Příspěvek byl uživatelem smazán.
Přijeď k Pardubicím na Hrádek, to je pohoda.
Džbán je zavřený,ale dá se jít na druhou stranu. Je tam i občerstvení a místo na nahoceni se dá najít
Hostivař, v prípade záujmu rád doprovodím
Doporucuji Hostivar tam je to fajn
Neměla by jste zajem zajít takhle s maldym klukem😘
Také čekám na zprávy. Zatím Lhota = jistota🙂
Na Džbáně se dá jít volně na jižní břeh (od Evropské, stanice Nad Džbánem). Je tam dost porostu ve kterém se dá najít klidné místo a řada lidí si tam nahotu v pohodě užívá.
Aha. Takže pokračující spory majitele s městskou částí. Chtějí získat povolení k výstavbě a když jej nedostali, tak asi areál ani letos neotevřou. Zkusila jsi rybník Motol, tam bývala slušná nudapláž
Nudapláž je tam, kde je placený vstup. Ale je to taková dost malá nudle a vážně nic moc.
Je to malinká pláž , nahoti se i mimo ni za plotem , a je to opravdu malinké, ale jelikož to mám u baráku tak využívám také , Minsk Hostivař super celé a zázemí super
Ta Berounka si myslim ,že bude asi nejlepši pokud nechceš jet na Lhotu
Je tam koupaliště a vzadu malá nuda pláž.Pohoda ,klid.
Hostivař ok. Ale vylozene v Praze jinak ofiko nic co by stalo za to. To uz je lepsi jakykoliv rybnik na okraji ( at uz Pocernice,Berounka atd a udelat si sve soukromi
U prostredniho je jedna plaz vyclenena. Ale nic moc
Byl jsem tam loni na kukačku a hned jsem si všiml jak u dvou chlapíků klečela mladší žena , jednoho kouřila a druhého současně honila
Jo pravda, asi je lepší Hostivař a pak až jezero Lhota, jo a tam v lesíku se dějí veci
Taky se dá na Hostivařskou přehradu, ale co znám tak nejlepší je jezero Lhota

Nuda na Džbáně
Nuda na Džbáně