Venku bez podprsenky

Dráždění chlapů na veřejnosti

Chtěla bych se zeptat pánů na to, jak vnímají to, když vidí venku ženskou bez podprsenky. S tílkem nebo tričkem, přes které jsou vidět náznaky bradavek nebo i dvorců. Myslíte si, že je to moc laciné, nebo vzrušující?
Chtěla bych se v horkém létě přestat potit a zároveň trochu dráždit kolemjdoucí chlapy, nevím ale, jestli to nebude mít opačný efekt. Děkuju za odpovědi ;)
Zrovna dnes jsem potkala u supermarketu paní kolem padesátky. Takové tričko šaty a zřejmě bez podprsenky. Vypadalo to fakt divně. Trčící bradavky na skleslych prsou, melouci se v chůzi. Dohromady "estetický zážitek" jak hrom....
Když už se někde potřebuju nahonem stavit a jsem také jen tak, je to hrozný a koukám aspoň mít vestu
Pokud nejsou prsy hodně svěšené, je to vždy příjemný pohled a potěšení pro oči.
A není to snad jedno, “vysačky” či nějaké jiné? Věk je věk, mateřství je mateřství a co já vím co ještě. Každá ňadra jsou hezká.
Neprotestuji. Každý na to máme svůj pohled.
Rozumím, také mám své preference - dávám přednost takovým, co se dají uchopit do dlaně, cítit jejich váhu atd. :-) Šlo mi jen o to, aby ženy, které je mají povislé, nebyly z toho smutné. Když se s ohledem ke svému tělu vhodně obléknou, i taková prsa mohou působit svůdně a elegantně. Proto je to myslím jedno, PS: A omlouvám se za hrubku v předešlé rekci ve slově “visačky”.
Myslím, že jsem tu chybu ani nezaregistroval. A to jak jsi odpověď formuloval(a) tak s tím 100%ně souhlasím. Měl jsem tím na mysli případy, kdy už prsa končí pod teplákovou gumou. Ale vím že každé "kozy" si najdou svého obdivovatele. A to, bylo popsáno ve vaší odpovědi zcela přesně vyjadřuje i moje chutě m
Já byl na Vysočina festu a tam snad každá druhá na ostro. Musím říct, že je to krásný pohled pokud nemá bradavky u pasu 😂
Minulý týden jsem při přestupu v metru potkal slečnu ve vínových šatech se sukní vysoko nad kolena, s hlubokým dekoltem a na první pohled bez podprsenky. Její ňadra se kolem mne mihla asi tak třicet cm od očí. Stál jsem o schůdek níž. A jak to na mne působilo? No, docela ve mně hrklo. Bylo to nečekané. Její prsa byla špičatá a pevná. Tenká přiléhavá látka je dokonale obepínala, a že bylo už docela chladno, bradavky jejích ňader látku zřetelně napínaly. Přiznám se, že mi hlavou blesklo puberťácké “jééé…” a vzápětí se dostavil takový milý a vzrušující pocit. Ano, přitahovaly můj zrak a docela jsem se za to styděl. Snažil jsem se dívat jinam a jen tak nenápadně, aby si toho nikdo nevšiml, poočku zase kouknout. Měl jsem chuť se jich dotknout. Pochopitelně jsem to neudělal, ale ta zvědavost tu byla. Slečna asi pospíchala, natáhla krok. Patrně chtěla stihnout tu samou soupravu co já. Šla kus cesty přede mnou a já sledoval lidi co šli proti ní. Někteří se tvářili jakoby nic, někteří viditelně nevěděli kam stočit pohled. Skupinka náctiletých holek, jak se k ní blížily, postupně rudla v obličeji, aby po té co je minula vyprskly smíchy. Rekce lidí byly různé. Uslyšel jsem zvuk přijíždějící soupravy a dal se do klusu, aby mi neujela. Proběhl jsem kolem dámy a skočil do soupravy. Ta se hned nerozjela, docela dlouho stála a čekala. Asi přijela o něco dříve. K mému překvapení do mého vagónu vstoupila ta slečna ve vínových šatech a šla vagonem dál směrem ke mě. Opět jsem nevěděl kam s očima. Styděl jsem se. Byl jsem opřený dveře soupravy, ona si sedla na protější stranu čelem směrem ke mě. Ano, svádělo mě to opět se jí podívat na hrudník, z nadhledu. Ale styděl jsem se, přišlo mi to neslušné. Tak jsem sáhl po telefonu a začal si číst noviny. Snažil jsem se od jejích ňader odpoutat pozornost, aby mě to přeci jen nezačalo vzrušovat víc, než by bylo zdrávo. Po nějaké chvilce jsem se opět po ní podíval. Všiml jsem si několika rozpačitých pohledů cestujících. Zaznělo znamení, dveře se zavřely, souprava se rozjela. Najednou nebylo úniku. Lidé slečnu nemíjeli jako když šla na nástupiště. Všichni byli v malém prostou, stáli, seděli, nehýbali se a nevěděli kam s očima. Bylo to docela legrační. Nicméně té slečně už to moc příjemné nebylo. Nevím, zda takhle vyšla ven aby provokovalo, nebo to prostě jen neodhadla, ale bylo jí to asi najednou dost trapné, takhle tam sedět, s vytrčenými bradavkami všem na očích. Vzala proto svůj batůžek pevně si jej přitiskla na prsa. V duchu jsem se usmál a řekl si no jo, bylo to hezké podívání, ale slečně už to je blbé. Dál jsem si jí už nevšímal, vystoupil a šel si po svém. Nicméně mi ta příhoda přišla hezká. Líbilo se mi to. Ale je fakt, že jsem se cítil dost nesvůj. Prostě jsem se styděl. A co říct závěrem? Mě to zlepšilo den. Doma jsem tu příhodu opatrně vyprávěl své ženě… Zajímalo by mne však, co to přineslo za zkušenost té dámě. Myslím, že když byla v tom vagónu a lidi kolem nikam neproudili, prostě byli zastavení v pohybu, tak se dost styděla. Nebylo kam uniknout. Takže si to každá dáma musí dobře rozmyslet. Dav se prostě někdy zastaví a ty pohledy také. Na ní. A ne každá to pak unese.
Je pravda že chodit bez podprsenky jen v tričku nebo tilku když je teď v létě horko je zase hodně v módě. Hlavně mladá generace to dosti neřeši... Je to vidět na každém kroku.
Nevěřím že i takové obavy že ženy můžou mít. Nezáleží přeci na tom komu se to líbí nebo ne. Už alezj spíš na tom jak ty sama se cítíš? Rád bych viděl jak vypadáš
Za mě určitě ano, připadá mi to přirozené a hezké. Všichni máme prsa, dvorce a bradavky, tak proč se to naučily skrývat? To opravdu nechápu :-( A vycpávání podprsenek mi připadne hodně divné. Ženská prsa jsou krásná ať jsou jaká jsou. Taky si nevycpáváme rozkrok aby byl pro kolemjdoucí větší...😀
Ženy by měli chodit pořád bez ať už mají prsa jakékoliv. Je to vždycky moc krásný pohled.
Když na to máš prsa, určitě do toho jdi, ale počítej s tím, že čumilů bude hodně a můžou mít i oplzlé narážky. Některé amatérky se totiž diví a uráží, že si chlapi všímají, když jim takhle naservírují prsa.
Dle mého osobního názoru je to velmi sexy.
Modryprostor
Modryprostor Neaktivní před 10 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Myslím si že v horkých letních dnech je pro dámy vždy lepší pocit, být bez podprsenky. Zrovna včera jsem seděl v parčíku u nás na sídlišti a procházela kolem mě dáma, asi padesát let, spíš míň a pod volným tričkem se jí houpaly ty její cecky. Někoho by to možná pohoršilo, mě to naopak potěšilo. Nebyla to žádná modelka, spíš normální ženská a jak šla, tak ty houpající povislé trojky se úplně rýsovaly přes ten lehký materiál trika. Tohle fakt můžu. 😋
Rozhodně bez podprsenky dámy!!
Záleží na tom jaká prsa. Nesetetická prsa jsou a budou neestetická. Bohužel. Krásná prsa, potěší každého muže.
Každému se líbí něco jiného ty estetiko. Někdo rád plná prsa, někdo malá, velká, vykrojená, povislá. Právě kvůli takovým jako jsi ty, se spousta žen bez šprndy ven neodváží. Právě baby někoho nepohoršila.
Hlavně že vy chlapáci máte kozy kolikrát větší než vaše manželky a chodíte bez trička a vůbec Vás nezajímá, jestli je na to někdo zvědavej.
Moje kamarádka chodí skoro celej rok bez už ji je 50 ale pořád to jde
Když je v létě 30 ve stínu,nedá se to doporučit. Z pevných je spálený chleba a povislé se táhnou po rozpáleném chodníku jako rozteklý sýr.
Proč tak ošklivě, ženské tělo je nádherné
A ty upocený koláče pod kozama, to je taky pecka. Pak to nemá poutat pozornost 🤣 a jelikož mám místo koz rozteklý sýr, je pro mne lepší je narolovat do podprsenky 👍
jirkapar
jirkapar Neaktivní před rokem
Jelikož teď musím využívat MHD tak jsem si nevšimla, že by se hubení vůbec, ale vůbec nepotili...hmmm zázrak
Modryprostor
Modryprostor Neaktivní před rokem
Je to krásný pohled na ženu v tričku bez podprsenky. Manželka tak chodí na veřejnosti celý život
Dnes jsme po dlouhé době zavítali do centra Prahy , a je neuvěřitelně kolik žen chodí bez podprsenky . Stejně jako má paní..
Modryprostor
Modryprostor Neaktivní před rokem
I v mém věku chodím nahoře bez a nevadí mi, že mé 4ky se houpají a asi dost provokuji
Kéž bych tě potkal a viděl ta tvá prsa :) hned by mi to zlepšilo den
Tak to má být, jen ať se houpou
Je to velmi vzrušující, obzvlášť u 20 leté dívky.
Pro muže je to vždy nádherný a vzrušující pohled. Jednou jsem v divadle potkal svoji studentku a po představení jsme si ještě s dalšími známými sedli na skleničku. Měla společenské šaty s výrazným dekoltem a pod nimi prsa bez podprsenky. Jelikož měla prsa menší, šaty jí trochu odstávaly a každou chvíli jsem mohl zahlédnout její bradavky. Podle toho, jak jí stály, to nejspíš i ji dost vzrušovalo. Nezapomenutelný zážitek.
Hezký, když jsem učil, tak jsem taky potkaval některé své studentky bez podprsenky a bylo to dost vzrušující.
jirkapar
Ja to mam moc rad.Libi se mi to a klidně se i bezostyšně podívám.
Kozy bez podprdy jsou stejné, jako náš pupík... Obojí se musí nosit nonšalantně a s grácií... *9*
jirkapar
Je to extrémne sexi a nadherne
Manželka chodí bez podprsenky celý život a to je jí už 53 let. Samozřejmě že nemá prsa jako mladá holka, ale když se jí v létě pod tílkem houpou, taky to má něco do sebe.
Tvoje žena je velice atraktivní a ne její věk vypadá líp než ostatní, takže na ní musí být krásný pohled, když jde venku jen v triku bez podprsenky
No za mě pěkný moje kamarádka podprsenku skoro vůbec nenosí ona i po zahradě ráda úplně bez
Ono podle mě i záleží kam sejde, někde trochu průhlednosti neuškodí, jinde se to nehodí. A pak samozřejmě, je to věcí osobního vkusu, někomu se to už může zdát moc, jinému se to líbí.
Tak my to zkusily jen jednou na přírodním koupališti.
Moje si vzala jen tričko, a na svých čtyřkách měla krásné vystouplé bradavky.
Ale co se dělo okolo byl mazec!!
Každý čuměl, až nám to bylo nepříjemný.
No já chodím bez furt jen to průhledné za mě ne
jirkapar
No je to vršek od plavek a ještě pujceny bylo to před jednou hospodou
I tak krásná podívaná to se v hospodě museli mít *4*
Ahojky to je ta nejlepší věc nápad který jsem za poslední dobu slyšel, pls snad si Moravskoslezský kraj
Ahoj zakladatelkou tohoto vlákna. Můj názor je, že je strašně důležitý, jaká jsou ta prsa, protože viditelný čudlíky 5 centimetrů pod pasem, to je fail jako 🐄. Já miluju menší pevný prsa s malýma tvrdyma bradavkama a mám je nejraději v upnutem tričku. Upřímně raději je mám pod tričkem než obnažená.
jirkapar
jirkapar Neaktivní před 2 roky
Ty asi nebudeš nejostřejší tužka v penálu, že ne. Stačí si alespoň přečíst zakládající otázku.
jirkapar
Tak asi čteš nějaký jiný fórum. Já ti pro jistotu nakopíruju, ať nemusíš scrolovat až nahoru.

S tílkem nebo tričkem, přes které jsou vidět náznaky bradavek nebo i dvorců. Myslíte si, že je to moc laciné, nebo vzrušující?
je to supr pohled.podprdu dole.krásně to dráždí chlapy.
Chceš názor muže - jedním slovem radost
Nenosim podprsenku vůbec v 99procentech případů a podle toho si i kupuji oblečení, ale výjimečně se stane, že se to pod něco fakt nehodí. Mám menší prsa a díky nenošení podprsenky po více let je nemám povisla.
Souhlasím, bez podprsenky je to nejlepší
Ono opravdu jde o to kdy kde a pri jaky prilezitosti. V teplakach (leginach) a vytahanym tricku u vietnamce opravdu ne. Ale v kostymku nebo halence i pres den v cukrarne na ulici… a taky jak dotycna je sama o sobe sexy. Zazil jsem 50ku jen tak v zahradnim stylu-monterkach ale mensi pevny prsa a byla mnohem sexy nez 20ka ceckama u pasu. Verte ze obcas by se zena mela pred zrcadlem zamyslet. Mam kancelar u stredni skoly a jelikoz chodim kourit pred barak pak se obcas radsi otocim abych nevidel co si zeny (studentky i matky) dokazou vzit na sebe. Kolikrat jde jen o to co ma dotycna na sobe ne pod. Jak hrozne obdivuji 30 leta kdy panove nosili oblek a damy kostymek.
Babce bylo 80 ale vyvencit psa sla vzdy v kostymku. A kdyz jsem necekane dosel tak se vzdy sla prevleci alespon do neceho v cem vypadala jako dama. Dnes kdyz to vidim jak si 60 vyjde v leginach a nedej boze ze na ostro… jak jsem psal…
Je to krásný pohled na ženu, která má upnuté oblečení bez podprsenky.
Každý ať si chodí jak je mu to příjemné. Jsou místa, situace.. kam si ji vezmu vždy.. ale ráda chodím bez ní. Občas tak vyrazím i ven :) pokud se na to cítím. Doma bez snad skoro pořád..
Tak je to pěknej pohled, když holka nemá podprsenku, a ještě když jí hezky stojej bradavky tak,to se určitě podívá každej chlap.
Na to jsem si vždycky chtěla zeptat když vidíš holku s tvrdýma bradavkama který vysloveně trčí z trička rajcujte to trošku máš třeba chuť jí za ty cecky chytit? Provokuje tě to
takova je moc provokujici hned bch ji ty bradavky cucal
Chutě být můžou, ale přece každý hned neskončí po holce bez podprsenky aby ji je za ně chytil 🙈
To by ten svět vypadal 🙈🙈
Baby taky mivaji chuť hned chlapovi strčit ruku do kraťas, když vidí, že je bez trenclí? 😁
Nesouhlasím, každý ať si chodí, jak mu to vyhovuje!
Já osobně to vnímám jen a pouze pozitivně. Podle toho, co má žena bez podprsenky oblečené a kolik toho umožňuje vidět oceňuji odvahu a styl. Jak již zde někdo psal, i dle mého názoru chození bez lehce souvisí s intelektem. Pokud to není jen nějaká laciná štětka která chce nalákat více klientů, tak jde většinou o ženy, které prostě na věci nahlížení z různých úhlu. Samozřejmě jako muž sleduji i tvar a velikost bradavek, nader. No a moje žena chodí bez podprdy cca posledních 15 let, za tu dobu neměla podprdu snad ani jednou. Je to stejné jako s nudismem, člověk to jednou, dvakrát zkusí, ihned pozná pozitiva která to přináší a logicky už se nechce vracet zpět k horšímu.
Manželka chodí bez podprsenky celý život a to je jí už 53 let. Samozřejmě že nemá prsa jako mladá holka, ale když se jí v létě pod tílkem houpou, taky to má něco do sebe.
Přesně tak, je to nádherný pohled *73*
jirkapar
Chodí bez podprsenky odjakživa
🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Naprosto souhlasím. Prostě přirozenost, realita. Když se to má houpat, tak ať se to houpe. Navíc pohupujici a vlnící se tvary jsou prostě sexy.....a to nemluvím jen o prsou. *4*
Mně se to moc líbí. Snažím se většinou, abych nevypadal jako úplnej úchyl, ale když zaznamenám, že je bez a rýsujou se bradabky nebo dvorce, musím se kouknout. Pro mě je to nádherný a vzrušivý pohled.
Máš ji ukázat palec, samo nahoru, určitě by ji to potěšilo.
Ahoj je to hezky. Ted jsme videli kocku zcela bez podprdy, jen sitovane tilko, uple kratasky. Ale nutny dodat ze si slecna byla vedoma svych kvalit a telicko k kozy mela titop. To je pak radost pohledet.
jirkapar
Venditi
Venditi Neaktivní před 2 roky
Jj pod tím býlím tričkem malé pevné kozičky to jsou pěkné vidět bradavky ale s peckou v nichž to musí být paráda. Unte je jasné že ti dělá schválně aby se chlapy (i holky) podívali....
Venditi
Venditi Neaktivní před 2 roky
Safra, tak ten podnik by stál za návštěvu. Pošli prosím název SZ, udělám si výlet na motorce. Díky
MaxRockatansky
MaxRockatansky Neaktivní před 2 roky
Taky chodím bez podprsenky...
V těchto horchych dnech chodí bez podprsenky snad každá 2-3. Když se na to člověk zaměří je to krásně vidět. Mladší ženy tak chodí nejčastěji, mají prsa ještě pevná a tak jim to tom ten top, tílko atd pěkně udrží. Co mě překvapilo že tak vyjdou na ulici ty ty s většina třeba trojkama. Pak záleží na barvě a materiálu topu, bilý ukáže tvar a i bradavky černý třeba jen tvar. Je to každopádně pěkné se podívat a fantazie pak pracuje. 😀
To by mě zajímalo, kde se běžně pohybuješ, protože k nám do Prahy tenhle trend ještě nedorazil. Nebo možná si všímáš jen určitého typu žen a ostatní přehlížíš.
Za mě velmi rajcovni, když je vidět tvar, bradavky, když bradavky stojí. Nejde se odvrátit. Za mě to více rozšířit. Máš velká prsa, u tebe to bude parádní podívaná. Ale počítej s tím, že každý co tě uvidí, tak tě bude chtít 😁 Problém je, že ženy jsou většinou je svým prsům kritické, ač je vždy podívaná na jakoukoliv tvar.
Je to sexy a fajn pa pohled. Žena chodí v létě bez úplně pod šatama. Krásně větrání a super pocit. Každý kouká, ale to je přirozené, když to často nevidí. Ovšem tady u nás s kama jsme se to moc nevidí, což je škoda..
Manželka nikdy nenosí podprsenku a v létě pod sukni ani kalhotky. Její fotky v naší galerii
Určitě. Je to vzrušující a sexy. Běž do teho, mužež si to dovolit 👍
Miluji, když ženy chodí bez podprsenky. Je to krásné, svůdné a vzrušující. Nikdy neodsuzuji žádnou ženu, která chodí bez. Každému se totiž líbí něco jiného, a tak nemám právo odsoudit někoho jen na základě svého vkusu. Pokud se mi žena bez líbí, rád se na ní podívám a očekávám že taková žena s těmi pohledy musí počítat. Pokud se mi nelíbí pak se dívat nemusím a je mi to jedno.
Určitě , i manželka ty pohledy vnímá, registruje a i jsou pro ní jistým způsobem vzrušující.. I ženy se dívají na kopeček poklopec kalhot a následně na tvar mužského zadku:).

To ale co chci napsat je, že nenosit podprsenku má pro ženu daleko silnější význam, než pro nás muze, dívající se na ně. A pokud to mám dát do souvislosti i s mojí manželkou a s manželkami párů co se známe odsud, tak tato součást cítění - nenošení podprsenek, je spojena spíše i s intelektem a vzdělaním, než s iniciací nízkosti lacině poutat pozornost
To si to poněkud zazdil, nemyslím že by nošení či nenošení podprsenky mělo nějakou souvislost se vzděláním, nebo intelektem. Je to spíš o pocitu a odvaze. A jak již bylo zmíněno významnou roli hraje i situace a okolnosti, kam žena jde a kde se pohybuje.
Ok jinak. Tvoje manželka nosí podprsenky?
Někdy S a někdy BEZ, záleží na okolnostech, na oblečení a náladě. Já osobně bych uvítal, kdyby chodila jenom BEZ
Konečně projev skutečného muže. Za 1 nemáš problém odpovědět na dotaz modrého nicku a to už je co říct *4**24**3*
Za 2 přiznat se k tomu, že tvá žena patří k těm méně exhibujicim, ale přeješ si ji provokativní co nejvíce, taktéž není málo*1* obvykle se zde chlapaci prezentují, že žena každého z nich je povolná kurva , která ale netuší, že její fotografie kolují vesmírem internetu pro inspiraci, kdo ví koho každého a modrý nick jsou schopni ukamenovat už jen kvůli dotazu (upraveno)
jirkapar
Konkrétně u tebe bych se toho nebál 😉
Moje manželka ma prsa o velikosti 2+. . Kromě období kojení nenosila a ani nyní nenosí podprsenku vůbec nikdy. Z 80% volí oblečení ba kterém není průlom, nebo průsvit tak intenzivní, aby bylo až doslovně rýsující i ty nejmenší detaily hrbolků dvorců a bradavek, ale v létě a v letním častokrát ano. Jakožto kandaulista jsem díky tomu neskutečně vzdy ve vytržení, ale pro manželku je to po cel to období našeho dvacetiletého manželství spíše něco absolutně přirozené
Za mě naprosto v pořádku, ať si nosí každý co chce, hlavně když se cítí pohodlně. Horší to je když jsem v práci (lékárna) a přijde tak žena bez podprsenky nebo s velikým poprsím a velkým výstřihem...zrovna dnes jsem měl jednu mladou a krásnou slečnu u sebe. No, měla tričko, které mírně prosvítalo a já viděl její výrazně tmavší cecíky a mírně jí stály. Ale za mě do toho jdi, je to spíš krásný pohled a minimálně muži to ocení, taktéž i část žen.
CHození bez podprsenky neberu vůbec jako provokaci, ale jako odhození pro mě zbytečného hadru. Nemá mi co podpírat a akorát škrtí a člověk se v ní potí. Omezuji podprdu co nejvíc to jde, takže ve volném čase jí nenosím vůbec a do práce jen pod oblečení, kde by ta prsa bez ní bila do očí. Teď jsem byla o víkendu mezi 25 cizími lidmi, celý víkend bez podprdy a neslyšela jsem jedinou blbou poznámku, sexuální poznámku, neviděla blbý pohled. Ještě se mi upřímně nestalo, že by to někdo nevhodně komentoval nebo to bral jako výzvu k laškování.
jirkapar
Byla jsi asi mezi normální.i lidmi
Dříve to bylo běžné u žen běžné , zvláště u mladých divek.Podprsenka byla luxusní a nedostatkové zboží .
Mám opačný pocit. Nepamatuju, že by chodilo dřív bez podprsenky tolik žen a dívek, jako teď. Ale jsem cca o deset let mladší, takže jsem dospíval na přelomu tisíciletí a v té době jsem se s tím v podstatě nesetkal Vlastně jen v jednom případě, kdy jedna starší ženská u nás ve městě chodila v bílé blůze bez podprsenky a výrazně nalíčená a pro všechny byla "švihlá". Že by přišla spolužačka na střední do školy bez podprsenky, to nepřipadalo v úvahu ..dnes naprosto běžné. Výrazně častěji potkám holku bez podprsenky až poslední cca 2-3 roky a jsem tomu rád, je to moc hezká móda. V sedmdesátých a osmdesátých letech to určitě bylo jak píšeš, i podle fotek z té doby.
Na přelomu 80 a 90 let to bylo jinak .Půlka holek na tělocviku neměla podprsenku.
Když je co ukazovat tak proč to schovavat
jirkapar
Určitě bez, je to přirozené, pro ženy pohodlné a my muži se rádi podíváme. Za mých mladých let holka v podprsence byla terčem posměchu.
Pro mne je to určitě vzrušující.
Mě se to líbí a manželka tak naštěstí chodí čím dál častěji. Jestli malě, velké, pevně povislé, to je úplně jedno. Někomu se líbí takové, jinému onaké. Je to tady jako s fotkami, ty co se mi nelíbí, na ty nekoukám.
jirkapar
Je to sexy a vzrušujíci... Já chodím celé léto bez trenek 🙄
jirkapar
Já si myslím, že zadavateli vlákna se mohou potit tak max. koule 😁🤣
A vy ostatní, nežerte to tomu Frantovavi tolik.....
Souhlas, taky si myslím. *třicet znaků*
Čím víc se budou podpírat podprdou, tím víc jim budou potom vyset.Jen ať se jim pěkně rysujou bradavky, aspoň bude na co koukat.
Až na to, že je to přesně opačně *3*. Jinak správně je *viset.
Správně! Až půjdou prsy vysévat, stanu se rád zahradníkem, ač mě tento obor zatím nelákal. *73*
Je to velmi vzrušující a kdyz jim stojí bradavky hmmmmm
No že jo mně taky přijde že když ztvrdnou cecky a trčí mi krásně přes to tričko tak se podívám mnohem víc chlapů píše to na místě že mají možnost se dívat delší dobu tak je krásný koukat na to jak se jim postaví péra
Přesně...když si všimnu že mi někdo kouká na cecky tak mě to začne rajcovat a začnou mi tvrdnout a čím chce mi to tak no tím víc
Mě to baví,provokovat...líbí se mi když se mi chlapi koukají po ceckách,rajcuje mě to...když se mi postaví bradavky a obléknu si průhledné tričko tak pánové koukají jak kdyby mě nejraději oprcali na místě...
Jo jo. Přesně tak to máme. Nebo aspoň já to tak mám *24* hned si všimnou, když nějaká kolem mě je nahoře bez a když si všimne, že se kouká, tak se usměju a je mi to fuk*5* většinou se taky usměje *340*
Proč řešíš jak chlapi vnímají, ženu bez podprsenky ? Jestli to tvé založení vlákna mělo nějaké vedlejší úmysly, tak to chápu, ale přece normální je, kašlat na to co říkají ostatní, pokud teda nepocházíš z nějakého buranova, to se ještě dá pochopit, ale takhle je ten dotaz absurdní blbost.
Jasně.. Zeptej se nadrženců na amaterech jestli chtěj vidět ženskou bez podprdy... to bude relevantní průzkum. *1*
Za mě ANO. Je to děsně sexy a sebevědomé. (tedy to asi trochu záleží na proporcich, co je moc, tak je to už drzé a nevkusne).
Všeobecně tedy s menším rozměrem to může být ok.
Já chodím často v průhledném a na ostro (bez podprsenky skoro vždy).Manželovi se to dost líbí a mě také dělá dobře,když se mužům líbím a ohlédnou se zamnou.A samozřejmě se rád podívá i na jinou.Takže nás to určitě nepohoršuje.
Kdopak by se nehledě po takové kráse. PS.videl jsem tvé fotky na profilu kraaaasa
Přitahuje to pozornost, na to musíš být připravena. U mladý holky s pěknými prsy budeš centrem pozornosti o to víc. Je tenká hranice mezi tím, co je vkusné a co laciné. Když na to půjdeš rozumné, rafinovaně, tak to bude cajk. A někam se to samozřejmě nehodí, to je jasné...
Za mě je to úplně v pohodě, obvykle mi to vykouzlí úsměv na rtech, obscénní mi to nepřipadá, laciné taky ne, pokud tak nepřijde studentka na zkoušku. Co mi vadí, je žena očividně bez podprdy, která hodí nasranej pohled, když se na ní chlap normálně podívá (bez nějakýho slintání nebo náznaků něčeho nebo tak), tomu pak fakt nerozumím.
Nemáš jí čumět na kozy 🤣.
No ještě, že mně na kozy nikdo nečumí.... žádný nemám 🤣
No pochybuju, že moje kozy by někoho zaujaly.....🤣 dělám vše pro to, aby nebyly vidět. Jsem ponaučena a neklamu okolí 👍
Pobavilo. Ženská, která má na téma úplně opačnej pohled, než původní autorka příspěvku, tady moralizuje, že něco mám nebo nemám dělat. Díky, hned mám lepší den :)
Ty jsi totiž nepochopil tu podstatnou věc, když jdu bez podprsenky jako normální člověk, tak mi prsa pod trikem nejsou takřka vidět a bradavky míří gravitačně dolů k zemi, takže v mém případě neuvidí nikdo nic jen plochý hrudník
A to s tím, že "nemám někomu jinýmu čumět na kozy", souvisí jak?
Že nemáš cizejm čumět na kozy 🤣
A mně je to jedno...moje bradavky míří k zemi, nejsou ani vidět
Náhodou.Bradavky máš krásné.Malo která žena má takové jako ty.
Sorry, ale s rukama vzhůru odmítám chodit 🤣jen aby predátoři zahlédli něco pod trikem
Já taky ne a kvůli chlapům tak i odmítám chodit.....jinak ty moje bradavky vidět nejsou....jsou přímo k zemi ležící na pupíčku 🤣
Tak ono tam za nějakou dobu nebude vůbec nic, tak je to ve finále úplně jedno. Kvůli chlapům odmítám dělat cokoliv 🤣
Ahoj,mě se líbí když ženy chodí bez podprsenky,je to většinou pěkný pokoukaní a i vzrušující 😉🥰
Já chodím bez podprsenky celoročně a beru si jí fakt jen výjimečně, abych nepohoršovala. Jinak se oblékám podle situace, některé oblečení to skryje úplně, některé ne...Ale protože mám menší prsa, tak mi přijde zbytečné se mačkat v podprsence. :)
Ahoj. Máš nádherný poprsí, soudě podle profilové fotky *16*
Naprosto souhlasím. Taky nejsem moc obdařená a podprsenka mi přijde zbytečna. Když si jdu zabruslit nebo zaběhat stačí jen sportovní.
Máš mou plnou podporu. Moje poslední přítelkyně na tom byla stejně DOBŘE, jako ty. Měla..pardon má..nádherná malá pevná kůzlátka, ale nenechala se přesvědčit, aby chodila bez podprsenky. Když přišla ke mně, musela okamžitě dolů. Je to holt o sebevědomí..
Můžu poprosit, kde by to mohlo vadit či pohoršovat? Většinu mužů to asi nepohorsi nikde, spíš naopak, a ženy to myslimresi jen když závidí. Nebo to vnímám špatně?
Pro ty může kterých to je šálek kávy,ty to těžko pohoršuje, pro ty co to pro ně není na to reakci nepocítí.. Koho by to ale mohlo taky vzrušovat je přítel ,ale trošku jiným způsobem 🤭
Jak píšu níž, jsou místa, kde bych určité společenské konvence dodržoval, jako pracovní pohovory, zkoušky ve školách (hlavně ústní) a tak.
Spoustu (nejen) žen to může vnímat jako neestetické, nevkusné nebo laciné, v tom fakt závist není. Já osobně nejsem příznivcem přehnaného odhalování na veřejnosti, ani u mužů, ani u žen.
Jestli na to má prsa, to je dost subjektivní. Podle mě to vypadá dobře jen u malých pevných prsou. Ale myslím, že někomu se budou líbit i velká pevnější prsa, nejmíň příznivců budou mít asi povislá prsa, ale fanoušci se taky nějací najdou. Co si budeme povídat, když má ženská velká prsa, přitahuje to pozornost samo o sobě. Když má malá prsa, musí tomu trochu pomoct (buď pushupkou, nebo právě nenosením podprsenky).
Řadim se do skupiny povisla prsa, lajdaky, po kolena... To je nejlepší
... a když popoběhne *2**162*... nebo jde rychle na podpadcích *385**9*
Jasně průhledný top je průhledný top. Já myslel bez podprsenky v nějakém běžném tričku.
Je jaro, už to zase začne s teplem začnou zase slečny a ženy chodit jen tričkách, topech a tilkach bez podprsenky! Těšíte se? A jaké situace nejvíce? 🤩
Manželka nikdy nenosí podprsenku a tak má už ty svoje cecky vytahaný - ale krásně to provokuje, když se jí v létě houpou pod tílkem. Její fotky a videa v naší galerii
Mě nejvíc bere když ke mě moje příjde, vyhrne si tričko a vypadnou na mě její houpací čtyřky.
A řekne cucej...
Nějaké okukování venku se s tím nedá srovnat.
Kur*a --- Jak Ti tu její věcnost závidím...
Není co závidět.
Stačí si nějakou aspoň trochu vstřícnou k sexu najít, a pak ji pomalinku rozdivočit.
A když je holka spokojená a ukojená, tak dělá ráda i věci co by si jinak ani netroufla.
A to jen proto, aby ti ty pěkné chvilky oplatila.