nebo u cermne nad orlici na odbocku na kno je v lese schovani krmelec ze senem do jakeho se da vlist
Další zajímavé místo je zde: 50°11.25377'N, 16°16.15180'E
Mohu vřele doporučit:) je to tam super :) snad tam i někdy na někoho narazime :)
hledam jeste opustena mista budovy mistnosti kde by se dalo bez ruseni uzitvat nevis
Ty by byli fajn. .
A co u nás doma? Třebechovice pod Orebem
Není problém.Kdy bych se měl stavit?
Pěkný místa jsou parkoviště kolem Marokánky.
Dáš souřadnice?? Ať víme kde to hledat??
Tady máš souřadnice 50,1874894, 15,9728594, když pojedeš dál na Býšť, tak jsou po obou stranách další parkoviště. Tohle je skryté v lese.
Nedávno jsem tudy projížděl, škoda, že jsem o tom nevěděl. Zastavil bych se tam, kdyby náhodou....
dalsi mista jsou dobry nad chlenami s hezkym vyhledem a nad malou skrovnici
Souřadnice nevím, je to mezi Krňovicemi a Bělečkem. První je v kopci pod písníkem, další u vjezdu do starého písáku a pak dál. V lese u silnice další 4 parkoviště.
klidně muzeme neco podniknout
My? .
za kostelcem kdy jedes na cermnou v lese da se zajet dost hluboko a nikdo neotravuje nebo v cermni na odbotce na kostelec hned za krizovatkou zahnes do lesa a muzes si to tam rozdat v krmelci
A co taková ta místa jako je exit 39 u Poděbrad že tam zajedes s autem a pockas jlna další auto v něm buď pár, žena, muž prostě klasický carsex?
pak zakezi na domluve mi jsme to s mladou dekali nad vamberkem u lesa jak se jede na vyhlidku nebo v lese nad lhoty u potstejna kde se da dostat do sopotnice a nebo mezi prolobami a polomem vsechny mista co sem ti napsal jsem odskousel krom boro
Jasny vymyslet se dá ledacos vyzkoušíme uvidíme a stalo se tě že jste se potkali s jiným párem či ženou??
z jinym parem ani zenou jsme se nepotkali
Jasný no my jsme od Kvasin tak uvidíme jestli se tu objeví nějaké místečko v okolí Kvasin
Zajímavé místo je u správu v zámeckém parku v Kvasinách
I když zajímavá místa jsou určitě po celém Kralovehradeckem kraji tak dávejte tipy
Dobre a odzkoušené místo je za Chaborama v lesíku směrem na Dobrusku
Někdo dneska nuda plaz u Borohradku nebo Týniště??
Místa sháním pro sebe a svoji manželku takže pokud je tu pár co ví nějakém místě a nebrání se náhodnému setkání:)
Husty a co naha koupání na Rychnovsku??
borohradek je tam zadu nuda plaz
Příspěvek byl uživatelem smazán.
hele to nevim presne jen vim ze ve predu se koupou normalni lidi a vzadu je nude ale lidi tam jsou kazdy den
Ideálně jsem dávejte i souřadnice a recenze :)
Prostě ideální místa na sex venku na Rychnovsku
Místa kam lze zajet s autem a tam mít sex Vaše oblíbené lokality

Místa v okolí Rychnova a Dobru
Místa na Rychnovsku podelme se o zkušenosti