Piercing bradavek ano ne

Percing

Přemýšlím že si dam udělat piercing do bradavek co říkáte?
Ja taky, ja dnes si ho udelam, na uzdickou žaludu, nějaké rady,
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Isto hej. Je to strašne sexy. Milukem okovsne cikule
Ano ano ano ano !!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Za mě super nápad, mám ho už roky a spokojenost největší , koukám že příspěvek je starší tak jsem se chtěl zeptat jestli už je nebo není a když ano tak dojmy. S pozdravem Honza
Z vlastní zkušenosti když už, tak nějaké s tupým koncem, špičatý fakt nejsou dobrý na žalud :D
Perfektní nápad, hlavně to měj z kvalitní legované oceli. Až půjdeš do hrobu, tak po tobě něco zbude.
to bylo mírně ubohý.......
.třicet čtyřicet padesát akolik ještě znaků
Ženská prsa jsou od přírody krásná,není je třeba jakkoliv zdobit a nebo upravovat a navíc propichování bradavek nese určitá rizika .
Ahoj, piercing bradavek ano, ale... chce to mít bradavku dostatečně vystouplou, tedy ne plochou, protže na té to "nedrží" a vyrůstá. fotku tvých prsou už na profilu nevidím... bolestivost i hojení je dost individuální - od super až po naprosto hrůza. nedávej moc tenký šperk (od 1,6mm a lze rovnou 2mm), také je lepší na hojení dát do čerstvého činku nebo banánek (v porovnání s krouhem/podkovou). někdo se bojí píchnout obě kvůli budoucímu kojení, i když to není potvrzené, že by pak nešlo kojit. takže i ta jedna propíchlá piercingem je sexy :-) (upraveno)
Ondra1997
Ondra1997 Neaktivní před 3 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Za mě je to super ale pak je to o tom, zda to opravdu chceš a zda to pak do budoucna bude praktické, jinak je to nejvíc HOT věc za mě 🤩🍒
Jestli jsou na fotce tvoje, tak to bude hodně o výběru šperku. Na velké se hodí spíše kroužek. Na léto to nepíchej není to dobrý.
Když budeš chtít, tak ti je v září píchnu. Bez bolesti za cenu šperku. Napiš do DM.
Za me ano ale pak postupne zvetsovat na velke kruhy
Určitě ne ............................................
Vogo na takove dudy?
No jak píše kolega, neví , nevím 🙈
To je hlavně na tobě. Pro mě jsou hezké v menších prsou, v tvojich spíš ne - můj názor.