Nahé procházky lesem

Nahé procházky lesem

Ahoj, rád se procházím nahý lesem, teď v těch teplech je to super pocit. Chodím samozřejmě mimo značené cesty zvířecími stezkami. Je tam plno malých skal a skalek, kde se dá krásně vyhřívat na sluníčku.
Pohybuju se asi tak 70-100 metrů od místní asfaltky, kde jezdí docela dost cyklistek a cyklistů. Já je vidím, oni mě nikoliv.
Je to svoboda a taky adrenalin. Nikdy nevím, kdo se kde vyloupne. Náhoda je blbec, i když pravděpodobnost je asi dost malá, vzhledem k lokalitě a terénu.
Kdyby si to někdo chtěl zkusit se mnou, napište. Třeba to ve dvou a více bude ještě napínavější.
Zajímal by mě i názor přítomných žen, co vy na to, slečny, paní a dámy?
Díky a krásné slunné a hlavně svobodné dny !

No já bych zdrhala, uvidět v lese nahého chlápka....
Mám to podobně, ale nejsem exhiba. Nechci někoho jiného potkat.
Toto vlákno je zajímavé celkově

My patříme k těm manželským dvojicím, pro které je aktivní pohyb, absolutní součástí našich životů. Manželka hlavně, by považovala za dosti úmorné a ubíjející jen ležet milovat se a slunit se na břehu v zákoutí celý den, často se rádi procházíme pěšky kolem oblasti, kde se zrovna nacházíme, a to zcela nazí.

Určitě je ale zásadní rozdíl, kupříkladu, se procházet od hlavní cesty od stánku občerstvení na Hrádku přes hráz k Hřišti což vám pomalou chůzí zabere cca 20-30 min tam a zpátky a něco jiného je procházet se v česk přírodě vyhýbajíc se rodinám s dětmi.

Takovou tradici nudismu u nás nemáme a již ji nikdo ani nevytvoří, ale naštěstí z těch X nudistických lokací v Česku je převážná většina tak rozsáhlá , že to absolutně na půlhodinovou procházku stačí a většina z nich je i situována tak, že i když opustíte pomyslné hranice nudistické části tak z obou stran ty lesní cestičky příchozí vědí, že ae blíží k nudistické části, takže taková prochazkova nahota a kontakt s přicházejícími nikoho nepřekvapí, ani nebude nikoho skandalizovat.

Ale realita je taktéž taková, že ze dvou tří procházek které takto za den uděláme my, kolem místa kde máme zrovna ležení , potkáme jen stejný počet lidi v páru, jeden, někdy dva, výjimečně tři, násobně víc pochopitelně mužů a za celou letní sezónu tak do 5 případů takové procházky ze strany samotn ženy. Takže naší lidé se raději buďto na celý den schovají ve volném zákoutí a nevylezou z něho, nebo pohybovou aktivitu realizují na plážích nudistických starousedlíků, což pro nás lákavé není

Ono je paradoxní to, že v době pandemických restrikcí a omezení cestování , byl pobyt v nudistických lokacích v Česku násobně větší, ale i víc spontánnější a i víc akční ve všech směrech tak pohybových jako i erotických :-))

Tak potkat nahulatého muže v lese, asi se ve mě v první moment krve nedořeže... Spíš pozor, aby jsi nějakou, tak nevyděsil, že jsi nějaký sex predátor... šok. Notabene, když to bude jen samotná žena.
A kde je prosím psáno, že sex predátor musí být každý, kdo je nahý v lese? Oblečeného by ses nebála? Já myslím, že když potkáš v lese, nikde nikdo, oblečeného chlapa, tak jej hodnotíš podle jeho vzezření, santusák tě vyděsí spolehlivě, myslivec tě nechá klidnou, přitom mylsivec může být nadržený jak stepní koza a skočí po tobě nahatý nenahatý.
Naše pocity se řídí dle vžitých vzorců chování a nahatý chlap v lese je automaticky úchylný prasák, co hledá vagínu k zásunu.
Také se velmi dobře cítím nahý v lese. Miluji koupat se v lesních tůních a opalovat se na pasekách. Tam se cítím opravu šťastný. Zatím mi to nikdo svou přítomností ani "chytrými" poznámkami nezkazil.
Soucast_celku
Soucast_celku Neaktivní před 2 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
A ty nemáš strach z těch spoust aut Nemáš strach, že tě nějaké přejede? :)
Tohle s těma klíšťatama, jo... Vzhledem k tomu, že jsem v lese vyrostla, každej večer jsme se svlíkli a máma nás prohlídla, aby vytahala zakouslý klíšťata. Vždycky jsme nějaký měli. Teď se fakt musím smát, jak se s každým klíštětem volá k doktorovi, někdy to vypadá, jak když lidi klíště vidí poprvý v životě. Ne že bych chtěla nějak bagatelizovat ty nemoce s tím spojený, to zas jako ne, ale víc nemocí přenášejí komáři a do přírody kvůli tomu lidi chodit nepřestanou. Já teď naposledy vymetla hnízdo a měla jsem zakousanou asi stovku pidiklíšťátek, tahat to nemělo smysl, tak jsem se vzala lufou, druhej den vytahala co zbylo a jedeme dál. To by člověk nemohl ani v Praze do Parku.
Copak klíšťata, těm uteče, ale hovada a komáři, ti si dají do sosáčku *3*
Já teda chodím taky, ale tam, kam noha nepáchne a pro jistotu mimo houbařskou sezónu. Vyrostla jsem tam, takže vím, kde je pusto prázdno. Dělám to kvůli svojí svobodě a adrenalin by mi to leda zkazil, zároveň mi teda přijde fér tomu nevystavovat cizí lidi. A upřímně, vlastně bych taky nechtěla někoho podobnýho potkat.
Mám rád nahotu a rád ji s někým sdílím tak by mě bylo ctí tě doprovázet ale asi o to nestojíš. Škoda nahá procházka s příjemným povídáním by se mě moc líbila
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Díky za názor. Asi tě chápu , každý chápe svobodu po svém, a vždyť jo, jsme přeci každý originál. A pak tu jsou obecně závazná pravidla chování, která někdo prostě jen dodržuje (jelikož ho to systém prostě jen naučil) a někdo jimi lehce a s přehledem pohrdá v rámci své životní filozofie.