhotě evidentně už proběhla amateri.com/album/3275639/lhota-v-podvecer-02-07-2023
My byli včera a par hezkých starších páru okolo nás, krása pohledet ;-)
Dnes, i přes rozdivočelé počasí, je tu odhadem tak kolem 100 lidí (třeba někdo upřesní). Stánek "na růžku" právě otevřel. Kolik je tu asi Amatérů? Můj odhad je tak 5. 🤔
Která má chuť na noční koupání ? Mám volné místa v autě, za chvíli vyrážím z Letňan .
A kdo se byl podívat v lesíku?
Do místního "Buloňského lesíka" jsem nevstoupil a ani nevím, co by tam mělo růst. Snad možná klobásy na stromě. 🤔
Ahoj, zítra plánujeme navštívit prvně Lhotu. Chtěli bychom si pohrát a pozlobit, jen nějak nevíme jak to tam chodí. Zkušené páry prosíme o info. Děkujeme
Je to nudapláž jako každá jiná, rodiny s dětmi, stánky, koupání, opalování a občas se něco děje vzadu v lesíku (spíše k večeru).
Díky za zprávu, to je rada tedy. To snad ani nikoho nenapadne si něco začínat na pláži.
Pardon, ale tahle vaše část věty "Chtěli bychom si pohrát a pozlobit" si o to koledovala, ve spojení s tím, že nevíte, jak to tam chodí:))
V pohodě, víme jak to chodí na plážích. Zajímá nás to kolem
Jak to chodí kolem? To je jednoduché. Za rohovým stánkem "u Pepka" je slepá cesta lemovaná lesíkem. A to je právě ten "Buloňský lesík". I slepec dokáže hravě vypozorovat, že na tuto cestu se vydávají převážně pánové. Páry zaběhnou do lesíka v jiném místě z pláže blíže ke vstupní bráně, prakticky kdekoliv. Buzola a mapa s přesným popisem opravdu není potřeba, stačí se projít po pláži a je to jasné. Každopádně je potřeba počítat s velkým počtem "pozorovatelů" s mimořádnou mobilitou. To platí zejména pro tulící se páry přímo na pláži.
A kdo vydrží do setmění, tak nemusí ani do lesíka. Podobně jako dnes. Zn. hodně velkou deku sebou. 😉🤣
Tak sakra, co se tam odehrává? Máme naplánováno dneska odjet na Hostivař, ale ještě mužem dát změnu 😇😀
Jak to čtu, tak Lhota celkem frčí ❤️🙈
Jak to čtu, tak Lhota celkem frčí ❤️🙈
Hostivař je dobrá lokace, na nudě celkem dobře udržovaná, ale Lhotu musí každý správný pražák vyzkoušet.🙂 Je dost pravděpodobné, že už nebude chtít jinak. 😉
No uvidíme. Zatím jsme zvyklý pouze na Hostivař kde se nám mooc líbí. Ale vyzkoušet se má vše ❤️
Kdo bude zítra také na Lhotě?Má být fakt vedro 😉
my budem zejtra. vecer. pres noc 😇
Ahoj my jedeme ve trech ale bude to masakr
Kdo jste dnes večer na Lhotě a zůstanete do zítra... Nechybí Vám fajn společnost...?
Co tam roste?:) v jaké části?
Dnes se také moc těšíme.. včera po deváté už moc lidí nebylo ale stalo to za to
Dnes opět po deváté... přijďte.... bude to opět stát za to.
Ahoj, na jaké místo chodíte? Jedeme taky...
My tam byli včera po delší době až večer po 20h. Překvapilo nás množství rybářů. Museli jsme až pod bistro Na Vyhlídce. Ale my si chodíme jen zaplavat.
Ahoj, bude dneska v podvečer někdo na Lhotě?
Ono je plno kaprů právě kolem nuda pláže, tak by mohli aspoň nějaké odlovit:) ale jinak je to samozřejmě nepříjemný
Tak jak to tam vypadá? Jsi tam sám nebo i nějaká paní ??
Věřím, že to bude stát:) na Lhotě atmosféra děla svoje..
Dnes (sobota) bylo super počasí, spousta sexy párů, dobré koupání. A pokud by žena z páru, který byl na pomezí pláže s lesíku, u sprch (kde byl ping pong), zelený slunečník, ona štíhlá, tetování na zádech po celé páteři, měla zájem něco podniknout, jsem pro. Byl jsem kousek od Vás. Napiš do zpráv.
A co teprve dnes😉 když je víkend
Tak už se tám také chystáme so- úterý.
V pondělí 10.7. má být večer zase sluníčko. Pojďme se sejít na krásný západ slunce.
Tak to navidenou, zitra se chystám take..
So+ne budu také. Rád poznám fajn pár nebo ženu.
To vypadá na hodně povedenou akci. Asi nesmím chodit jen kolem vody 😁
Nějaká akce dnes na Lhotě? pojedu z Prahy na moto, můžu vzít nějakou šikovnou divošku..
V neděli jedu se vykoupat. Bude na Lhotě fajn žena? Já na úrovni, VŠ, normální postava, 30 let.
jako posunuto o 20m. stanek je mimo. ale tam stejne sedeli pupkači u piva. borovice na houpaci sitě jsou furt naše. a pro drink si halt vomotam ručník. za mě furt dobrý 👍
Podle mě je cíl jasný, každoročně posouvat hranicii FKK a znechucovat to nudistům natolik, až jim zůstane za pár let jen malý úsek v rohu jezera a v té zastíněné části, kam se naplavuje bordel. Oni nudisti mají pořád tu nejatraktivnější část. Myslím pláž pod stánkem, kam svítí slunce až do západu slunce. Zatímco na textilu už je stín a chladno, takže to tam textiláci balí o dost dřív a tím už nemají na večer ty stánky s cetkama a občerstvení kšefty.
ka myslim. ze az takovej rozdil to nebude. dneska se proste textilsci presunuli vecer k nam. a tech par lidi. co tam byli. to mwli uplne u prdele.
vlastne by meli udelat cast pro textilaky puritany. a pak zbytek smysenou plaz. jak je to ve svete bezne. at si kazdej dela. jak mu je to pohodlny. tim se zrusi třenice. nahacum cumilove nevadi. a textilaci maj moznost svobodne volby. presne v duchu moderni doby
A neni lepsi jit uplne mimo a nechodit do techto hroznych lokalit? Mame tu i jinde hezka jezera, kde neni zadny majitel co diktuje co a jak kde se smi chodit. Treba jezero Dobrin. Jasne ve predu jdou nekde tam maminky s detima, tam asi to vhodne neni i kdyz na to neumrou. Vzadu ale neni nikde zakaz, pokud se tam slikne chlap a bude tam chodit u vody pul dne s erekci, tak mu nikdo nema co rict :) Proste neni tam zakaz tak a tady jen plavky a tady neni. To je prece to nejlepsi. Jasne nejsou tam stanky :) souradnice 50.4433219N, 14.3123489E zadat do mapy cz
Naštěstí máme možnost výběru. Někdo preferuje možnost dělat si co chci, jiný spíš čistotu, zázemí, toalety a pod. Ale snad se shodneme, že vtíraví honibrci obtěžují tam i tam.
Trochu máš pravdu, ale přecejen to zázemi co tam je je důležité, a také nežli by začali lide chodit hromadně jinde bude trvat delši dobu, byt na nuda plaži sám asi neni žádna výhra. I celkově jestli to koupáni je jinde potom tak dobré , a na dně jezera písek což asi nebýva všude.
Dnes jsem se na Lhotě sešel s párem ze Žďáru nad Sázavou...jste tady??jste tam do zítra,nabídli jste mi dvě cigára,pokec a nabídku setkání někdy,ty jsi měla super kozy,chcete se někdy sejít??napište mi,dík
Souhlasím. To by byl ideální stav. I když.. na nuda chodí spíše lidé bez děti. Takže stále je tam relativně klid na rozdíl od hlavní části pod stánky 🙂
Někdo v sobotu, kdo by se k nám přidal? Můžeme si dát něco k pití, jídlu, pokecat. Rádi někoho poznáme. :)
Ani nahodou, ctu to viz web. Vstup, samej zakaz, samej stanek, zakaz ze se nesmi chodit bez plavek a kde jen muze. Takova buzarace to fakt chce jen nejaky buzz iii kkk :D Prijdte radsi za nama k jezeru Dobrin viz souradnice. Zitra od 13h. :) Vek 29 let.
souradnice 50.4433219N, 14.3123489E zadat do mapy cz
Ahoj, ve čtvrtek někdo na Lhotu? Má být krásné počasí, tak rád poznám někoho nového, nejlépe slečnu nebo pár. Rád bych pokecal a poznal nové lidi :)
Ahoj,bude někdo v pátek večer na Lhotě a nocovat tam??myslím ženy,páry,co by chtěli i šukat .
Vždyť se celý areál zavírá ve 23h a co říkal provozovatel v televizi, tak kvůli bezpečenosti a riziku požáru tam není dovoleno přespávat. Navíc tam jsou všude kamery, tak to ještě někoho rajcuje?
v televizi se toho napovídá,zatím to vždycky šlo
Vím, že dřív nechávali na noc otevřené brány a parkoviště. Letos jsem tam nebyl. Ale tím, jak to tam provozovatel mění na Disneyland, vše zdražil, nastrkal tam kamery, každý rok zmenšuje FKK zónu, tak bych se nedivil, kdyby to začal i zamykat na noc, pakliže má údajně security agenturu už i na vyhánění naháčů z pláže pod stánkem, kde to bylo vždy bez plavek.
Místní znalci Lhoty.. Kdo ví co se děje za rohovým bufetem U Pepka, pořád tam a zpátky někdo chodí? Tam je nějaký průlez zdarma ?
Jezdím na Lhotu už několik let, ale dnes 28.9.2023 jsem poprvé viděl, že tam zřejmě občas probíhá i něco víc. Za rohovým stánkem vede lesní cesta dozadu, viděl jsem tam zajít nějaký pár a hned po něm další smíšenou trojici, tak jsem si říkal, jestli tam není nějaká zkratka z areálu, ale místo toho se tam odehrávala nefalšovaná Life Show. Jeden pár si to tam před zraky asi 5 mužů a jedné ženy pěkně rozdával a evidentně to obě strany vzrušovalo. Žádné šmírování z dálky, ale zjevně konsenzuální představení pro diváky (kteří u toho také honili). Možná to byla výjimka, možná to tam je zvykem, nevím. Překvapivé bylo, jak rychle se tam vzalo tolik diváků. Buď byli předem domluveni, nebo to tam bývá častěji a už na to někteří čekají. Skalní nudisté by to sice zřejmě odsoudili, ale pokud se to odehrává v ústraní s oboustranným (byť tichým) souhlasem, tak koneckonců proč ne. I někteří nudisté mají rádi sex, někteří se na něj rádi dívají a jiní chtějí být viděni. Tak pokud to všem zúčastněným vyhovuje a dětem či jiným návštěvníkům na pláži zůstává skryto, nevidím na tom nic špatného. :-)
Průlez honicu a buziku leda😂to je tak jedine co tam muže bejt zadarmo
Ahoj všem, dnes luxusní počasí, spousty lidí na pláži a voda krásné osvěžující. Tak hurá na Lhotu :-)
Sorry, nejsem Sandra Bullock :
Zcela bez problemu na placenem parkovisti
..vy jste trubky achjo.....
Ano je .. to už snad v dnešní době jde všude
To fakt samozřejmost není.
Hlasim, ze nudaplaz na Lhote je stejna jako loni
Dobry den, mate krase fotky. Jezdite na Lhotu? Lakalo by Vas zitra pozorovat jeden atraktivni zlobivy par ? ;-)
Nesmysl, byli jsme v neděli. Hlavní stánek a lavičky před ním, co bylo na nudě, jsou už součástí textilky, takže ta nuda je zkrácená o cca 30 - 40 metrů. Pravda je, že i teď tam leželi lidi bez plavek. Ale myslím si, že v sezoně budou textiláci mít kecy, kdyby před plotem někdo byl bez. Btw. Parkovné za 100, vstup za 100, bez možnosti permice.
kreteni stále nuda pláž ubiraji ,jak by textiláci neměli možnosti by vyvalení i jinde nežli na Lhotě . Jiných jezer mají dost. To bude tím ,že to blbé s.r.o. co to tam provozuje hledí ,jak co nejvíce z toho vymačknou, prachy jsou prachy.Nevíme jak vůbec ktomu přišli ,že si to tam provozují a dělaji si co se jim chce. Sebranka jedna . Asi s něma musíem zatočit po bolševicku. 

koukáme tak samé palce dolu, asi zde přitomní jsou na straně provozovatelu toho všeho na Lhotě i ubiráni nuda plaže! Že by nějaci texiláci co mají rádi plavky a rádi by celou Lhotu jako texilní jelikož to je to pravé pro ně??
Provozovatelé sice prudí, ale asi leckoho sere to zatočení po bolševicku, toho už bylo dost...
bylo miněno ve strandě , jelikož co na tohle říct?? Měl by to každopadně kažý pochopit, jak ve filmu Tankový prapor. Jestli se nepleteme ve filmech
To jste si asi spletli jezero. Znám to tam 15 let a je to posunuté. Stánek už je na textilní části. Legendární stůl je posunutý a plot taky.
Ano je to tak viděli jsme reportáž ze Lhoty a stánek u Pepka už opravdu neni na nuda pláži, ale udajně pláž nezmenšili jelikož asi vysekali konec nuda plaže zaznělo z reportáže a tím ji prodloužili, ale stejně ta strana neni taková dobrá slunce sviti z boku jak ležíš k vodě, no prostě textiláci mají to nej, stánky a na nuda pláži se to jen zhoršuje. !!A dle provozovatele stánku u Pepy si lide musi zvyknou !! Pitomé s.r.o. co to tam provozuje.
Naháči jsou chudinky utlačovaný.... běžte si hromadně poplakat, jak je k vám svět nespravedlivý 👍
Stánek je i v rohu na nudapláži. A na kratší straně jezera na nuda také, ale ten byl včera zavřený.
Take jsem tam byla v nedeli a jak budka na parkovisti tak u vstupu byla zavrena, takze zadaco. A plaz o 50 metru urcite zkracena nebyla. Asi zijeme kazdy v jinem alternativnim Vesmiru.
Souhlasím. Žádné drama se nekoná. Stánek je nyní na textilní pláži, pro naháče pořád místa víc než dost. Pochopitelně - textiláci s dětmi se tam zdráhali chodit, pro ty druhé není problém na chvíli obléknout šortky.
to ano, ale texiláci tam mají stánku myslíme fakt hodně i různého zaměření a na nuda zybyly jen 2 !! Cože je smutné. Určitě je to veliký nepoměr v nabizených službách všem navštěvníkum jezera Lhota.
Ano zijeme v jinych vesmirech nebo spis vy jste nebyli na te Lhote o ktere se tu pise…
asi tam budeme muset je se podivat a posoudit to, ale to až bude více teplo a bude teplá voda ,tak potom tam na několik dni určitě pojedeme.
Lavicky a stoly jsou na nude i ted a jestli posunuli plot o 10 metru (o stanek) vazne netusim. Pisecna plaz na severnim brehu je stale nudisticka, podle skazek na netu to vypadalo, ze zustala jen ta bocni vychodni a ostruvek v rohu. Takze zadna tragedie.
(upraveno)
Ano je to tak, vcera jsem tam byl
Ahoj,jezdíš tam často??můžeme se někdy domluvit a sejít se tam??
Jo dík ,mysleli jsme si to, že to je stejné
Ano šmíra kamery jsou tam už tak dva roky pokud víme
Ahoj, opravdu je tam více kamer? Vloni byla jen jedna na stánku na kratší straně jezera, na nudapláži. To je ta, která je i na webu. Teď jich tam je víc?
Mají kamery úplně všude,jednou jsem sel kolem jejich hlavního zázemí a krz okno viděl sestavu asi sedmi monitoru a na každém jiny obraz webky.Na on-line sice běží dva pohledy kamery ale mají pod dohledem daleko víc .
Vím o dvou, záběry na netu se střídají, je to spíš celkový pohled z dálky a max. na vodu, při zoomování už je kvalita jako na kalkulačce 🙄. To ty online turistické kamery jsou s lepším obrazem, o soukromí bych se nebál.
ano tak to je i my se tam těšíme.
My jsme tam teda nocovali a dost nekompromisme nas tam rano odtamtud vyhnali. Je mozne ze to bylo tim, ze jsme meli postaveny maly stan.
Určitě to bylo stanem.bez stanu jen karimatka a spacák by mel být ok. Protože stan už je kempování a ne nocovani.
Hlídá to tam někdo v noci? Zamyká se areál na noc?
Já jsem tam kdysi párkrát přespal v autě na parkovišti, ale to už je 20 let...
Já jsem tam kdysi párkrát přespal v autě na parkovišti, ale to už je 20 let...
Nevím, jestli to někdo hlídá, ale určitě se areál nezamyká. Loni tam jště byly na vstupu "kolotoče" letos tam zatím nejsou a asi ani nebudou. Jsme tam skoro denně.
Cože, karusely letos nebudou?! Možná chystají nějakou retro sezónu (jako v Lidlu) a vytáhnou zase ty strojky na kličku na prodej jízdenek ze starých autobusů, které pamatuji z doby svých prvních návštěv... to byly časy!
Paní v pokladně mi říkala, že pernamentky budeme jen ukazovat. Ale nevím, třeba jen nebyla dobře informovaná. Teď jsme byli na dovolené a dnes nějak nevyšel čas. Možná až ve středu.
Přijeďte dnes ;-) je to tady super a začíná to tady ožívat!!! ;-)
No jen aby to nedopadlo jako na Machači s kempem Borný. Kdysi krásná nudi pláž, která padla za oběť textiláckému kempu…
Ahoj kdo taky občas zajdete i do lesika?
No paráda,i takhle tam za krásných dní bylo plno.Teď si nebude kam lehnout.,když to zmenšili.Ale zase k sobě budou mít lidé blíž, že 😉
Mi tam přišlo pořád volněji, než v plavkové části.
Ještě pár dní, se letos hodně těším :))
Ještě pár dní, se letos hodně těším :))
Lide budou spolu sdilet i deky
Jezdíme pravidelne a dlouho na Hostivař, ale o Lhotě často čtu, určitě vyzkoušíme.
Lze to nějak srovnat ?
Za nás Hostivař úplně TOP ♥️♥️♥️
Děkuji
Lze to nějak srovnat ?
Za nás Hostivař úplně TOP ♥️♥️♥️
Děkuji
Za mne je Lhota lepší.Cista voda,nejsou tam nekonečné fronty u občerstvení.Akorat je to trošku z ruky.
Přesně tak Lhota je super, už jen to prostředí a ikdyž je to dál z Prahy nedá se srovnat s Hostikem
Ahoj kdo je dneska taky na Lhotě?
Za nás Lhota nemá chybu . Jezdima zdaleka, ale jednou za léto se tam na pár dní rádi vydame. Jen kdby tam byl Fkk kemp tak by to bylo úplně super.
Vás tam rád uvidím
kdy se letos chystáte?
Záleží komu to patřilo? Upřesni.
Vám samozřejmě
manželka je kus
My tam pojedeme dle počasí takže jedině v letě
Ok, rád vás tam na Lhotě potkám
Pravidelně si dáváme na Hostivaři steaky a pivo a je fakt , že většinou je fronta 4-8 lidí. Ale docela to jde. Dokud byly otevřeny oba 2 kiosky, bylo to lepší.
Jínak voda, pláž, posekaná obrovská louka, paráda ♥️♥️👍
Jínak voda, pláž, posekaná obrovská louka, paráda ♥️♥️👍
Byla jsem tam párkrát a vždycky dlouhá fronta.
Ahoj . Už se těšíme . Je škoda, ze nas stále tlačí do kouta .. koho tam letos potkáme?!
Souhlasim
Ja byl jednou na Hostivari a super. Clovek si ty plaze musi vyzkouset vicekrat, aby mohl porovnat.
No právě. My zase jen a jen Hostivař. A Chorvatsko, často.
Proto sem se ptal na Lhotu, na srovnání s Hostivaři.
Proto sem se ptal na Lhotu, na srovnání s Hostivaři.
Já byl letos už dvakrát, Lhota je nejvíc
Ahoj pokud vim, tu hranici uz posunuli pred sezonou 2022. Chces rict ze to tas posunuli? Stanek s obcerstvenim je uz mimo nudi? Upresni dik.
ano, to by nás také zajímalo?
Podívejte se na webové stránky jezera Lhota, mají online kameru. Je tam dobře vidět kam posunuli plot. Je to nepřijemné, že už podruhé omezují nuda část a tentokrát to udělali hodně.
Jo dík víme, že je tam web kamrera, ale to nás nějak nepadlo se tam na to podivat. Už nás s tím štvou. Ideálně by bylo jak by to bylo cele nudistické a byl tam Fkk kemp, ale to s.r.o si dělá co chce je to zlaté prasátko na vydělek pro ně. Místo je super už jsme jim to psali , ale nejěk se k tomu nevyjadřili. Prachy jsou prachy a je jedno jakým způsobem se dá to udělat.
Teda jestli posunuli zacatek plaze az k tomu travnatemu tak to je teda mazec. Defacto sebrali tu nejlepsi cast u prvniho obcerstveni. To by snad chtelo nejakou obcanskou neposlusnost…
Take uz se tesim az zajdu na Lhotu
Dnes se tu někdo najde? Lhota Nudaplaž
Ano, jsme dnes tady,:) par, ona větší prsa, on sportovní fitness postavy. Na plazi, u bistro u Pepka.
Je nas páru tady více?..
Je nas páru tady více?..
I když to máme daleko rádi tam zajedeme každý rok na pár dní. Super voda dobré parkováni a užasné pláže a co se nám líbi, jsou i stánky s občerstvením na nuda pláži což většinou v Čr není. Jen příjezdová cesta by mohla být lepší ,ta je děsná.
Poděkování páru,který dnes odpoledne přijel na kole a pěkně se mazlil. Pěkně se na Vás koukalo. Díky.
Také se připojuji k tomuto poděkování - ležel jsem opodál a bylo to opravdu odvážné a velmi hezké, přitom to snad nikoho nepohoršilo. :-)
ahoj, jako, že posunuli předěl pláže a zmenšili nuda pláž?
Tak to je nemilé. Sice se dostaneme tak 1x 2x do roka, ale je to Škoda. A co něco v okolí, třeba i volné přístupného ?
Haničce to stejně nejvíc sluší na Šeberáku
NJ, to je možné, ale jak se to tam změnilo

Jezero Lhota 2023
Nudapláž