Môj bývali mal podobný problém ako ty. Pol roka som ho prehovarala že nech ide , veľmi sa bál, ako decko. Nakoniec sa odhodlal a ďakuje mi dodnes. Choď do toho, určite ti to skvalitny sexuálny život!
Ahoj, za mňa obrezať. Sám som obrezany niekoľko mesiacov a jediné ľutujem, že som nešiel do toho skôr. Ak chces viac info napíš mi kľudne
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Super. Kde ti to robili? Pochval sa ako vyzerá po obriezke. Moje foto pred aj po sú v albumoch
To aj mne 👍 asi naj miesto na obriezku v SK
Urology v TN je skvelé miesto na takéto zákroky, ja rovnako odporúčam aj Lauros v PN/BA.
Kde si si dal robit? Asi aj ja budem musiet ist na obriezku tak by som rad vedel kde za kolko a skusenost ako tam bolo.
A cena za zakrok bola kolko?
Prisiel si a hned spravili ci najskor si siel za lekarom a objednali ta na neskor na zakrok?
Prisiel si a hned spravili ci najskor si siel za lekarom a objednali ta na neskor na zakrok?
predpokladam ze si bol u Sokola.. za mna je to pan doktor. aj ludsky aj profesionalne skvely doktor.
ja som bol unho na vazektomii a bolo to super
Ja som obriezku absolvoval pred par rokmi, uz v dospelosti a zatial som spokojny. Penis vyzera krajsie, zalud je menej citlivy ale nemozem povedat, ze tam je velka zmena, za mna urcite odporucam, ak mas nejake otazky, kludne napis.
Obriezka s časoveho hladiska ma jeden problem ze cim je muz starsi tak ma mensiu citlivost cize aj erekcia upada vekom , osobne len preto by som si ju nedal
Uplný nezmysel, niekto ti natlačil kaleráb do hlavy.
Nemyslíš, že je to niečo iné, ako je penis po obriezke?
Ale netrep prosim ta🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Vidim ze si odbornik🤔 mas este dalsich znamych od ktorych si nieco pocul?
Skus sa spytat gitaristov, ako dopadnu ich konceky prstov, ktorymi chytaju struny na gitare. Bruska prstov stvrdnu a znecitliveju. Pri obriezke je to rovnake. Zalud obtieranim stvrdne, resp. znecitlivie.
Máš úplnú pravdu...ja som síce obriezku nemal mám ho taký od nepamäti no vzrušivost a citlivosť záleží od okolností..
To je blbost to si kde zobral?
Mam ju viac ako 30 rokov.
A ver mi ze citlivost mam stale rovnaku.
A ze upada erekcia vekom je individualne a nema nic spolocne z obriezkou
A ver mi ze citlivost mam stale rovnaku.
A ze upada erekcia vekom je individualne a nema nic spolocne z obriezkou
Ja mám obriezku až v dospelosti. Hygiena je super, na výdrž je to individuálne. Manželke vadí že sa mi to ťažko robí rukou, ale orál je super. Treba si zvyknúť na sex po obriezke. Pocitovo je to úplne iné a ďalšia vec. Žena musí byť vlhká inak máš problém vniknúť do nej. Ja som spokojný. Niektorý pozerajú v sprchách čo to máš. Stretol som sa aj s tým, že keď mladí odchádzali zo sprchy, tak zahlasili, že aha úchylak čo chodí so stiahnutiu predkozkou.
Ja som si ju dával robiť koli hygiene a aj preto lebo je tak aspoň podľa mňa ale zatiaľ aj žien krajší a to ze bude menej citlivý je individuálne lebo u mňa je to práve na opak ☹️
Obriezku som absolvoval par rokov dozadu zo zdravotnych dovodov a teraz si bucham hlavu o stenu, ze som nesiel este skor. Okrem neporovnatelne lepsej hygieny je aj mensie riziko prenosu chorob (pozor - minimalizovane, nie eliminovane) a teoreticky aj lepsia vydrz a esteticky vzhlad (toto je ale individualne).
Ja to mam par rokov a je to super, vyzera to lepsie a aj vydrz mam lepsiu
Ahoj, priateľ sa dal obrezat minulý rok a je maximálne spokojný 🙂 keby máš viac otázok, napíš...
u dermatologa si stym bol? canesten si vyskusal? neprehanas to s hygienou? nepouzibas nevhodnu kozmetiku?
a nechytis to vzdy od nekoho partnerky alebo tak? potom preliecit oboch, alebo dalsia moznost nemas cukrovku? cukor maju kvasinky velmi radi

Obriezka?
Šli by ste do toho?