Pro lidi jako ty existuje termín - incel. Máš problém najít ženskou, ale problém je samozřejmě na jejich straně. Tak změň přístup, třeba i vyhledej odbornou pomoc, to není žádná ostuda, na všem se dá pracovat.
Taky nemůžu najít. Teda né že by se ženy nehlásily, ale vzhledem k mému věku, se hlásí přiměřeného stáří a je to hrůzostrašný, ani svléknout se nemusí 

Bohužel ty starší co se udržují chlapa mají.
A zbytek je jak píšeš.
A mladší nehledají někoho, o kterého se budou muset starat.
To raději budou samy...
A zbytek je jak píšeš.
A mladší nehledají někoho, o kterého se budou muset starat.
To raději budou samy...

A nechceš náhodou? :D.
Joooo, kamarádku z výhodami si musíš zasloužit. Mám a věř že je to paráda v několika směrech.
Se sereš, bouchni do toho a najdi si chlapa

Přesně jak píšou...... dáváš špatné nabídky ženám. Něco si přečti o tom jak fungujeme a pak se uč v reálu. Si myslíš že jsme chlapi bez pinďoura a vidíme jen peníze.
Já tedy doufám, že jsou i ženy, které chtějí přátelství s výhodami. Pokud ne, tak to kazí můj jinak výborný plán

Nehodláš za sex platit.
Ale nikdo nemá sex zadarmo.
I kdybys nehl ani brvou a ona přišla a obskočila tě, tak platíš časem a energii.
A kamarádku z výhodami si musíš taky zasloužit.
Ale nikdo nemá sex zadarmo.
I kdybys nehl ani brvou a ona přišla a obskočila tě, tak platíš časem a energii.
A kamarádku z výhodami si musíš taky zasloužit.
Za sex platit opravdu nehodlám, to je pravda. Sex beru jako oboustranně příjemnou záležitost, při které se ti vrací to, co dáváš. Pokud si najdu kamarádku, se kterou budeme mít nějakou společnou zálibu (třeba hra na hudební nástroj), můžeme mít příjemný večer a sex taková třešnička na dortu. Nebo takové holky nejsou a bez litra do kapsy to pro ně není zajímavé? Tomu nevěřím...

Vrací se ti to co dáváš.
To je otázka, co hodláš nabídnout lepšího než ostatní.
Aby si vybrala zrovna tebe.
Pokud bude tvoje nabídka omezená, tak si nikdy nevrzneš!!
To je otázka, co hodláš nabídnout lepšího než ostatní.
Aby si vybrala zrovna tebe.
Pokud bude tvoje nabídka omezená, tak si nikdy nevrzneš!!
Nabídka každého z nás je přece omezená. Mám, co mám, dávám, co dávám. Pro jednu málo, pro jinou dost. Bude-li to málo pro každou, budu si hrát sám.... Na kytaru, samozřejmě

Ty brďo, hraješ na kytaru a máš nouzi o ženský? To není možné!! Já jsem jen takovej drnkač, ale i v mých letech na to ženský slyší...
Jasný, kytara a zpěv, to mají ženy radi. U me to je složitější. Jsem ženatý a byl jsem věrný. Ale manželka libido nula už roky, k tomu psychiku má v pytli, tak jsem to zkoušel vydržet. Ale když rok nic nebylo a já se začal stavět na zadní, tak sama mluví o tom, ať si někoho najdu. Můj plán je tedy kamarádka s výhodami, co mi zbývá...
Co jako ženáč té kamarádce nabídneš?
Výstavní vzhled a vystupování?
Parádní zážitky z výletů a akcí?
Aby se nikdy nenudila.
Nebo jen dělený čas s manželkou, a vytřepaný pytel...
A možná problémy v budoucnu.
Na nějaký super sexuální zážitky zapomeň, takové si dopřeje spíš s chlapem co bude do vztahu.
Výstavní vzhled a vystupování?
Parádní zážitky z výletů a akcí?
Aby se nikdy nenudila.
Nebo jen dělený čas s manželkou, a vytřepaný pytel...
A možná problémy v budoucnu.
Na nějaký super sexuální zážitky zapomeň, takové si dopřeje spíš s chlapem co bude do vztahu.
Možná máš pravdu a ženy nechtějí takový druh přátelství. Ale to je otázka spíše na ně.

Ženské také potřebují mrdat, ale mají výhodu v tom že chlapi chtějí víc a taky je jich několikanásobně více. Řekl bych klidně i 10 násobek. Proto si můžou vybírat a taky můžou chtít nějakou pozornost, dárečky a tak...
Najít si partnerku jenom na sex je téměř nemožné. Vždycky musíš nabídnout "něco navíc", jinak si asi nevrzneš. 😄
Najít si partnerku jenom na sex je téměř nemožné. Vždycky musíš nabídnout "něco navíc", jinak si asi nevrzneš. 😄
Ovšem nejsem na prodej,a nehodlám sex platit neboť to je kurveni
Žen rozhodně není 10 násobek a rozhodně nechtějí šukat míň jak muži. Píšeš úplně hovadiny. Život není jen tenhle web a to bude asi problém. To že neodepisujeme na stovky fotek per ve zprávách neznamená ze to chceme méně nebo že je nás 10x méně...
Žen není desetinásobek. Blbě pochopeno a přiznám asi i napsáno. Mělo tam být: Chlapi chtějí víc a taky těch chlapů kteří chtějí nezávazný šuk je mnohonásobně víc.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Co s tím hodláme dělat skutečně nevím zkoušel jsem všechno co je v mých možnostech a silách a hovno..
Marnost
Neumím to s zenskejma