Věcná)

Možné či nemožné?

Apeloval bych na povinnost uvádět při zakládání profilu aspoň město. Už sem tu celkem dlouhou dobu a zatím se zde seznámil akorát s přezdívkami . Když už chci konečně navázat kontakt,tak je to vždy žena na konci regionu. Když už je tak tajné uvádět věk,převážně u žen,páč chlap pokud není úplně zoufalec,tak jej uvede. Třeba by to pomohlo v komunikaci.
nekdo se ale nechce seznamovat.
Ty ano, ale nekdo jinej ne.
Budes ho nutit?
Proc?
Tvoje potreba se seznamovat je snad nadrazena neci touze jen tak pokecat?
A ve kterem zakone to tak je napsane?
Dobrý by to bylo už z toho důvodu , že by se ženám snížil počet zpráv. Kolik jich vám chodí ve znění : Ahoj, odkud jsi? .. Uchyláci budou posílat péra dál, ale těch co píšou kvůli seznámení ubyde. Málokdo je tak zoufalej, aby se hnal na druhou stranu republiky kvuli vidině jednorázovýho zásunu, protože vztah na takovou dálku bude fungovat těžko ( i milenecký) .. Já bych na seznámení rozhodně preferoval někoho ze svýho kraje , aby jsme si mohli občas někam vyrazit. Když už.
Já uvedené město v profilu mám a vůbec nic to nemění na tom, že modří jsou líní si profil alespoň rozkliknout. Odkud jsi? To je otazka, která padne vždy a už mne to nepřekvapuje. A to, že jsou chlapi dementní a píší z jiných částí ČR, i když jsem měla jasně uvedeno, že hledám pouze v Praze...to už je prostě váš boj a za mne bych vám ani neodpověděla 👍
Také mám v profilu uvedené město a za poslední cca 2 roky se mě snad každá holka zeptala odkud jsem. Tak že, ne jen modří jsou "líní" a "dementní"
I toto se dá vysvětlit bez negativních emocí. Spousta lidí bydlí na vesnici, a i když jsou ochotni své bydliště odtajnit, tak většinou se uvádí nějaké blízké město nebo třeba okresní město. Takže otázka "odkud jsi?" by mohla být vhodněji zformulována "jsi přesně z uvedeného města nebo někde z blízkého okolí?" Prostě je to jen lenost správně napsat obsáhlou otázku, ale zvědavost či ujištění dávají smysl...
Jinak zdravím 👍 a odkud jsi teda? 🤣 Ne promiň už jsem hodná
Měla jsem na profilu uvedený místo bydliště, takže můžu porovnat, a dotazy na to, odkud jsem, mi chodily stejně jako teď. :⁠-⁠))) Nepozoruju žádnou změnu. Problém není v tom, že lidi nemají uvedený místo, problém je v tom, že jsou lidi líný číst a chtějí mít všechno na zlatým podnose.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak pokud to budu brat podle osobni zkusenost, Tva teorie neplati. Vetsina zen, se kterymi jsem se zde seznamil a realne sesel, mela prave takovy nevyplneny profil. Mozna je to jen tim, ze nemaji takovy pretlak nabidek, ale statisticky to alespon na mem vzorku takto funguje.
Tak já už dávno nepíšu nikomu, ale pořád je tady spousta chlapů kteří se seznámit chtějí a píšou at má holka na profilu cokoliv.. Proti tomu nepomůže ani prázdnej profil, ani věta " nikoho nehledám" , ale trochu by pomohla ta lokalita. Pár chlapů by se tím odfiltrovalo.

Mimochodem dneska jsem viděl na seznamce v sekci -ona hledá jeho- inzerát od holky co má na profilu " Nikoho nehledám" .

Ono je to často spíš :
NIKOHO NEHLEDÁM !!! ... ale kdyby tady byl nějakej princ, krásnej a bohatej .. tak to jo . *1*
Já neříkám , že to odfiltruje všechny trotly, ale něco jo. Ty se nepoženeš 300 km na kafe, abys zjistil jak dotyčná vlastně vypadá ve skutečnosti a co je zač. Já taky ne... tak to už jsme dva *1*

uvést kraj je pořád dost anonymní a nenarušuje to soukromí
No dobře. Tak jsem sám komu to dává smysl ... ale vzhledem k tomu, že vlastně nikoho nehledám , tak se to kvuli mě zavádět nemusí *22*
Ale on se tu každý seznamovat nechce.Máš tu rubriku seznamka a tam je to žádoucí,ale když tu ukazuji fotky,tak není nutné uvádět bydliště.
Podobných návrhů už bylo několik, např. amateri.com/cs/forum/19717/okresy#comment198212 Ale pokud by to bylo povinné, lidi by o to více lhali. Pro koho je to důležité, ten to aspoň orientačně uvede. Ale nikoho nelze nutit! Na těchto stránkách považuji svobodu anonymity za to nejdůležitější, a vždy je lepší "mlčet" než být okolnostmi donucen lhát... Podotýkám, že já sama považuji vzdálenost za velmi důležité kritérium toho, zda má smysl začít s poznáváním se, ale jsem velmi důrazně proti tomu, aby bylo místo bydliště povinně veřejné.
Plně s Tebou souhlasím,ale zase se to týká jen nás podobně postižených zadaných*6*

Tohle není seznamka, takže nevidím důvod, proč mít uvedený místo bydliště. V inzerátu by bejt mělo, to chápu, ale na profilech je k ničemu.
Konec regionu není konec zeměkoule,pokud jsi líný cestovat pár desítek kilometrů za seznámením nebo ti je líto investovaných peněz do pohonných hmot tak požádej o sex sousedku...tam dojdeš pěšky.*1*
Líné nésu,ale myslím si že uvést město když né věk,je docela fér.
Když tady jsi celkem dlouhou dobu, to sis ještě nevšiml, že 99,9% zdejších účastníků chce jenom nesmyslně blábolit a v žádném případě nemají zájem se s někým setkat?, pak je úplně jedno, jestli jsou z druhého konce česka nebo z opačné polokoule, zprávy dojdou po internetu coby dup.
To ráčil. A je to celkem smutné