Motorkari/amateri

Vsichni zvani

Ahoj. Nebyl by zajem usporad nejaky soukromy sraz amateru/motorkaru? Sejdem se v nejakem kempu, spolecna nahota v chate/stanu, popijem, pokecame, spolecna vyjizdka a podle chuti by se videlo? Je mi jasne, ze prevaha muzu bude, takze urcite alespon bi orientace podminkou, ale kazdy by byl vitany. Videl bych to nekde na stred republiky, at je to fer. Co vy na to?
Ahoj, není to tak dlouho, co jsem se snažil uspořádat něco podobného a kromě toho, že se hlásili pouze muži hledající k sobě batůžek s cílem někde skončit na šukání, tak jsem pár lidí (zejména párů) potkal a dal si i fajn vyjížďku - což jsem prostě poptával. Jestli chcete něco vymyslet, klidně soukromou zprávu, rád se svezu a třeba někde sednout na pokec. Nemusíme nutně nahotit *4*
Tak tady najit batuzek i bez umyslu zasunu je docela nemozne. Jezdivam na Transalpu vylety Stredni cechy,Vysočina a Jiznima cechama zpet na Prahu. Kazdy den nekde jinde,louka,stan,reka rybnik a Bohuzel sam. Stejne jako poptavka na partacku na par dni treba do Chorvatska a to i s tim,ze veskere naklady jdou za mnou nebot tam jezdivam ke znamym a mam cele patro baraku pro sebe a kdyz uz tam jedu nezvednou se mi naklady ani o euro jestli jedu s nekym a stejne proste nenajdes. Je to smutne,ale tady ne. A z nedostatku casu hledat v realnem zivote moc nejde.
Zdar,chystám se na výlet na mrdaci nudaplaž v Chorvatsku Punta Kriza na.mašině,přidá se někdo?Na cca 3dny termín vymyslíme .
Nejezdi sám. Budeš další ze stovky honičů, kterými se to letos na PK jenom hemží.
Jsem honič takže mě to nevadí a pohled na spoustu pér se mi líbí.
Přidá se letos jeste někdo na moto na Puntu?
Jedu z Liberecka první týden v září. Přes Alpy mimo dálnice. Asi Rovinj.
No takhle nějak to mám taky v plánu,u Rovinu je ta Punta križa.
Nějaký batůžek na chopper z Vysočiny by se našel?
Nějací z okolí Ostravy ????? Našel by se někdo ?
Léto se blíží, někde na motorce u vody ?
O víkendu se chystám na motorce - MB, Trutnov, Náchod, Bruntál a pak do nuda kempu na Opaťáku pod stan. Vyrážím že Slaného v tuto sobotu ráno když bude počasí.
Ahoj, taky bych vyrazil někam na mašině.
Muzeme se pokusit letos udelat nejaky motoamateri sraz treba na nudaplazi :)
Já honivam u velké ceny Brno , sedím u toho na motorce .
Tak to jsi asi dohonil, kdyz uz se tam nejede
Asi to tam neznáš honí se tam docela dost
Jako jet na sraz kde bude 100 chlapů a 10 ženský fakt díky*3*na to mi stačí amatéři*3*
Byl by to zajímavý sraz, nebo lechtivé focení holek s motorkami.
ty ale žádnou holku nemáš,když koukám na tvé fotky,je tu někdo normální z Liberecka??ne jen kecal?
A já někde píšu, že mám holku?
Na motorce jezdím, viz nick. A když to tu tak čtu, tak jsem snad i rád, že nejraději sám…
Je nás víc, taky raději sám, ale najít spřízněnou duši na pohodovou jízdu, pokec, pivko by bylo prima... Ale nesmí si člověk plést přátelství a sex....
Mám to stěstí že můžu jezdit s kamarádkou. A fakt to jde muž a žena kamarádi bez sexu *24*
Ahoj,je tu někdo z Liberecka na podzimní vyjížďky??
Tak až na ty Bi muže souhlas a škoda, že se nějak nemůžeme dohodnout - přesilovka mužů nám motorkářkám nevadí.
Ahoj z Vrchlabí, tady se taky jezdí...co třeba výlet do Poděbrad...Kersko... ? Díky 😉
Stejně jako vždy to tu vyčpělo. Někdo z Karlovarska na motorku ?
Je to škoda že to tu vyšumělo byl by to dobrý sraz
Tak jo, zitra dopoledne odjezd offem smer Nove mlyny. Prida se nekdo? Nebo aspon nejaka spolecnost do chatky? Ve ctvrtek a patek budu v kempu u Vlkova. Taktez v chate. Spolecna nudaplaz a nebo pobyt v chate uvitam
Zmena terminu. Ve stredu vyjizdim na Moravu. Noc budu travit v okoli Klobouku u Brna. Dalsi den jedu do kempu u Vlkova. Budu tam mit na noc chatku. Ctvrtek a patek planuju navstevu mistni nudaplaze. Kdyby se tu nasel fajn par a nebo bi muz, ktery by mel zajem se pripojit, tak budu rad. Neni problem vas v me chatce na noc ubytovat :))
Ahoj,zajeď si do Chorvatska na Istrii pláž Punta Križa,včera jsem se na motorce odtud vrátil a budeš uspokojen na dlouho🤣🤣
Verim, ale letos sem uz v Chorvatsku byl s ted nemam tak dlouhe volno aby to melo smysl
No nvm jak dlouhé volno potřebuješ a jak velký motorkář jsi ale já jezdim celekm hodně a nedělá mi problém v pátek ráno vyjet ve dvě jsem na místě a to jedu mimo dálnice bez poplatku,zážitek tedy máš pul pátku,celou sobotu a část neděle.např.já se tam v jednom dni udělal 4x,1x sám, 3xněkdo jiný a bylo to tam no jak to říct..užasný.
Jezdim hromadu let, ale nejsem hltac kilometru. Mam radsi cesty a sotoliny
Prosím tě, co je to velký motorkář a co přesně takový motorkář musí udělat aby byl velký ?
No pro tebe jakožto nechápavého ti stačí více jíst abys byl velký ty trdlo*3**3*
Dík za vysvětlení mezi motorkáři moc primitivů není a když, tak jen krátce, ale teď už vím jak jim budu říkat.
Velký motorkář ! (upraveno)
Ahoj. Pojedu sam nektery vikend v srpnu na Moravu a dam si tam nejake traily na enduru po okoli. Nenasel by se partak? Pres den pojezdit a vecer si dat pivko a zprijemnit si vecer spolecnou nahotou? Spolecna vyjizdka neni nutna pokud na to nemas odpovidajici stroj. Ale spolecna chatka by byla fajn. :))
Ahoj. Také mám v srpnu v plánu vyrazit na motorce na výlet. Pojedu že Slaného přes Jičín a Náchod do Jeseníku a na cestě zpátky zastavím se v nuda kempu na Opaťaku u HK. Mám stroj Yamaha TDM 900.
To je bohuzel uplne opacny smer nez co mam v planu.
Doporucite nekdo nudistycky kemp na Morave nebo Slovensku? Diky
Bylo by to zajmavé ale stačil by i nějaký moto výlet
Ahoj rád se přidám a klidně i něco naplanuji jem musíte napsal kolik cca km
Ahoj, několika srazů jsme se tady na amatérech zúčastnili. Tak jak si to představujete vy se to ale nedělá ( někdy, něco, někdo, aspoň, mužná asi), to jsou jen fantastické představy pro lidi s bujnou fantazií, co si myslí, že někam přijedou a bude o ně postaráno a jistota šuku, samozřejmostí a zárukou.
Sraz se dělá tak, že se určí přesné datum a místo.
Nakonec to dopadne tak, že 300 lidí slíbí účast a dorazí jich max. 15.
A někdy nedorazí vůbec nikdo, ani pořadatel i to se stalo. (upraveno)
nemám s kým vyrazit,kol.Phy.rád se k někomu přidám,dejte vědět,díky.*21**24**18*kdokoliv. (upraveno)
Ahoj, já z Berouna, většinou jezdím krátké vyjížďky kolem komína, občas nějaké koupání
v tomhle? někam jet? max tak pak km k řece *3*
Ahoj, zítra se chystám vyjet, do středy. Nemám směr ani cíl, ale rád bych něco podnikl. Nepřidá se někdo?
Jezdíš ještě ? Nebo už ne? Byla by super vyjížďka v lete
Zítra jedu na Lhotu,budu tam přes noc,přidá se někdo??
Pár fotek z výletu na motorce v naší galerii. Kdyby se našla menší skupina sympatických motorkářů, kteří by se chtěli postarat o mojí manželku na vyjížďce k vodě ?
ahoj,co by jste řekli vyjíždce do Police nad Metují.Přes den udělat vyjíždku a na noc přespat u mně.Mám volné prostory se saunou a kulečníkem.mohli bychom popít a pobavit se.Vašek
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Asi ne, zatím se žádná parta neozvala
ahoj,se taky hlásím,motorku mám v Pze.*4**24**5**21*
Spis by bylo idealni kdybyste vyhlasili kdy a kam se pojede. Urcite by se nas odtud par seslo a mohli bychom se spolecne projet a pak projet tvou zenu *13*
Ale to vypadá, že pán je zase kecal *3*
Tak parta se může udělat zde z jednotlivců, já se na mrdání hlásím :-)
Já se taky klidně přidám, když už by se něco dělo
už jsme 3,dneska zítra,a celý týden,kdykoli*24**4* (upraveno)
Však on se někdo ještě přidá a nakonec to manželka nebude stíhat *3**3**3*
tak kdyz se domluví nějaká společná jizda, tak se ti o ní určitě kámoši postarají...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Taky se rád projedu s někým z Liberecka,ale tady asi nikdo takový není,že???????????
Nedame ted o svatcich nejakou spolecnou projizdku spojenou treba se zastavkou na nuda?
My chodime jen na nuda . Ale ted mame dovolenou
super akce, to mi vlezou i věci do motorky :D
Není tu nějaký motorkář z Ostravy a okolí na pokec a společně vyjížďky?
Kousek od Ostravy, nejezdím často ale dalo by se něco vymyslet
Pár fotek ze včerejšího výletu na motorce v naší galerii. Kdyby se nějaká parta sympatických motorkářů někdy chtěla připojit ?
Ahoj Rad se přidám 😊 jen upřesnit kdy a kde může to bejt super dat dohromady motorky a zážitek
Myslenka byla spis takova, ze bychom se jen domluvili na terminu a kempu, ale nejeli bychom tam uplne spolecne. Je mi jasne, ze v takovem pripade by majitel kempu mohl mit podezreni ze soukrome akce a nemuselo by se mu to libit. Nepocitam, ze by se seslo vice jak 10lidi, takze by to problem asi nebyl.
A nahota by samozrejme probihala napriklad v chate u jednoho z nas a ne, ze bychom sedeli nazi kolem ohne jak nejaci samani *3*
Napada me kemp na Darku. Naproti pres vodu je nudaplaz a tak kdyby byla chut posedet nazi spolecne, nebyl by problem se tam jit prochazkou podivat.
Jednou ochutnas nudakemp a do jinyho uz nikdy nechces 😃
To verim, ale kde takovy kemp sehnat aby to melo idealni polohu?
Takový právě u nás už nejsou .jen v Úštěku a tam je to tragedie . Předloni jsme tam byli na motorkách a dokud majitel nezačne pořádně makat aby to za něco stálo,tak nemá smysl uvažovat o pobytu tam .
Letos ho tam “nově” otevřeli. Tak si nejdřív zjisti fakta, než začneš plácat
My tam byli vloni a taky bylo "nově otevreno " ty fakto
To by šlo,ovsem je tu problem s nahatym kempem ...
Ono celkově s prostorem kam by pustili motorkáře. Jak někam přijedeme ve více jak třech, tak se hned křižují. A to jsme jen zablácení a zaprášení cenduristi a né řetězy ověšení kožení gangsteři.
Myšlenka zajímavá, ale obávám se, že ve skutečnosti z toho bude klobásová party, takže jednoválec bych tam raději nebral. Přeci jen to tak pomalu bublá, tak aby mi někdo neznásilnil výfuky. *22* Ale jak to bude v klasickém kempu s veřejností okolo, tak to bude dobré divadlo pro okolí.
Škoda, že manžel nedávno prodal motorku. Takový sraz by mohl být fajn.
Motorku mam velkou,ale nemam batůžek, tak kdyby nejaka chtěla 😊
Ahoj... Jako nápad to nezní špatně. Pokud by vycházelo termínově, rád naložím partnerku na motorku a přijedeme.