nechápu idioty co mají potřebu se pořád do druhých srát, snad řekl že se dohodli a vám do toho nic není, pokud nevím nic k tématu rovná se nebyl jsem na obřízce v Brně na klinice a nemůžu doporučit, tak nic nepíšu! Jsem jediný, komu to připadá jasné, proč mají potřebu někoho od toho zrazovat, když jasně napíše v první větě, že prosí aby to neřešili? Fakt iq houpacího koně většině blbů na amatérech!!!
Mě strašně baví jak je tady každý chytrý jak rádio a kecal by ostatním do života. Tazatel docela jasně řekl, že jsou rozhodnutí a hledá jenom radu a tip na doktora. A hned je tu celý šitstorm rad do života jak to není dobrý nápad a podobně.
Asi to obřezavátko z aliexpressu na kličku...
AHoj taky mám zájem o obřízku...
Totální picovina, pokud nemáš zdravotní potíže.
Doporučuji zůstat na pozorování. Může se vám vytvořit například krevní sraženina. Je to velice nepříjemná zkušenost.
Bez trvalých následků, výdrž stejná.
Bez trvalých následků, výdrž stejná.
Já ji mám a jsem spokojenej. Jediná nevýhoda je, že v klidovém stavu vypadá menší...😃
Jsme zastánci toho že pokud to není nutné rozhodně nezasahovat do lidského těla.
Já musel. Ale jak říkám, nelituji toho. A myslím že i žena je spokojená a že jich už v ruce měla! 😉
Taky sem si říkal že bych obrizku chtěl
A proč chcete obřízku?, Nestačilo by nechávat jen staženou kůži za žalud?
Souhlasím s tebou,že než obřízku raději nechat stále žalud obnažený.
Byl jsem na obrizce pred 15 lety v Brne u MUDr. Štepan. Plastik, vse slo domluvit... jakou chci, uzdicku ano-ne..
U Mudr. Stepana v Brne jsem byl kvuli fimoze na obrizku pred par dny. Pristup super, vsechno vysvetlil a u operace jsme fajn pokecali.
Vybral jsem na zaklade recenzi a doporuceni.
Vybral jsem na zaklade recenzi a doporuceni.
A ty máš jaký styl obřízky? A jseš spokojený?
Taky o ní uvažuji jakou si chceš nechat udělat a taky hledám dobrou kliniku z tvého okolí
Chtěl bych high and tight, ale to se v česku moc nedělá.
Mám to naprosto stejně, taky bych chtěl obřízku a nejvíce se mi líbí vysoká a těsná.
Určitě je to dobrý nápad. Taky o obřízce uvažuji.
Pořád nevím k čemu je to dobrý.Pokud nemám zdravotní problémy,tak proč si něco nechat odstranit když nám to dala příroda.
Tohle jsem našla ale je to spíš pro ostatní ,kteří se neumí rozhodnout . : "Analýzou vyšetření několika stovek mužů bylo prokázáno, že obřízka nemá žádný vliv na sexuální touhu, ať už je provedena v raném věku či dospělosti. Nezhoršuje ani erekci či ejakulaci. Mezi obřezanými a neobřezanými muži v tomto směru není žádný rozdíl.
Při masturbaci ovšem až 48 procent mužů po obřízce hlásí zhoršení příjemných pocitů, kolem osmi procent pak větší potěšení ze sebeukájení. Celkově se problémy při masturbaci se vyskytly u 63 procent obřezaných mužů."
Při masturbaci ovšem až 48 procent mužů po obřízce hlásí zhoršení příjemných pocitů, kolem osmi procent pak větší potěšení ze sebeukájení. Celkově se problémy při masturbaci se vyskytly u 63 procent obřezaných mužů."
Protože je to praktičtější a zvedne to výdrž při sexu. A taky z pohledu hygieny je to lepší. Navíc dost mužů trpí fimózou, ani o tom neví.
"Trpí fimózou a ani o tom neví." Tak to je fakt dobrý

To by jsi se divil kolik je tady mentálů fimózáků a zúžených předkožek a zkrácených uzdiček a ještě se tady tím chlubí a nepřijde jim to divný že je to v podstatě nemocný nepoužitelný péro.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Velikost sice není nikdy definována, ale když vidíš jak list předkožky silně zaškrcuje žalud a uzdička se pne a barví do běla je něco špatně jako. Vzhledem k tomu že dělám na chirurgii drobet tomu rozumím. A pokud vím tak jako malý smradi jsme chodily k dětskému doktoru a doktorka vždy zkoušela zda-li jde předkožka stáhnout bez násilí a bolesti, to právě proto aby ve ztopořeném stavu přetahovala a nezaškrcivala předkožka a šla sama o sobě volně. Takže tady ze mě jako nedělejte debila. Já tady ty nemocný péra a neprovozní předkožky poznám velice dobře. Kord když majitel je vygumovanej a nezná ani svoje tělo.
Prostě jsou to gumy a hotovo nebudu se tady o tom hádat a vím své.
Nehledě na to že při erekci správně se má předkožka přetáhnout sama a má jít lehce a daleko za žalud, nikoliv na těsno a škrtit žalud. Žalud má u chlapa funkci takovou že má svým tvarem ženu vnitřně dráždit a né aby ho měl obalený předkožkou kterou nedokáže přetáhnout.
Oni snad vybrátory taky prodávají s předkožkou a zadělaným žaludem kůží, která je v dnešní době špičkového spodního prádla k hovnu, u zubaře ti taky zlikvidujou ‘moudráky k hovnu, slepák když se ti vymrdá ti taky seberou a předkožka která je v poruše je taky k hovnu, vše je přežitek z doby kamenné a dnes již nepotřebné.
Oni snad vybrátory taky prodávají s předkožkou a zadělaným žaludem kůží, která je v dnešní době špičkového spodního prádla k hovnu, u zubaře ti taky zlikvidujou ‘moudráky k hovnu, slepák když se ti vymrdá ti taky seberou a předkožka která je v poruše je taky k hovnu, vše je přežitek z doby kamenné a dnes již nepotřebné.
Že to zvedne výdrž jsem si myslel taky. Ale i ve svých 35 letech a 5 letech od obrizky jsem schopen se udělat během pár minut nebo i vydržet několik hodin stejně jak před obrizkou. Je to fakt o hlavě a momentálním rozpoložení.
Za mě obřízka ano. Já mám dobrou zkušenost s klinikou na Slovensku nedaleko hranic.
AHoj a kde přesně? Jsem z Hodonína..
Doporučení obřízka
Obřízka