jihlava a okoli

borovinka vysilac holy vrch

chodi nekdo na borvinku driv tam byla nuda laz s druhe strany
bude niekto v CT parku na gh? +- 2. lednovy tyden piste
Jsou tu jen samé buzny. Bleee.
Pojď jdu z tebou 🙂😋 nuda nebude 😋
dnes vysilac holy vrch od 13 hodin
Ahoj. Nekdo tvrdil, ze v Aventinu na WC je glory hole. Nevi nekdo? Diky
neni tam nic Peta kdo se rad sejde nekde v prirode okoli Jihlava
v aventinu ta dira super byla jsem tam
já byl v uterý v ct parku, musel sem čekat, zovna tam borec v prostřední budce kouřil v pravého, ale dočkal sem se a on mi ho krásně vyhulil, tam je to super
A kde v ct parku to je??rad bych se na to mrknul
Dole na zachodech Jihlave paráda
Příspěvek byl uživatelem smazán.
nudaplaz byla na druhe strane na proti hlavni plaze
uz jsem to psal v jinem vlakne: tahle nuda plaz, na kterou jsme chodili s rodici pred 30-40 lety a byla i pravidelne secena a udezovana, tak ta prakticky vymizela - je tam hodne rybaru a lidi z tech radovek tesne nad tim tam chodi vencit psy a male deti. Vzajemne to nefunguje, nudisty proste vytlacili.
ja tam teda chodim udrzovane to sice neni ale lidi ani se psama tam nechodi a videt tam s tech baracku neni ani deti tam nechodi
ok, tak mas stesti a ja smulu. Kdykoliv jsem tam byl v poslednich tydnech, tak tam drepeli rybari. A to i uplne vzadu, jak je ta vypust. Samozrejme bych stal o to, aby to zas mini-nuda plaz byla. Neco jsem se tam nahy nalezel…
Jsou nějaká jiná místa v okolí.
Jsou místa kam se chodí nahý koupat
A kde, v okolí Jihlavy, nebo Třeště.
Když to sem napíšu, tak mě zas bude nějakej dobrák jebat, že jsem zveřejnil místo :))
Tak napiš do vzkazů. Rád bych někam zašel.
v okoli Treste Jezirko tam se da koupat i jine veci a v Jihlave jeste se honi u vysilace Holy Vrch pak koupani u Rasne veky parezak u Ridelova maly parezak u Mrakotina Horni mrzatec jina mista nevim