1. antikoncepce ,, hormonální nestabilita ,,
2. komunikace
3. má jinýho
4. nepřitahuješ jí
5. porod
6. mohla změnit orientaci
7. prostě jen nechce
8. deprese
Návštěva odborníka by pomohla a nebo nesetrvávat v něčem v čem nejsem spokojen.
A jestli nefunguje sexuální stránka , nebude ani vztah, hodí se mód stereotyp a setrvačnost .
Hodně štěstí ve vyřešení
2. komunikace
3. má jinýho
4. nepřitahuješ jí
5. porod
6. mohla změnit orientaci
7. prostě jen nechce
8. deprese
Návštěva odborníka by pomohla a nebo nesetrvávat v něčem v čem nejsem spokojen.
A jestli nefunguje sexuální stránka , nebude ani vztah, hodí se mód stereotyp a setrvačnost .
Hodně štěstí ve vyřešení
Přestal jsi ji přitahovat. A hračky na tom nic nezmění. U většiny žen je chuť na sex spjatá s konkrétním člověkem. Není to tak, že si řeknu, že mám chuť na sex, ale mám vlastně chuť na konkrétního člověka. Když to řeknu zjednodušeně.
Souhlas..... takhle bych to viděl. Knížku číst nemusím. Na tyhle věci nevěří nehlede na to, že by se žena asi počurala smíchy kdybych ji řekl o knize toho typu....
Místo sexu se zaměřte na vědomé milování. Sex vyčerpává, milování nabíjí. Sex je v tenzi, milování v uvolnění. Nejste králíci, ale lidské bytosti, které touží po sdílení a intimitě. Tu v pouhém sexu nenajdeš. Kupte si knihu Vědomé milování a přečtěte si ji spolu ;).
Tak králici sice nejsme, ale šukáme úplně stejně...
Já se třeba při sexu uvolním dokonale. A víš jak to dělají takoví motýlci?!
Měla jsem na mysli svalové napětí při orgasmu namísto uvolnění především v oblasti konečníku.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ja ted prozivam neco podobneho a jsem z toho dost spatna. Uz nekolikaty mesic nemam chut ani na sex s partnerem, ani na masturbaci bez nej.
U me je nejspis zadrhel uzivani antidepresiv a pokud zena uziva neco podobneho, muze to byt od toho.
Pokud uziva leta stejnou antikoncepci, bylo by fajn prejit na jinou formu - take to muze byt kamen urazu.
U me je nejspis zadrhel uzivani antidepresiv a pokud zena uziva neco podobneho, muze to byt od toho.
Pokud uziva leta stejnou antikoncepci, bylo by fajn prejit na jinou formu - take to muze byt kamen urazu.
Zjisti příčinu. Zkus si s ní promluvit. Může to být zhoršením vztahu, může mít milence, může mít nějaké hormonální problémy, zdravotní problémy, stereotyp, nuda atd. Takhle ti nikdo neřekne, čím to je. Držím pěsti.
U nás je to poslední rok to samé a příčinou je zdravotní problém u přítelkyně a ještě asi dlouho bude...
...no chlapče, zdá se že přítel tvůj orá pole tvé pluhem svým...nevěš hlavu,nejsi jediný...najdi si jiné pole pro pluh svůj...
Poslední dva roky, ale před rokem máte galerii jak si užíváte života...
Jo to jo zrovna jedno z mala. Před dvěma lety to začalo. A teď je to tam jednou za měsíc.

Žádná chuť na sex
Sex na nule.