Vím že někdo řešil domů gynekologické křeslo, které nebylo úplně nápadné. Řešil to formou vlastní výroby a i koupě.
Musíš ale doplnit, jestli se ti jedná o doporučení postupu výroby a nebo jestli ho chceš nenápadně zakoupit.
Protože, takhle to vypadá, že to vlákno založilo nějaké dítě.
Musíš ale doplnit, jestli se ti jedná o doporučení postupu výroby a nebo jestli ho chceš nenápadně zakoupit.
Protože, takhle to vypadá, že to vlákno založilo nějaké dítě.
Chápu Váš pohled, nicméně situace je tak jak je popsána. Nemám preferovanou variantu...pokud bych měl návod jak vyrobit (+ například kde sehnat polstrování) zvládnu vyrobit sám, nicméně pokud by měl někdo doporučení, kde se dá takové křeslo za rozumný peníz pořídit, raději samozřejmě zvolím variantu klasické koupě.
Já jsem si dal do googlu "kde se dá pořídit za rozumnou cenu gynekologické křeslo", " kde koupit gynekologické křeslo", "jak vyrobit gynekologické křeslo" " kde sehnat materiál na výrobu gynekologického křesla."
Myslím, že by tam mohlo být i " jak dostat gynekologické křeslo domu, aby o tom nikdo nevěděl". To jsem ale nedával do vyhledávače, protože bych ho asi stěhoval v noci a přikryté dekou a asi rozebrané.
Tak to zkus na tom googlu. To je takovej vyhledávač na internetu.
Myslím, že by tam mohlo být i " jak dostat gynekologické křeslo domu, aby o tom nikdo nevěděl". To jsem ale nedával do vyhledávače, protože bych ho asi stěhoval v noci a přikryté dekou a asi rozebrané.
Tak to zkus na tom googlu. To je takovej vyhledávač na internetu.
A pak co je detinské…vážně myslíte že jsem nepoužil prvně Google? A zjevně jste nepochopil základ s to je to že má být v domácnosti nenápadné…o žádné stěhování nejde
Aha tak to se teda omlouvám, já jsem ale hloupý negramot, vždyť v tom tvém dotazu je jasně napsáno, že si chceš postavit doma a nebo koupit gynekologické křeslo a zvát si tam tajně lidi na vyšetření ale tak aby o tom nevěděla manželka, vše musí být tajné a nenápadné.
Pardon.
Pardon.
bez komentáře...nenápadné kvůli návštěvám. Dále se této nesmyslné diskuze s Vámi odmítám účastnit :D
Je príma, že si po každém svém příspěvku nezapomeneš tento ohodnotit palečkem..
Doplnění: jedná se mi o doporučení postupu výroby, nebo kde nějaké nenápadné zakoupit
www.nenapadnedomacigynekologickekreslo.co.uk
A já myslel že děti sem nesmí
A máš pocit, že tvoje dotazy odpovídají úrovni dospělého člověka?
Co konkrétního není na dotazu dospělého? To že chci zachovat v domě soukromí? Nebo to že nechci vyhodit 30tis za křeslo co je parodií na to co hledám? A pokud se Vám nelíbí tato praktika tak ji prostě nekomentujte...
Gynekologické křeslo
Gynekologické křeslo doma