Nudapláže na dovolenku

Dovolenka

Viete odporučiť nejaké nudapláže na dovolenku?
Odporúčam FKK Bol a na konci augusta ideme do Valalati. Teším sa
Ahoj.Chodíme do maď. Balatonakali.Skôr len na den dva!Je to blízko a lacné!Bez úchylákov!
balatonakali zavreli pred 2 rokmi. neviem o tom, zeby to tento rok otvorili. minulý rok to nefungovalo.
Ahojte v Bulharsku v šunky beach sú nejake nuda pláže alebo erotické kluby swingers a podobne ? Ide niekto ?
My ideme do Primorska . Bude tam niekto od 1.audusta?
Sozopole pekná pláž voda čistá . Perfektne
Bude niekto budúci týždeň v Sozopole?
Niekto z vás ide v lete na dovolenku prelom júla a augusta?
Ideme do Chorvátska Biograd na Moru nepoznáte tam nejakú nuda pláž?
Bola som v nudacamp Koversada Naturist park vo Vrsar...pecka dovolenka..pekne to tam je..cista voda...odporucam *6*
Takties odporucam ..... ubytko slabsie ale vsetko ostatne ok ..... chodime tam casto ....
na slovensku jedine na harcsasi pri komarne som videl obytne privesy na nuda plazi. obcas su karavany aj pri prameni v grobe.
v madarsku zostal jediny nudakemp v balatonbereny. preplneny, treba dopredu rezervovat
v cechach pasohlavky
v chorvatsku kopec kempov
V Maďarsku sú dve dúfam plaze nudakemp .
Ahojte, skúste mi napísať správu. Možno niečo s prieteľkou dohodneme.
levendula kemping v akali zavreli pred 2 rokmi. na urovni zostal len balatonbereny. ostatne su schátrané a nie pri balatone
A v Bulharsku nemáte skúsenosť?
Bol som minulé leto v Pomorí. Pláž je dosť bokom od mesta takže odporúčam nájsť ubytovanie bližšie k pláži pretože je to z mesta dobrá polhodinka chôdze. Inak je tam pekne. Čierny piesok.
My ideme tento rok znova do Primorska . Pekná pláž a ubytovanie 100 metrov od mora presne pri nuda pláži. Tak verím že si to tam aj užijeme.
Ahoj. Ak ste trochu cestovatelia a idete po vlastnej osi (obytnak, auto+stan), tak to mozete vziat cez Rumunsko. Vziat to od Constanty smerom na juh do Vama Veche. V Rumunsku sa bezne kupe bez plaviek. Ludia na plazach su premiesani, textil a nahaci spolu. Extra nudaplaze nenajdes. Sex na plazi je zakazany, (asi 2roky na tvrdo) ale da sa. Bulharsko od hranic mas volne plaze, kde si mozes robit co len chces. Juznejsie od mesta Kavarna az dolu po Nessebar je to horsie. Vsak medzi mestami Acheloj a Pomorie mas v mori taku piesocnu kosu. Tam to bola volna nudaplaz (mala by byt do dnes), s ocumovacmi, honicmi a vsetkym ostatnym (ti, co sa len opaluju, pary v roznom veku, co si robia co len chcu a podobne). Nie su tam ziadne stromy a kriky. Len duny, medzi ktore sa da ciastocne skryt. Za mna aj tak fantasticke prostredie. Dalsia volna plaz zacina juzne od strediska Djuni, vedla starej hlavnej cesty, ktora je uz prelozena inde, tak fajn miesto. Nizsie Primorsko a ine miesta nemam skusenost. Toto vsetko sa da aj s osobnym autom, nocovanie kombinovat s free miestami a obcasnym ubytovanim na privatoch, ci kempoch. Funguje to krasne. Moje skusenosti od r.1996-2014, ked som v tych koncinach bol naposledy. Nic vsak nenasvedcuje, ze by sa nudisti a vseto okolo nich vytratilo.
Ďakujeme. Niečo skúsime a uvidíme snáď sa niečo podarí.
Držím palce, nech je to podľa vašich predstáv a teším sa na vaše recenzie
Boli sme... krasna pieočnata pláž, medzi mestami Albena a Kranevo.. velmi prijemná a dlhá nuda pláž..
Bulharsko ..mesto Primorsko! Super piesková pláž cez dune ... bombastické miesto.
Ano,môžeme potvrdiť,Prímorsko severná pláž je super.Veľká nudapláž.My tam ideme aj tento rok od 16.8.*4*
Ahoj,môžem odporučiť,boli sme tam, super pláž,čistá voda...nádherná príroda-pieskove dinu
Severná pláž je otvorená na voľné more ( to je nudina) a južná pláž je skôr pre rodiny s deťmi, aquapark, a tak. Boli sme tam snáď aj 10 x. Lietadlo Bratislava Varna...a odtiaľ už len skok 😁
Ďakujem za typy. Chceli sme ísť do Chorvátska ale tam už je plno. Tak vyskúšame teda Bulharsko
Ahojte topka je Fkk resort Valalta v Chorvátsku. My sa tam vraciame takmer každý rok.
Hej to som počul no tam sa musíš už tento rok prihlásiť aby si na budúci išiel. Chceli sme tam ísť no už bolo plno
My sme objednavali v aprili a podaril sa nam mobilhome.
plno je len na apartmany. karavany a stany maju obrovsku kapacitu volnu