Chemtrails, nebo nechat na zemi fusky...
(upraveno)
Master Card -
V mém případě nastala změna o 100% bez změny jídelníčku 😄 dokument na Netflixu (Pravidla rozkoše), kéžbych ho viděla už v pubertě , pak podcast Šimrání a zase Netflix (Sex, láska a goop)
Všechny ty informace strhly vlnu zvídavosti, která zatím trvá 3 měsíce a už nás to posunulo někam, kam jsme se za 10 let nedostali 😁
Samozřejmě je k tomu potřeba ta správná povaha, muž ochotný vyzkoušet kdejakou blbost a hlavně stoprocentně otevřená komunikace. Od te doby co se nestydím říct si, co mám rada, dostalo to úplně jiné grády 😎
Takže za mě, není to o obsahu žaludku ale stavu mysli 🙂
Držím palce, sexu zdar 😜
Všechny ty informace strhly vlnu zvídavosti, která zatím trvá 3 měsíce a už nás to posunulo někam, kam jsme se za 10 let nedostali 😁
Samozřejmě je k tomu potřeba ta správná povaha, muž ochotný vyzkoušet kdejakou blbost a hlavně stoprocentně otevřená komunikace. Od te doby co se nestydím říct si, co mám rada, dostalo to úplně jiné grády 😎
Takže za mě, není to o obsahu žaludku ale stavu mysli 🙂
Držím palce, sexu zdar 😜
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Proč se rovnou ne zeptáš, když po sobě pokukujete? Určitě se jeden druhému líbíte. Podíváš se jí z očí do očí, usměješ. A koukej co dělá její tělo, jak se tváří, jestli si hraje s vlasy atd...... Změn téma a uvidíš jak bude reagovat?
Kdepak, souhlasím s Vámi v tom smyslu, že člověk má být upřímný co chce..... Ženy mi říkají Petře u tebe se mohu bavit o čemkoliv a to je velmi důležité. A v párech to platí dvojnásob.
Souhlasím s VikyJohny když má člověk mysl otevřenou tak druhý je též bez zábran a otevřený. Je nutné si ovšem v klidu povídat. A ne odsuzovat člověka za to jaký je. Každý má svoje sny, touhy.......
Klíčky od sportovního auta mi zabraly vzdy…
Nedají se koupit jen ty klíčky? :D
Zkus to, obávám se že se dáma bude chtít svézt, ale třeba ji ukecáš aby se svezla na Tvém oři :-))
Vždycky ti ho může zrovna sešrotovat známý, kterému si ho půjčil. Maximálně jí doneseš ukázat kus karoserie...
Já si myslím, že ženy tady ani nadržené být nemohou, už jen z toho, co jim muži píšou.
U nás teda naprosto fanózně funguje Lambrusco ;) Dá lahev a chce to všude a pořád ☺️☺️
Jak se pise, je potreba se trefit do nalady...kdyz ma manzelka spatnou naladu, tak je lepsi netlacit na pilu...pak se najdou dny, kdy staci troska vinka a dobra nalada a je nadrzena az ji nastacim...
Tak zase ale není vhodné přijít k cizí holce, která se líbí a pohladit ji klín...
No jo chlapi jsou největší chudáci..................
Vodka. 
Pokud nepomůže kamarádce ani ta, tak máš smůlu. 
Mmmm sympatanda budeš 😊😊 hádám že ty nic nepotřebuješ podpůrného 🙈🙈
Vždycky jsem si myslel, že si tohle ženy řeší samy a najdou si jiného partnera.
A hlavně se nechovat jako .......
Já bych si prosila kabelku LV 🤣
Ty dostaneš leda tak bordel z koulí
Ach ten češtin 🤮🤣. Nn
Hned sem posílám chlapa 

Ted otazka jestli to pomuze hele 😁
Víš co tam bylo? :)))))) zlatá kreditní karta 😁😁
Jo takhle 😂😂😂 to asi fungije ne? 😁 Teda pokud ta dotycna nezna sve hodnoty 😂

Jak zvýšit nadrženost u žen
Jak zvýšit nadrženost u holek nějaký nápady